Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zostanę technikiem (Posiadam pliki Victori + client)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak w temacie zostane technikiem mam pliki victori wszystko co potrzebne client +baza

@ Wiecej info gg 44567805. 

Pliki z tego tematu  :

http://www.mpcforum.pl/topic/1126014-zapowiedz-victoriamt2/

Bez edycji Bemka ktory startowal z tymi plikami ale tak je pobugowal ze serwer w 1 min padl. 

@ Pozostaje zabezpieczyc do konca bash panel,komendy i poprawic male bugi.

@ Dodam iz mam pelne prawa co do tych plikow. 

40117680099074104760.gif                                                 

Opublikowano

Za mało się w ogóle rozpisałeś o sobie, doświadczeniu :D

Jakbys troche pomysl to wiedzial bys oco chodzi :) 

Jest zakaz. Wiec trzeba to jakos inaczzej rozgrywac; d

40117680099074104760.gif                                                 

Opublikowano

Jakbys troche pomysl to wiedzial bys oco chodzi :)

Jest zakaz. Wiec trzeba to jakos inaczzej rozgrywac; d

Zakaz napisania coś o sobie i swoim doświadczeniu?

Coś chyba nie tak.

Neutral, pliki słabe i pobugowane. 

Opublikowano

Zakaz napisania coś o sobie i swoim doświadczeniu?

Coś chyba nie tak.

Neutral, pliki słabe i pobugowane. 

Tzw zakaz handlu.

Pobugowana masz glowe. Pliki sa sprzed wystartowania serwera. Zanim bemek dostal je w swoje lapy i je rozwalil. To sa pliki z bety pod koniec bety. Kiedy all bylo okej. Male bugi pozostaly do poprawienia.

Pliki slabe ?  To czemu bylo tak duze zainsteresowanie ?

@ Rozumiem konkurencja nie spi.

40117680099074104760.gif                                                 

Opublikowano

Tzw zakaz handlu.

Pobugowana masz glowe. Pliki sa sprzed wystartowania serwera. Zanim bemek dostal je w swoje lapy i je rozwalil. To sa pliki z bety pod koniec bety. Kiedy all bylo okej. Male bugi pozostaly do poprawienia.

Pliki slabe ?  To czemu bylo tak duze zainsteresowanie ?

@ Rozumiem konkurencja nie spi.

Konkurencja do nie działającego serwera? Co Ty człowieku bredzisz.

Skąd miałem wiedzieć, z kiedy są te pliki? Napisałeś, że je tylko oferujesz.

Chłopak napisał, że mało rozpisałeś się o doświadczeniu, a Ty o zakazie handlu piszesz? xD

"Pobugowaną masz głowę", poziom + 100.

Zanim coś o mnie napiszesz, to spójrz na siebie, bo ty najbardziej rozbawiłeś cały dział Metin2, swoim jednym postem :)

Nie polecam, marny z niego technik.

Opublikowano

Konkurencja do nie działającego serwera? Co Ty człowieku bredzisz.

Skąd miałem wiedzieć, z kiedy są te pliki? Napisałeś, że je tylko oferujesz.

Chłopak napisał, że mało rozpisałeś się o doświadczeniu, a Ty o zakazie handlu piszesz? xD

"Pobugowaną masz głowę", poziom + 100.

Zanim coś o mnie napiszesz, to spójrz na siebie, bo ty najbardziej rozbawiłeś cały dział Metin2, swoim jednym postem :)

Nie polecam, marny z niego technik.

Czlowieku Jakbym chcial zostac prawdziwym technikiem to bym sie rozpisal nie ? a ze oferuje pliki to co innego.

Dobra skoncze z toba ta dyskusje bo zasmiecasz mi temat.

40117680099074104760.gif                                                 

Opublikowano

Bardzo uczciwy człowieczek :)

To co ma zrobić zrobi, więc mogę polecić w 100% :)

Opublikowano

pliki syfiaste, serwer dupy nie urywał  ^_^

Oj Multi wczesniej cos innego pisales. 

Ale j3bac falszywych. 

@ Kirito dziekuje.

@ Jak dobrze pamietam w temacie Oskara (Luzera) potem to postaram sie poszukac.

40117680099074104760.gif                                                 

Opublikowano

Oj Multi wczesniej cos innego pisales. 

Ale j3bac falszywych. 

@ Kirito dziekuje.

gdzie pisałem coś innego ?  o.O

m1jO9Go.png

Opublikowano

f5

40117680099074104760.gif                                                 

Opublikowano

f5

40117680099074104760.gif                                                 

Opublikowano

f5

40117680099074104760.gif                                                 

Opublikowano

f5

40117680099074104760.gif                                                 

Opublikowano

f5

40117680099074104760.gif                                                 

Opublikowano

Szwab i syf.

Polecam.

Wejdź na naszego FanPage'a i daj lajka, śledź nas na bieżąco!

Nowy serwer metin2, już wkrótce !

Link w profilu :)

Opublikowano

f55

40117680099074104760.gif                                                 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...