Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nowa seria Nervariena.

Upss

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam głównie widzów pana Nervariena.

Co sądzicie o jego nowej serii "Challanger in 10 days"?

Ogólnie pomysł fajny, a ze względu na ilość widzów jaką ma i ilość followersów oraz subskybentów na twichu, pomysł wydaje się być przemyślany.

Z drugiej strony jednak, czeka go bardzo dużo rankedów i będzie musiał siedzieć po jakieś 8 godzin przy komputerze,

gdzie dodatkowo chce on robić streamy z tego. Uważam, że to może przyciągnąć nową rzeszę fanów, aczkolwiek dla samego jego zdrowia niekoniecznie jest to najlepsze. Wyobraźcie sobie, on teraz wbija 30 lvl i siedzi po kilka godzin na twichu i gra z widzami.

Później przez kolejny (ponad) tydzień będzie grał rankedy. Takie siedzenie non-stop przed komputerem szkodzi!

No, ale wracają do samego pomysłu - jak myślicie, uda mu się wbić nadmienioną dywizję?

Ja osobiście myślę, że nie lub będzie bardzo ciężko - nie tyle co w późniejszych rankedach, ale na początku, bo jak wiadomo ludzie lubią trollować, a na pewno znajdą się też jacyś "wrogowie" Nervcia, którzy będą specjalnie przegrywać rankedy jak na niego trafią.

Co o tym wszystkim myślicie?

­

809131449509880369478.gif
Opublikowano

Nerva chce udowodnić frajerom na bolu i Drophacku, ze da się grać bez tego a osoby grające na tym to bezuzyteczne smiecie. Szacun dla niego za inicjatywę i popieram :P

Powiedzmy, że kiedyś już tu byłem <3/ Ryuozaki pozdrawia  :3

Opublikowano

nervarien moze loda zrobic ten dredziarz chujowy streamer tylko disu i imba nie że hejty ale prawda nic nie mówi podczas gry

Nic nie mówi podczas gry? To Ty chyba na prawdę go nie oglądałeś.

Dużo mówi i tłumaczy. Pomocny typek dla ludzi, którzy są nowicjuszami w tego typu grach.

­

809131449509880369478.gif
Opublikowano

Wy nie rozumiecie, że Nervarien ma płacone za granie w lola ? :)

przecież nie będzie ciągle robić poradników yasuo poradnik patch 4.8 itp..

Opublikowano

I tak nie wbija tego challengera w 10 dni, bo w d1 już pimp i nidzgor czekają!! :D

ou7821.jpg

exModerator Counter Strike

Opublikowano

nervarien moze loda zrobic ten dredziarz chujowy streamer tylko disu i imba nie że hejty ale prawda nic nie mówi podczas gry

popieram 

Opublikowano

Nerva chce udowodnić frajerom na bolu i Drophacku, ze da się grać bez tego a osoby grające na tym to bezuzyteczne smiecie. Szacun dla niego za inicjatywę i popieram :P

Dokładnie. Osobiście jego nie oglądam, ani żadnego streamer'a, bo dla mnie to jest po prostu nudne. Jedynie kojarzę go z tego, jak "kłócił się" z Nitro.

Jak wbije w przeciągu tych 10 dni - to duże GZ dla niego, jak nie, to trudno, próbował. Jednak mam to gdzieś. Nie wiem czym tu się podniecań :mellow:

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

O kurcze.. Kto tego typka ogląda? Chyba osoby, którym kompletnie odbiło.. Widziałem jego jeden film: "Poradnik do Luciana" haha grał sam nic nie tłumacząc i jeszcze te jego "Pro plejsy" ...

Opublikowano

O kurcze.. Kto tego typka ogląda? Chyba osoby, którym kompletnie odbiło.. Widziałem jego jeden film: "Poradnik do Luciana" haha grał sam nic nie tłumacząc i jeszcze te jego "Pro plejsy" ...

Siema łysollo ty masz bardzo pro plejsy...

I dobrze udowodni bolowcom ,że można bez drophacków i innych gówien być Challangerem.

Niestety według mnie wbiję max Diamond I  60-90 LP. Grając po 8 godzin dziennie.

47990292595971448862.png

Opublikowano

On? Jedynie do boba z Disem razem. 

Nie nadaje się do wbijania niczego, może i teorie ma sporą, lecz w praktyce nic nie umie zrobić, a jego pro plejsy na 20 lvlach są naprawdę epickie, a co do gierek na diamondzie to nie pokazuje czegoś specjalnego, więc daję mu gold w 10 dni, nic więcej.

I tak nie wbija tego challengera w 10 dni, bo w d1 już pimp i nidzgor czekają!! :D

podobnież permy już mają na konta

Opublikowano

On? Jedynie do boba z Disem razem. 

Nie nadaje się do wbijania niczego, może i teorie ma sporą, lecz w praktyce nic nie umie zrobić, a jego pro plejsy na 20 lvlach są naprawdę epickie, a co do gierek na diamondzie to nie pokazuje czegoś specjalnego, więc daję mu gold w 10 dni, nic więcej.

podobnież permy już mają na konta

Widzisz kiedy to napisałem? :D Wtedy nie mieli.

ou7821.jpg

exModerator Counter Strike

Opublikowano

ma z tego grubą penge ,nie oszukujmy się,ale przeciez to spoko koleś grajacy na bardzo wysokim poziomie. nie rozumiem przypierdalanka

dsa

Opublikowano

Ta seria powinna się nazywać "jak dostać bana w 10 gier"

@top: Seria w teorii bardzo fajna, w teorii trudna do zrobienia + jak dostał perma (pewnie dostanie ub, ale jednak traci czas na czekanie na odp. od supportu).

DR5ChPt.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...