Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Health Potki - jak zrobić?

sibila

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko wszystkim, 

moglby mi ktos opisac jaki jest sposob na robienie swoich wlasnych potek zycia?

kupic nie chce bo na Trade ceny mnie zjedza :D a gram sorkiem i powiem ze czasami by sie przydalo takowa polknac :P

dzieki wielkie. bd 5!

Opublikowano

Ha! 

Sam gram sorce i wiem, że potki to dupę ratują xD 

Niestety nigdy osobiście ich nie robiłem, zawsze kupowałem :D

Robiłem za to scroll'e na 'crit dmg, więc pewnie potki podobnie :D

Znajdź u 'Broker'a recepte na potki, które chcesz wytwarzać - nazywa się tak samo jak potka tylko, że design :>

Next czytasz design i w okienku do 'craft'u patrzysz co Ci trzeba, żeby wytwarzać :)

Zaopatrzasz się w materiały i jazda przy ognisku xD 

1365336413-U179206.png
LIp6k.png
EPICSYGNA_erasnwx.jpg
LIp6k.png
1365336413-U179206.png

qar_gameplay.png

Opublikowano

Ha! 

Sam gram sorce i wiem, że potki to dupę ratują xD

Niestety nigdy osobiście ich nie robiłem, zawsze kupowałem :D

Robiłem za to scroll'e na 'crit dmg, więc pewnie potki podobnie :D

Znajdź u 'Broker'a recepte na potki, które chcesz wytwarzać - nazywa się tak samo jak potka tylko, że design :>

Next czytasz design i w okienku do 'craft'u patrzysz co Ci trzeba, żeby wytwarzać :)

Zaopatrzasz się w materiały i jazda przy ognisku xD 

A gdzie najtaniej kupować potki?

Opublikowano

Szukaj kto sprzedaje najtaniej u 'Broker'a :D

Mógłbyś wytłumaczyć o co chodzi z Brokerem? Sorki za te pytania, ale jestem totalnie zielony :/ .

Opublikowano

Broker to auction house czyli miejsce gdzie swoje towary sprzedają inni gracze. Na poniższej mapie jest on oznaczony 

Jeśli chodzi o robienie własnych potków to polecam wam zbierać od samego początku rośliny jakie znajdziecie podczas swojej wędrówki. Następnie w głównym mieście do którego traficie po przejściu pierwszego etapu gry(koniec - pierwszy lot Pegasus-em) i traficie do miasta Velika to musicie udać się do miejsca oznaczonego na tej mapie:

velikamap2.jpg

Crafting NPCs

Tam znajduje się alchemik u którego będziecie mogli wytworzyć potki z zebranych roślin. 

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngMichałekk

Broker to auction house czyli miejsce gdzie swoje towary sprzedają inni gracze. Na poniższej mapie jest on oznaczony 

Jeśli chodzi o robienie własnych potków to polecam wam zbierać od samego początku rośliny jakie znajdziecie podczas swojej wędrówki. Następnie w głównym mieście do którego traficie po przejściu pierwszego etapu gry(koniec - pierwszy lot Pegasus-em) i traficie do miasta Velika to musicie udać się do miejsca oznaczonego na tej mapie:

velikamap2.jpg

Crafting NPCs

Tam znajduje się alchemik u którego będziecie mogli wytworzyć potki z zebranych roślin. 

Wstawiłeś jakąś dziwną mapę, chyba z koreańskiej TERY u_u

Lepiej wstaw taką z TERY EU od Gamefroge'a, bo właśnie tam gra najwięcej użytkowników :D

Ta Twoja różni się rozmieszczeniem NPC :>

1365336413-U179206.png
LIp6k.png
EPICSYGNA_erasnwx.jpg
LIp6k.png
1365336413-U179206.png

qar_gameplay.png

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngMichałekk

Wstawiłeś jakąś dziwną mapę, chyba z koreańskiej TERY u_u

Lepiej wstaw taką z TERY EU od Gamefroge'a, bo właśnie tam gra najwięcej użytkowników :D

Ta Twoja różni się rozmieszczeniem NPC :>

Wziąłem tą mapę żeby pokazać jak wygląda znaczek Brokera, a "Crafting NPCs" jest i tak w tym samym miejscu na EU co na tej mapie koreańskiej. 

Mapa EU

TERA_ScreenShot_20130309_092312_Map.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...