Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Karta Graficzna

Sensitive™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Przydał by mi się jakiś poradnik do Drivers Easy [skype - ja udostępniam ekran , osoba mówi mi co mam robić].

Jeżeli jest ktoś chętny , bardzo bym prosił.

Potrzebuje takowej pomocy ponieważ nie posiadam dobrych sterowników do karty graficznej + nie wiem jaka mam karte graficzna.

Dam limit like , 5 gwiazdek itp.

1391501805-U179206.gif

1 kliknięcie to spalenie 1.42 kalorii, ale klikając Lubię to magicznym sposobem nie spalasz nicspróbuj na moim poście !

Opublikowano

Ściągnij program np. CPU-Z i zobacz jaką masz kartę graficzną, potem w zależności od producenta wchodzisz na jego stronę i pobierasz najnowsze sterowniki do twojej karty graficznej.

Opublikowano

Tak właśnie zrobiłem.. Tyle że te sterowniki nie działają , więc szukam innych bo te są najprawdopodobniej złe.

1391501805-U179206.gif

1 kliknięcie to spalenie 1.42 kalorii, ale klikając Lubię to magicznym sposobem nie spalasz nicspróbuj na moim poście !

Opublikowano

1. Vista

Nie wiem , w CPU-Z nie pokazało , wgrałem sterowniki z płytki [orginalnej] i nie działaja..

Pisze ze mam Standardowa Karte Graficzna VGA , a miałem inną. Takie cuś zrobiło się po formacie.

Laptop : Dell Studio 1537

1391501805-U179206.gif

Opublikowano

Tak właśnie zrobiłem.. Tyle że te sterowniki nie działają , więc szukam innych bo te są najprawdopodobniej złe.

Napisz MODEL karty tak jak pisałem w 1 poście.

@Edit sorka nie było jeszcze powyższego postu postu jak pisałem

@Edit 2 według strony dela ten lapek ma radeon hd 3450, wejdź więc na ich stronę i poszukaj sterów

Opublikowano

Szczerze powiedziawszy nie wiem czy trzeba odinstalować poprzednie sterowniki żeby zainstalować nowe?

Czy normalnie mogę zainstalować bez żadnego problemu ?

+ gdzie mogę zapisywać sterowniki tzn gdzie je instalować?

&Czy możesz mi podać linka dokładnego do tego stera ,bo coś znaleźć nie moge ;x

1391501805-U179206.gif

Opublikowano

W jaki sposob mam odinstalować stery poprzednie , gdzie je znajde.

1391501805-U179206.gif

Opublikowano

Jak ich nie znajdziesz, to znaczy, że ich nie masz. Nie krępuj się, instaluj nowe! W moim przypadku muszę mieć stare stery by wgrać nowe, nie wiem jak jest z AMD :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...