Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Rozstrzygnięte]Może konkurs?

metma:D

Konkurs  

29 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy podoba wam się konkurs?

• Tak
    • Nie
    • Spier... w du*ie mam twoje gry ...

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć,
Jestem długo na forum i wiem że jest to najlepsze forum w całej sieci. Dlatego mam pomysł na konkurs w którym wy zupełnie za darmo mogli byś cie wygrać CS:GO czy Rust (gry steam). Wiadomo jak to jest pewnie nas oszuka czy coś... dlatego jeżeli będziecie chętni na taki konkurs spróbuje prosić adminów tego forum o współpracę da wam to gwarancje.
Dział ten wybrałem ponieważ gram trochę w league of legends i pewnie każdy z was spotkał się właśnie z takim pojęciem jak reffy:P to właśnie był by wstęp do konkursu wy poświecili byś cie trochę czasu i przyznacie że nic was to nie kosztuje a zyskać można naprawdę ciekawy tytuły gier do swojej biblioteki. Oczywiście losowanie odbywało się np po tygodniu 2 gdy zobaczę wszystkie referale i losował bym z ników w lolu nie forum. Oczywiście pod opieką adminów tego forum jeżeli też wyraża zgode. Moje pytanie: Czy interesowała by was taka zabawa? Odp w ankiecie a i można zostawić komentarz.

Opublikowano

Mi się osobiście to nie podoba. Raczej na tym forum nie ma takich osłów żeby za grę za 30 zł trzaskac Ci refy.

Opublikowano

Kolego, to nie jest forum, na którym się handluje - a Twój "konkurs" ma właśnie taki podtekst.

Konkursu takiego z pewnością nie zrobią, tym bardziej jeśli ktoś miałby Tobie robić reflinki, żebyś TY miał z tego korzyści :).

­

809131449509880369478.gif
Opublikowano

Mi się osobiście to nie podoba. Raczej na tym forum nie ma takich osłów żeby za grę za 30 zł trzaskac Ci refy.

Nie szukam osłów... piszę otwarcie co i jak. Nie naciągam.

Kolego, to nie jest forum, na którym się handluje - a Twój "konkurs" ma właśnie taki podtekst.

Konkursu takiego z pewnością nie zrobią, tym bardziej jeśli ktoś miałby Tobie robić reflinki, żebyś TY miał z tego korzyści :).

Zdecydowanie nie uważam tego za handel owszem mam coś z tego ale was to nic nie kosztuje. Podobnie jest ze streamami, ktoś ogląda a transmitujący czerpie korzyści.

PS. "gry za 30zł" na razie tak konkretnie 40.. ale jak by nie patrzeć Ciebie nic to nie kosztuje. Jeżeli pomysł był by akceptowany jestem przekonany że pojawiły by się tytuły jak Dayz , kto wie może nawet Wiedźmin.

Kupuje RP praktycznie co miesiąc, po prostu przy okazji mógł by ktoś zyskać grę. Tak że wilk syty i owca cała. Ale to od was zależy.

Opublikowano

Refy a ref to różnica nie mówię rób ich 1000 wystarczy jeden. Porównałem ponieważ ani jedno ani drugie nie jest handlem tylko i wyłącznie z tego powodu.

Kosztuje Cię to czas prawda, przecież jeżeli Ci go brak to nic robić nie musisz, nie wiążemy się żadną umową.

Opublikowano

Kosztuje mnie to czas, porównujesz to ze streamami? Lol?? Oglądając stream bawisz się dobrze robiąc refy rzygasz i tyle spierdalaj

<bez ostatniego słowa nieodpowiedniego dla młodszych osób>

Mowy nie ma, żebym robił Ci jakiekolwiek refy, na forum są zabronione. Administracja też się nie zgodzi.

343731479829004887779.png

Opublikowano

No sokoro mija się to z polityką forum to chyba nie ma sensu kontynuować, chciałem tylko dodać że niestety nasz społeczeństwo jest na tyle "dziwne?" że nie ma mowy abyś ty coś zyskał mimo że też dajesz od siebie. Doładowuje mniej więcej co miesiąc RP i różnicy mi to nie zrobi tak naprawdę. Ktoś kiedyś powiedział że u nas w PL jest taki problem że zachowujemy się jak pies sąsiada i do tego zawsze uważamy że chce ktoś nas oszukać, jesteśmy uczeni tak od dziecka. Mimo wszystko dzięki za szczere opinie.

PS. jak by ktoś chciał zaproszenie do bety gry Strife <---- link do trailera. Jest to moba jak LOL. NIE NIC Z TEGO NIE MAM PO PROSTU JEDEN MI ZOSTAŁ !

Mam tez do Battlefilda Hardline ale nie wiem do końca jak działa.

Opublikowano

jaki koleś, już zaraz postawie bota i wbije ci 200 refów, a może dostane grę na tym jakże zjebanym steamie. stać cię na rozdawania jakiś cs'ów to kup sobie referrale na allegro...

Podaj mi rękę, zaróbmy hajs... 

eh8pquc.jpg

Core i7- 4960X @ 4.5GHz

Asus P9X79 Deluxe

GTX 780 SC

HyperX Predator 16GB

Opublikowano

Durnota, to nawet nie jest konkurs. Takie i lepsze losowania są robione np. z okazji świąt, a wtedy wystarczy zalajkować temat i/lub napisać posta a do wygrania znacznie więcej gier + plakietki. Oprócz tego wyżsi nigdy się na to nie zgodzą... nie bez powodu i bardzo dobrze. Napisz jakieś zlecenie tutaj na odpowiedniego bota, dodając że wynagrodzeniem jest np. CS:GO. Może ktoś się skusi. I tyle.

Opublikowano

Reflinki są zabronione na forum, handel tyż.

Chcesz zarobić pod pretekstem konkursu.

Nie.

650311402782440296730.jpeg

Mój PC:

CPU: I5 2500k I GPU: Sapphire HD7950 Vapor-X I PSU: be quiet! L8 CM 630W I MOBO: MSI Z77A G43 I RAM: Patriot 2x4GB 1600MHz I CASE: Fractal za 400zł NW

Opublikowano

Jeśli taki konkurs miałby miejsce to na pewno nikt nie robiłby reflinków Tobie lecz jakiejś zaufanej osobie.

Nie.

giphy.gif ­

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...