Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Diagnoza Systemu

Decav

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Chciałbym abyście mi pomogli , czy system działa prawidłowo , Czasami odpala się szybciej raz wolniej itd.. Chciałbym tylko wiedzieć , czy wszystko jest w porządku.

Proszę , o to Logi:

OTL : http://wklej.org/id/1391177/

EXTRAS : http://wklej.org/id/1391180/

"Pliki utworzone w przeciągu" - to zaznaczyłem [Wszystkie]. Wiem , że nie powinienem ale chcę się upewnić czy wszystko jest okej ;)

Naprawdę , Dziękuję z całego serca temu który mi Pomoże! 

Opublikowano
PRC - [2014-06-13 16:07:06 | 000,602,112 | ---- | M] (OldTimer Tools) -- C:\Users\user\Downloads\OTL_[www.programosy.pl].exe

Ja jebe.. Ty się ciesz że złej wersji nie pobrałeś... Na przyszłość, nie pobieraj z programosów, dobrych programów bo syf będziesz miał na kompie. Zaraz przygotuje fixa.

Opublikowano
PRC - [2014-06-13 16:07:06 | 000,602,112 | ---- | M] (OldTimer Tools) -- C:\Users\user\Downloads\OTL_[www.programosy.pl].exe

Ja jebe.. Ty się ciesz że złej wersji nie pobrałeś... Na przyszłość, nie pobieraj z programosów, dobrych programów bo syf będziesz miał na kompie. Zaraz przygotuje fixa.

Zawsze pobierałem z programosów i jakoś problemów nie miałem ... , ale dziękuję za radę , na przyszłość będę pobierał z innych stron.

Opublikowano

Programosy to jest reuploader. Z takich stron nie powinno się nic pobierać ze względu na to że mają "asystenty pobierania" Przy pobieraniu programu przez asystent pobierania pobierane są wirusy adware.

w własne opcje skanowania wklej:

:OTL
O3:64bit: - HKLM\..\Toolbar: (no name) - {318A227B-5E9F-45bd-8999-7F8F10CA4CF5} - No CLSID value found.
O3:64bit: - HKLM\..\Toolbar: (no name) - {CC1A175A-E45B-41ED-A30C-C9B1D7A0C02F} - No CLSID value found.
O21:64bit: - SSODL: WebCheck - {E6FB5E20-DE35-11CF-9C87-00AA005127ED} - No CLSID value found.

:Commands
[emptytemp]

Wykonaj skrypt, zatwierdź restart i użyj opcji sprzątaj w otl. nie ma syfu w systemie.

Opublikowano

Programosy to jest reuploader. Z takich stron nie powinno się nic pobierać ze względu na to że mają "asystenty pobierania" Przy pobieraniu programu przez asystent pobierania pobierane są wirusy adware.

w własne opcje skanowania wklej:

:OTL

O3:64bit: - HKLM\..\Toolbar: (no name) - {318A227B-5E9F-45bd-8999-7F8F10CA4CF5} - No CLSID value found.

O3:64bit: - HKLM\..\Toolbar: (no name) - {CC1A175A-E45B-41ED-A30C-C9B1D7A0C02F} - No CLSID value found.

O21:64bit: - SSODL: WebCheck - {E6FB5E20-DE35-11CF-9C87-00AA005127ED} - No CLSID value found.

:Commands

[emptytemp]

Wykonaj skrypt, zatwierdź restart i użyj opcji sprzątaj w otl. nie ma syfu w systemie.

Okej , już wszystko rozumiem!

Dziękuję Dnalo!

Pozdrawiam!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...