Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Turima.PL - Start 14.06 godz. 20:00 ! [Dedyk] [Easy]

LiteGameTeam

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Za teamem nie przepadam, no ale coś tam potrafią <hihihi>

Oczywiście zagram, bo stwierdziłem, że hardy nie są dla mnie, za bardzo się wkurwiam, wole się rozerwać tutaj.

Ile jest królestw bo nie doczytałem? Standardowo 3?

• Odpowiedzi 493
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Również jestem za wprowadzeniem 2 królestw, bo nie wiemy ile osób ma zamiar zagrać. Jeśli będzie tłoczno, można otworzyć 3 i dać ludziom możliwość przeniesienia się :).

qsHVsoT.png

Opublikowano

Na jakiej mapie jakie bony działają  ? Jezeli mozesz to wypisz

Też tak myśle że było by to przydatne i jeszcze na dungeony na bossa co działa itd . CZEKAM NA START !

Opublikowano

Od 100 lvl do 190 działają bony na moby, natomiast do 100 lvl działają bony na diabły :) Tak samo jak dungeony, tylko moby ;) 

pzvl.png

Opublikowano

Ale czegoś nie przewidzieliście, skoro archer walczy łukiem a expi sztyletami/1reka to musi robic dwie bronie?

Przeciez archer nie da rady ciagle ulepszac sztyletow/1reki i luku..Wymaga to duzej ilosci ulepszaczy.

A jak było z trutka to poprostu trutke sie robiło i expiło nią do konica gry conajwyzej ulepszalo poziom wyzej..

A tak zeby expic bede musial robic sztylety/1reke i robic oddzielna bron do pvp, bo kto expi lukiem skoro to nie ma sensu?

Dlatego idea zrobienia broni do pvp z bronią do expa w jednym wam nie wyszła ;c

Opublikowano

Ludzie pościągają bonus switchery i tak czy tak zrobią perf eq. <_<

qsHVsoT.png

Opublikowano

będzie wtedy chujowy serwer kazdy perf eq.. 

Zgadzam się w 100%, każdy ma bs'a więc w czym problem wbić bonusy na 2 wartościach :?Popsuło by to rozgrywkę.

Pytanie do Administracji jak jest z lvl'owaniem tj. jak opisałbyś poszczególne wbijanie lvl;li :?

Opublikowano

Wygląda na to, że kolejny fajny serwer będzie.

Mam nadzieję, że nie zawiodę na Was.

Ogólnie to nie rozumiem dlaczego od 175 lvl'a mają być bony? Skoro później można przenieść itemki dla mniejszych postaci i będą koxić.

No ale pomimo tego.. jest super!

egrq.png

Prawdziwa miłość nie wyczerpuje się nigdy. Im więcej dajesz, tym więcej ci jej zostaje. ~ Antoine de Saint-Exupéry

Opublikowano

Pograłbym ale nie ma  bonusów na max, a i tak każdy używa BS, więc Ci bez BS mają gorzej, do tego bony od 175 tak jak up pisał można przełożyć na mniejszy lvl i kosić...

Opublikowano

Pograłbym ale nie ma  bonusów na max, a i tak każdy używa BS, więc Ci bez BS mają gorzej, do tego bony od 175 tak jak up pisał można przełożyć na mniejszy lvl i kosić...

BS jest pod klawiszem F5 2 stopnie bonusów, to naprawdę nie jest dużo ;)

Opłaca się zagrać healerem lub archerem i tak się męczyć ? czy podstawowo mental albo dagger/wp

Wszystkim czym czujesz się dobrze ;)

pzvl.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...