Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy da się zdjąć bana jakimś sposobem?

rafal5258

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, zbanowano mnie za używanie fishbota v1.2 , i chcę się dowiedzieć czy istnieje możliwość zdjęcia bana z konta może za pomocą jakejś metody? 

Opublikowano

Nie. Jest to zapewne ban permamentny, nie po to banują i zabraniają cheatów, żeby dawać od razu Ub.

Opublikowano

Na Twoim miejscu bym się nie łudził. Zacznij od nowa teraz mają wyrąbane na cheaterów. :)

85483298046031778091.png
Jestem Nieuczciwy i uczciwie możesz liczyć na moją nieuczciwość.

Opublikowano

Nie odbanują konta zrozum to. Nic już nie zrobisz nie ważne jak bardzo będziesz się tłumaczył.

M2BOB - Autor bota napisał iż DZIENNIE MOŻNA ŁOWIĆ RYBY MAKSYMALNIE 4 GODZINY!!!

Jeśli używasz w ciągu 24 godzin bota chociaż o minutę dłużej niż 4 godziny automatycznie leci ban :) Wszystko zapisane jest w logach gry.

Dlatego Jeśli masz zamiar bocić bądź ktokolwiek inny UWAŻAJCIE ! Łówcie ryby max 3-3,5 godziny w ciągu 24 godzin ! I co 50-60 minut najlepiej zmieniajcie CH !

To Najlepszy sprawdzony sposób na uniknięcie bana !

Jeśli używacie KAMERModa to zaznaczcie aby funkcja wykrawania GM od razu zamykała Metina ! :)

To najlepszy sposób na dobry zarobek i BEZPIECZNY ;) 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...