Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] Kassadin

Cynical

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kassadin nie jest taki dobry, ma straszne mana koszty na ulti.

Ogólnie nie widuję go już w grach ani na streamach. Ludzie chyba wolą teraz typowych assasynów z DPS'em.

­

809131449509880369478.gif
Opublikowano

@1390689036-U138092.pngUpss

Nie wydaje mi się. Ulti dużo many? "Koszt: 75 / 150 / 300 / 600 / 1200 many"

Nie wiem chyba wystarczy go dobrze zbudować i ogarniać, żeby wygrać grę. Nadal ma dmg nadal jest mobilny, te nerfy nie zniszczyły go aż tak bardzo jak wszyscy mówią.

Deadboy

Opublikowano

Jeżeli go ogarniasz to warto. Mimo tych nerfów. Przynajmniej wczoraj lub przedwczoraj miałam przyjemność grać przeciwko niemu i dalej ma "moc", chociaż była to też moja wina, bo afczyłam na samym początku jakieś 5-8 minut. Na szczęście był to normal, dzięki Kassadinowi wygrali rozgrywkę :) Tak jak @ChEeFo2000 napisał.

Pograj sobie daną postacią i sam stwierdź czy warto, czy nie. Bo może Tobie akurat postać spasować i możesz nią kerować grę. Niektórzy takie głupoty wypisują tutaj na forum, że głowa mała.

Opublikowano

Ogólnie nie widuję go już w grach ani na streamach. Ludzie chyba wolą teraz typowych assasynów z DPS'em.

Nabijasz na siłe tylko posty.. nawet nie wiesz co sama piszesz.

Opublikowano

O mój, boże. Ty naprawdę nie potrafisz grać w tę grę.

Kassadin nadal ma pocisk, nieraz spotkałem takiego który potrafił mnie zniszczyć. Mimo że jest po tych nerfach które go zmiażdżyły, to NADAL posiada pocisk. :3

iz857a.png
Jak odpowiadasz mi na posta użyj proszę @tsdek - szybciej ogarnę.

Moje poradniki(ANDROID):

Moje poradniki(Programowanie stron):

Opublikowano

Przeliczniki może ma znerfione ale jeżeli ogarniesz postać i plays to spokojnie da się nim wygrać.

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngLad

Brąz, Silver czy Drewno 10?

Bo sorka jak ty nam tu wmawiasz, że Kassadin nie jest dobry a jesteś Silver lub Brąz lub Drewno 10 to chyba twoja wypowiedź ma mało sensu prawda?

Kassadin jest dobry. Z racji, że temat mało aktywny i autor już pewnie ma zdanie na temat tego czempiona proszę o zamknięcie.

Deadboy

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...