Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z odpaleniem gry - kilka uszkodzonych plików

N3ST0

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć.

Od kilku dni gram w War Thunder jednak mam pewien problem.

Gdy odpalam launcher, wyskakuje mi takie oto okno z błędem. I mam tak za każdym razem. 

Muszę poczekać, aż launcher odnajdzie te pliki i je naprawi. Czy jest jakiś sposób aby, gra normalnie się odpalała?

193701402657945637230.png

185241494535326637230.png

Opublikowano

Dziwne. Spróbuj przeprowadzić pełne sprawdzanie plików(widać napis do kliknięcia na screenie) a jak nie pomoże to reinstall.

Opublikowano

Te pełne sprawdzenie plików po naciśnięciu w ramce z błędem ok, jakby samo się włącza i rozpoczyna się "skanowanie". 

Jak będę robił reinstal te 9GB plików pobrać będę musiał jeszcze raz?

Opublikowano

No tak, poczekaj na koniec skanowania, następnie powinno pobrać i naprawić wszystkie uszkodzone pliki i może będzie dobrze.

Jak reinstall to tak, będziesz musiał 9GB.

Opublikowano

Nie wiem czy mnie dobrze zrozumiałeś, ale gra mi się tak "naprawia" za każdym razem kiedy ją odpalę. Muszę czekać, aż wszystkie uszkodzone pliki zostaną naprawione i dopiero mogę zaczynać grać. 

A irytuje mnie to czekanie za każdym razem gdy chcę włączyć grę. Trwa to tak średnio z 3-4 minuty. CHYBA? Czasu nie odmierzałem. 

Opublikowano

Spróbuj odpalać WT z pliku aces.exe (w folderze WT w Program Files).

Opublikowano

Z tego pliku nie idzie otworzyć gry. Próbowałem już wcześniej. Dobra, nie będę się głowił z rozwiązaniem tego problemu. Nie utrudnia mi to aż tak strasznie życia. 

Założę się, że ten problem wywołuję COMODO. Ten Antywirus już nie raz sprawiał mi kłopoty z grami, właściwie to z każdą grą sprawia. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...