Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie odosnie frakcji

kd44

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

O co chodzi z tymi ''Stosunkami wpływów : Elyos : 61%, Asmodianie 30% Balaurowie 9%'' Prawie na każdym serwerze Elyos mają większy stosunek wpływów. Czy oznacza to że asmodian jest mniej i przegrywają większość bitew?

Mam jeszcze jedno pytanie. Czy jest możliwy handel między frakcjami? Czy mogę przełożyć sobie 80kk kinah z elyos do asmodian?

Mam jeszcze jedno pytanie.

Czy areny i innego typu stadiony pvp, przeprowadza się z wrogą frakcją, czy z własną?

Opublikowano

Influence ratio - "stosunek wpływów" zależy od ilości fortec które kontroluje frakcja. Na większości serwerów to Elyosi mają więcej % ponieważ ludzie zwykle wybierają "tych ładnych" i jest ich więcej na siegeach. Na Nexusie np. jest trochę inaczej ponieważ Elyosów jest więcej ale to Asmo dominują gdyż tamci nie potrafią się zebrać w sobie by zaatakować Abyss "bo nie potrafią tego obronić".

Nie ma możliwości handlu między frakcjami.

Na arenach możesz spotkać każdego: swojego najlepszego znajomego z gry, największego nooba albo i najlepszego gracza z innego serwera - po obydwu frakcjach. Nie ma znaczenia kim grasz bowiem możesz trafić i na Asmo i na Elyosów. Na battlefieldach jak Dredgiony, JMRy, Kamary czy Steel Wall Bastiony PvP możesz spotkać tylko i wyłącznie przeciwną frakcję ponieważ są to walki Asmo vs Elyos.

Opublikowano

Aktualnie gram elyosem i mam obawy czy nie zabraknie mi przeciwników do bicia ( serwer PL ), wiec zastanawiam się czy grając asmo, nie będę obawiał się brakiem wrogiej frakcji.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...