Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ban Na Ile I Jaki Argument?

Razor1851

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A to się stało na PL? bo na privie pisali że buga używam :D

Kliknij Lubie to ;)

Opublikowano

Tak na plu bana dostalem i nie wiem jak sie bronic.... Nie uzywalem botów ani hacków i tu Masz zablokowane Konto. NA emailu pisze ze za bugusing.... I podali szczegół

Opublikowano

spróboj coś napisać na forum pl że nie wiedziałeś że za to jest ban albo napisz na chacie irc z metka tam coś tobie zaradzą mnie odbanowali przez te pisanie konto na 2 lata którym łowiłem fish botem xD.

graphic.png

76561198162331360.png

Opublikowano

napisz że kolega wbił ci na konto (nazywa się keczup xD) i ci powpisywał różne bzdety :P

11.jpg

Opublikowano

Kurde wczoraj napisalem do nich i do teraz wiadomosci zwrotej nie ma. GLupia Sa MNEI BLOKNEŁA NAWET NIE CHCE ODPISAC................ jakis noobek na metinie mi login podwalil Razor1851 -.- ja nie moge

Nie wiedziałem że nie można było używać takiej komendy. Kolega mi mówił że jak chce mieć szybciej zbita rangę to wlasnie ta komenda. A jak spytałem czy karalna Odpisał że nie... Wiec Naprawde przepraszam. I prosze o odbanowanie kont.

To napisałem im XDD bo tak było

Opublikowano

No wczoraj mi kolega powiedzial o komendzie spytalem na forum i uzył jej Ketchup Santonia przyszla i mowi ban za ugusing blagalem ban na stale i napisalem sprawe skarge za nie ubymsle i koniec oby oddali z neutralna ranga bo sie zabije

Opublikowano

bylo nie uzywac na forum bylo napisane ;)

ZBIERAM "-" DAWAC ILE WLEZIE PLEASE!!!!!

Nie moge pisac postow bo jakis "admin" bloknall (nie powiem nic...)

Opublikowano

tobylo nie uzywac ! xDD

ZBIERAM "-" DAWAC ILE WLEZIE PLEASE!!!!!

Nie moge pisac postow bo jakis "admin" bloknall (nie powiem nic...)

Opublikowano

Napisz do GM tak :

Nie wiedziałem że jest za to ban i skąd miałem wiedzieć ? i to nie żadne cheaty tylko komenda.

Miałem bana na PL ale za @0949 CZYLI DUŻE PISANIE.

Napisałem coś takiego i dostałem unbana.

Opublikowano

@UP ja dostałem bana za chodzenie po skałach :D nawet nie wiem na ile konto bylo kolegi xD

68g0na.jpg

By Skipp3R

Opublikowano

Napisz im tez "Skoro Komenda to Bug to dlaczego jest ogulniedostepna i dlaczego wogole owa dziala" (cos z tym pokombinuj ;p) ale watpie ze odbanuja cie bo to wsumie jak przyznanie sie do bledu mi jak zablokowali 88lvl za podrabianie ss to niema sily ;( a wysylalem z 20 odwolan :D

94051081471225724789.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...