Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Chcecie sektory?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam na zbyciu własne sektory, obsługują one niestety maksymalnie 16 sektorów, przy większej ilości połączeń wariuje, nie chce tu żadnych lajków ani nic, po prostu chcę żeby ta nasza polska scena mc się rozwijała, p.s. plugin jest banalny, wystarczy pomyśleć :P

rivi.png

by HardMyStyle

.

Opublikowano

Moim zdaniem, wstawiaj ludzie będą się uczyć jak pisać plugin nie tylko pod bukkita. Wstawiaj :)

N0thing! :: = ;; :.>

Opublikowano

Kolejny który chce sobie nabić tematy,posty.Chcesz to wstaw nie chcesz to nie wstawiaj logiczne nie? Nie wstawiaj.

To kurwa kretynie pokaz sam co potrafisz a nie jak reszta gimbów, wszystko dla postów lajków. Nie jestem tak pazerny jak ty i nie pisze tego samego w kółko tylko żeby sobie jakieś staty nabić, użyj tego małego u góry.

rivi.png

by HardMyStyle

.

Opublikowano

@Autor

Nie wstawiaj.

Tak jak ktoś wyżej napisał, chcesz to wstawiasz, a jak nie chcesz to nie wstawiasz.

Moim zdaniem to są tematy do nabijania postów?

A dlaczego tak uważam?

Ponieważ ich autorzy, zazwyczaj odpisują na każdą odpowiedź. Dostają "lajki", bo ludzie myślą, że zmotywują ich do opublikowania ich "pracy".

Argumentują się (Tak jak ty) tym, żeby Ci którzy ich "hejtują" pokazali swoje prace "skoro są tacy mądrzy". Tylko, że ich mądrość ogranicza się do tego tematu, chcą zobaczyć umiejętności innych, podczas gdy oni ich wcale nie pokazują..

Z powyższego tekstu łatwo wywnioskować, że uważam tak jak @Djabelny.

Zapewne każesz mi pokazać moją wiedzę z zakresu programistyki. Od razu mówię Ci, że mam małą wiedzę na temat tego.

Teraz pewnie powiesz coś w stylu "Skoro piszesz, że gówno umiesz to co się wypowiadasz głupi H*ju?!!!!!". Na to też Ci odpowiem.

Wypowiadam się dlatego, ponieważ w 80% przypadkach autorzy takich tematów chcieli sobie nabić posty i popularność na forum.

Zresztą, jeżeli ty nic nie pokażesz, to i ja nie muszę :)

@Temat

Powtarzam więc, nie mówcie żeby wstawiał ten plugin.

Życzę wszystkim, którzy wierzą, że autor tematu udostępni plugin jak najprzyjemniejszego czytania tego tekstu:)

Pozdrawiam

S0L1D3R

Cześć!

Jeżeli odpowiedziałem akurat w tym temacie, którym się interesujesz lub sam go założyłeś to wiedz, że dopóki nie rozwiążemy problemu, zagwozdki, czy po prostu nie rozwiejemy Twoich wątpliwości będę śledzić ten temat.

Nie rzucam słów na wiatr, więc i ty też tego nie rób.

Pozdrawiam,

S0L1D3R

Opublikowano

avepenis ile ty tych multikont masz ?

To nie ja, ten u góry @AvaterysPL#.

Kolejna podszywka pod moją osobę, już czwarta, czy piąta w tym tygodniu - standardzik.

Taka cena popularności. Oczywiście to ironia, bo nie wiem po co ludzie tworzą takie konta.

#topic:

Nie wstawiaj, już dość wstawiali autorskich gildii, zapowiadali i albo nic z tego nie wyszło, albo jak już wyszło, to był wysyp serwerów z autorskimi pluginami.

Jakbyś wstawił, to 90% nie umiałaby tego zainstalować nawet, a 10% by podawała, że to oni napisali.

Pozdrawiam.

Opublikowano

To kurwa kretynie pokaz sam co potrafisz a nie jak reszta gimbów, wszystko dla postów lajków. Nie jestem tak pazerny jak ty i nie pisze tego samego w kółko tylko żeby sobie jakieś staty nabić, użyj tego małego u góry.

Daruj sobie. Było tyle tych tematów "Czy przyda wam się!" czy "wstawić xxx?!" że ten temat jest kolejnym, zbędnym tematem.

Przyda się to się przyda, nie przyda to się nie przyda. Tobie jeśli wstawisz nie robi różnicy. Tylko takiej, że ograniczysz spam tworzony przez twoją osobę, a właściwie twój temat ;)

733761405517115815990.png

"To, że milczę, nie znaczy, że nie mam nic do powiedzenia" ~Jonathan Carroll

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...