Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

post-410600-0-05065200-1367702117_thumb. 

Kwadratowa Kraina SEZON II

INFORMACJE:

IP: 37.187.137.213:28127

Otwarcie Serwera W Ten Wtorek o 16

IP Ts3: Zostanie Podane

Sloty: 20
Wersja: 1.7.2

Nether: ON w Wybranych Godzinach

WhiteLista: ON
Premium: OFF
PVP: ON

Typ serwera: KwadratowaMasakra

Szukamy Max 30 Osob wiec spiesz sie z pisaniem podania :)

Pewnie teraz Zapytacie Czemu 30 osob na 20 slotow.Odpowiedz jest taka że

nie wszyscy moga grac w godzinach i żeby serwer był jak najczesciej nie pełny ale nawet zeby po 

15 osob dziennie było.

PLUGIN:

Dobrze dobrane pod ten typ serwera np.Zycia, LWC,LogBlock itp.

Na Serwerze Sa Zablokowane Koxy i TNT.TNT zablokowane do odwołania

EKIPA:

Wlasciciel: kozubcio(patroo77)

WspółWłaściciel: misiowy

WZÓR PODANIA NA WL:

1. Imię: 

2. Wiek : 

3. Dlaczego to Ciebie mamy dodać na serwer : 
4. Czy masz TS3: 
5. Nick z MINECRAFT: 
6. coś o sobie: 

UWAGA!
PODANIA PROSIMY PODSYŁAĆ PONIŻEJ :)

Osoby Ktore Się dostały:

1.FixX
2.alek747
3.Quares211
4.neQus
5.captainval38
6.Hermes_Hermesik
7.SkyWaY
8.KoEj
9.KrakerSS 
10.Kuse 
11.MCMudzyn
12.B00MeR
13.boyaka18
14.Zeusek
15.Angel
16.MainiMax
17.Kaama1123
18.MachBreiVen
19.Kamkow
20.Whinter
21.Sandy
22.Kibonga
23.xNeutralny
24.Lex
25.VrubikPL
26.MlodyJebek
27.Zeuss97
28.Seco
29.Press0
30.TheFilipPL
Koniec Rekru teraz ci co się dostali czekajcie do poniedzialku ;) W poniedzialek bedzie podane IP Ts3 i serwera
a w wtorek Start :))

A Tutaj Pare screenow ;)

mca.png

Opublikowano

1. Imię: Pawel

2. Wiek : 21

3. Dlaczego to Ciebie mamy dodać na serwer : Nie moge powiedziec. Jestem tajniakiem.

4. Czy masz TS3: ta

5. Nick z MINECRAFT: Czeli

6. coś o sobie: Chcesz sie ruchac czy dodac na serwer?

@Edit Skoro jest LWC to na uj logblock?

1384358313-U695412.png

Opublikowano

1. Imię: Kamil

2. Wiek : 16

3. Dlaczego to Ciebie mamy dodać na serwer : Poprawna odpowiedz to Jamnik

4. Czy masz TS3: Tak

5. Nick z MINECRAFT: alek747

6. coś o sobie: Ok

f7dc8f3a258ac745ee343dc830f3b493_1.jpg

Opublikowano

1. Imię: Kuba (Nick w MC: Quares211) (Nonpremium)

2. Wiek :  14

3. Dlaczego to Ciebie mamy dodać na serwer : Jestem ogarnięty, nie griefuje i nie "żule" o itemki :D 
4. Czy masz TS3: Nie :c
5. Nick z MINECRAFT: Quares211
6. coś o sobie: Jestem ogarnięty, w mc gram od 2 lat. Nie griefuję, ani nie cheatuje. Ortografię mam ogarniętą. Jak będą w miarę ogarnięta ekipa to może zagram. Jak nie to poinformuje o usunięciu mnie z WH :)

Opublikowano

2. Wiek : 15

3. Dlaczego to Ciebie mamy dodać na serwer : Jestem ogarnięty, nie griefuje, nie trolluje

4. Czy masz TS3: Tak.

5. Nick z MINECRAFT: neQus

6. coś o sobie: Jestem kreatywny, lubię piłkę nożną, w MC gram od 2 lat.

60219913661570633175.png

Opublikowano

1. Imię: Pawel

3. Dlaczego to Ciebie mamy dodać na serwer : Nie moge powiedziec. Jestem tajniakiem.
5. Nick z MINECRAFT: Czeli
6. coś o sobie: Chcesz sie ruchac czy dodac na serwer?

@Edit Skoro jest LWC to na uj logblock?
Podanie Spoczko i LogBlock zeby nie bylo ze ktos cie zgriefuje :D ale skądś kojarze nick od złej strony więc jestem na nie ;9

2. Wiek : 16

3. Dlaczego to Ciebie mamy dodać na serwer : Poprawna odpowiedz to Jamnik
5. Nick z MINECRAFT: alek747
6. coś o sobie: Ok

1. Imię: Kuba (Nick w MC: Quares211) (Nonpremium)

3. Dlaczego to Ciebie mamy dodać na serwer : Jestem ogarnięty, nie griefuje i nie "żule" o itemki  :D 
4. Czy masz TS3: Nie :c
5. Nick z MINECRAFT: Quares211
6. coś o sobie: Jestem ogarnięty, w mc gram od 2 lat. Nie griefuję, ani nie cheatuje. Ortografię mam ogarniętą. Jak będą w miarę ogarnięta ekipa to może zagram. Jak nie to poinformuje o usunięciu mnie z WH  :)

3. Dlaczego to Ciebie mamy dodać na serwer : Jestem ogarnięty, nie griefuje, nie trolluje
4. Czy masz TS3: Tak.
5. Nick z MINECRAFT: neQus
6. coś o sobie: Jestem kreatywny, lubię piłkę nożną, w MC gram od 2 lat.

Oni Dodani;)

mca.png

Opublikowano

3. Dlaczego to Ciebie mamy dodać na serwer : Bo tak xD

5. Nick z MINECRAFT:  captainval38

6. coś o sobie: W każdym podaniu Na km to jest..

Chyba mnie pamiętasz ;3 tylko zmieniłem nick xD

Opublikowano

3. Dlaczego to Ciebie mamy dodać na serwer : Bo tak  xD

5. Nick z MINECRAFT:  captainval38

6. coś o sobie: W każdym podaniu Na km to jest..

Dodany

mca.png

Opublikowano

1. Imię: Mateusz

2. Wiek : 17

3. Dlaczego to Ciebie mamy dodać na serwer :  Ogarnięty w chuj soł macz ze mną jest zabawa :D !

4. Czy masz TS3: mam

5. Nick z MINECRAFT: SkyWaY

6. coś o sobie: Lubie ruchać grać w piłę :D

♠° SkyWaY °♠

Dawaj Plusa Nie bądz BuFu +

Opublikowano

1. Imię: Mateusz

3. Dlaczego to Ciebie mamy dodać na serwer :  Ogarnięty w chuj soł macz ze mną jest zabawa  :D!

4. Czy masz TS3: mam

5. Nick z MINECRAFT: SkyWaY

6. coś o sobie: Lubie ruchać grać w piłę  :D

Dodany ;)

mca.png

Opublikowano
1. Imię: Paweł

3. Dlaczego to Ciebie mamy dodać na serwer : Bo lubię budować i jestem kreatywny. Jestem OP w pvp - Jem koxa i logam :D Taki suchar...

4. Czy masz TS3: Oczywiście, że... tak

5. Nick z MINECRAFT: KoEj

6. Coś o sobie: Mieszkam obok Wrocławia... No to tyle o mnie :D Jestem ogarem i nie płacze jak dziecko jak sypne... Nie robie fochów itp. gram zespołowo, wykonuje rózne zadania. Jestem bardzo pomocny.

Opublikowano

1. Imię:  Maciek

2. Wiek :  17

3. Dlaczego to Ciebie mamy dodać na serwer :  Ponieważ szukamy tego typu serwera z kolegami.
4. Czy masz TS3:  Jasne
5. Nick z MINECRAFT:  KrakerSS 
6. Coś o sobie:  Jestem osobą miłą, cierpliwą. Moje zainteresowania to tenis ziemny, pływanie i piłka nożna.
Lubie uderzać w restauracje z włoskim jedzeniem, bo gustuje głównie w makaronie bolognese.

1. Imię:  Karol

3. Dlaczego to Ciebie mamy dodać na serwer :  Ponieważ szukamy tego typu serwera z kolegami.
4. Czy masz TS3:  Tak
5. Nick z MINECRAFT:  Kuse 
6. Coś o sobie:  Ten kolega jest osobą lubiącą żarty i lubi czasem potrollować ale w ograniczonym stopniu.

1. Imię:  Patryk

2. Wiek :  13

4. Czy masz TS3:  Tak
5. Nick z MINECRAFT:  MCMudzyn 
6. Coś o sobie:  Zaś ten kolega jest osobą, z którą można się dogadać i dobrze porozumiewać.
On nadaje się świetnie na takie typu serwery ponieważ jest spokojny i też czasem lubi pożartować.

Z miłą chęcią zagramy
na tym serwerze.

Opublikowano

2. Wiek : 16 lat

3. Dlaczego to Ciebie mamy dodać na serwer : Jestem rozumny, uwielbiam taktykę i serię typu kwadratowa masakra, sam miałem taki serwer. Jestem doświadczonym i ogarniętym graczem (graczem, nie no-lifem), mam ostatnio sporo wolnego czasu, ktróy mógłbym przeznaczyć własnie na grze na tym serwerze. Jestem poważny co myślę przydaję się w tego typu serwerach, ponieważ chyba nikt nie chce grać z rozwydrzonym dzieciakiem który się o wszystko obraża i wszystko psuje.

4. Czy masz TS3: TAK

5. Nick z MINECRAFT: B00MeR

6. coś o sobie: Mam 16 lat, jestem wysportowany, lubię sporty, wypady z przyjaciółmi, będę zakładał konto na YT. Lubię dobre imprezy co eni znaczy, że źle się uczę bo mam średnią 4.72-4.77 . Od 8 roku życia jeżdżę na motorze (na motorze, nie na skuterze), w wieku 8 lat tata kupił mi motorykę, a aktualnie jeżdże na crossach marki KTM. Mam dziewczynę. Jestem na ogół spokojny, ale lubię też pożartować no bo życie przecież jest zakrótkie żeby się przejmować i być ciągle poważny ;). Potrafię znaleźć wyjście z każdej sytuacji .

Opublikowano
3. Dlaczego to Ciebie mamy dodać na serwer : Bo lubię budować i jestem kreatywny. Jestem OP w pvp - Jem koxa i logam  :D Taki suchar...
4. Czy masz TS3: Oczywiście, że... tak
5. Nick z MINECRAFT: KoEj
6. Coś o sobie: Mieszkam obok Wrocławia... No to tyle o mnie  :D Jestem ogarem i nie płacze jak dziecko jak sypne... Nie robie fochów itp. gram zespołowo, wykonuje rózne zadania. Jestem bardzo pomocny.
Dodany ;)

1. Imię:  Maciek

2. Wiek :  17

4. Czy masz TS3:  Jasne
5. Nick z MINECRAFT:  KrakerSS 
6. Coś o sobie:  Jestem osobą miłą, cierpliwą. Moje zainteresowania to tenis ziemny, pływanie i piłka nożna.
Lubie uderzać w restauracje z włoskim jedzeniem, bo gustuje głównie w makaronie bolognese.

1. Imię:  Karol

4. Czy masz TS3:  Tak
5. Nick z MINECRAFT:  Kuse 
6. Coś o sobie:  Ten kolega jest osobą lubiącą żarty i lubi czasem potrollować ale w ograniczonym stopniu.
Wszyscy Dodani

1. Imię: Paweł

2. Wiek : 16 lat

3. Dlaczego to Ciebie mamy dodać na serwer : Jestem rozumny, uwielbiam taktykę i serię typu kwadratowa masakra, sam miałem taki serwer. Jestem doświadczonym i ogarniętym graczem (graczem, nie no-lifem), mam ostatnio sporo wolnego czasu, ktróy mógłbym przeznaczyć własnie na grze na tym serwerze. Jestem poważny co myślę przydaję się w tego typu serwerach, ponieważ chyba nikt nie chce grać z rozwydrzonym dzieciakiem który się o wszystko obraża i wszystko psuje.

4. Czy masz TS3: TAK

5. Nick z MINECRAFT: B00MeR

6. coś o sobie: Mam 16 lat, jestem wysportowany, lubię sporty, wypady z przyjaciółmi, będę zakładał konto na YT. Lubię dobre imprezy co eni znaczy, że źle się uczę bo mam średnią 4.72-4.77 . Od 8 roku życia jeżdżę na motorze (na motorze, nie na skuterze), w wieku 8 lat tata kupił mi motorykę, a aktualnie jeżdże na crossach marki KTM. Mam dziewczynę. Jestem na ogół spokojny, ale lubię też pożartować no bo życie przecież jest zakrótkie żeby się przejmować i być ciągle poważny  ;). Potrafię znaleźć wyjście z każdej sytuacji .

A ty ziomek naprawde propsy dla ciebie za taką piękny opis ;) Dodany w 100%

mca.png

Opublikowano

1. Imię:  Sylwek

2. Wiek :  16 lat

3. Dlaczego to Ciebie mamy dodać na serwer : Ponieważ łatwo nawiązuje nowe znajomości, uwielbiam serwery tego typu, jestem miły, lubię pomagać innym.

4. Czy masz TS3:  TAK

5. Nick z MINECRAFT:  boyaka18

6. coś o sobie: Mieszka w małym miasteczku Skierniewice, które znajduje się między Łodzią a Warszawą.Mam konto ja YT prawię 300 subów. Moje hobby to hokej na trawie , piłka nożna , gry komputerowe. To by było na tyle proszę o pozytywne rozpatrzenie mojego podania ;).

Opublikowano

1. Imię:  Sylwek

2. Wiek :  16 lat

3. Dlaczego to Ciebie mamy dodać na serwer : Ponieważ łatwo nawiązuje nowe znajomości, uwielbiam serwery tego typu, jestem miły, lubię pomagać innym.

4. Czy masz TS3:  TAK

5. Nick z MINECRAFT:  boyaka18

6. coś o sobie: Mieszka w małym miasteczku Skierniewice, które znajduje się między Łodzią a Warszawą.Mam konto ja YT prawię 300 subów. Moje hobby to hokej na trawie , piłka nożna , gry komputerowe. To by było na tyle proszę o pozytywne rozpatrzenie mojego podania  ;).

Dodany i licze na jakas serie na yt z serwera ;)

mca.png

Opublikowano

1. Imię: Damian

3. Dlaczego to Ciebie mamy dodać na serwer : Mam sporo wolnego czasu, uwielbiam budować a przy tym dobrze się bawić :)

4. Czy masz TS3:  tak

5. Nick z MINECRAFT: Angel

6. coś o sobie: Nazywam się Damian, mam 21 lat. Pochodzę z Grudziądza. W wolnym czasie lubię grać w siatkówkę i jeździć motorem.

info.png

Opublikowano

1. Imię: Hubert

2. Wiek : 14

3. Dlaczego to Ciebie mamy dodać na serwer : Bo snieg.

5. Nick z MINECRAFT: xHazelNooTx

6. coś o sobie:Snieg

Opublikowano

1. Imię: Patryk

2. Wiek :  14 Lat

3. Dlaczego to Ciebie mamy dodać na serwer : Ponieważ mam dużo wolnego czasu szukałem takiego serwera już długi czas

5. Nick z MINECRAFT:  MachBreiVen

6. coś o sobie: Lubię grać w piłkę nożną mam wiele medali

Potrzebujesz pomocy

- Dodaj mnie do swojego tematu @uzo77

Może jestem w stanie ci pomóc moje skype : uzo7771

Opublikowano

1. Imię: Damian

3. Dlaczego to Ciebie mamy dodać na serwer : Mam sporo wolnego czasu, uwielbiam budować a przy tym dobrze się bawić  :)
4. Czy masz TS3:  tak
5. Nick z MINECRAFT: Angel
6. coś o sobie: Nazywam się Damian, mam 21 lat. Pochodzę z Grudziądza. W wolnym czasie lubię grać w siatkówkę i jeździć motorem.

Dodany ;3

mca.png

Opublikowano

1. Imię: Adam

3. Dlaczego to Ciebie mamy dodać na serwer : Poniewaz chce poczuc uczucie rywalizacji.

5. Nick z MINECRAFT: Whinter

6. coś o sobie: Mam na imie Adam, mam 15 lat. Interesuje mnie motoryzacja oraz informatyka.

_______________________________________________________________________________________________

3. Dlaczego to Ciebie mamy dodać na serwer: Poniewaz chcialbym sprobowac swoich sil w pojedynku jednego zamku z drugim

5. Nick z MINECRAFT: Kamkow

6. coś o sobie: Interesuje mnie motoryzacja oraz rywalizacja w roznych konkurencjach i nie tylko.

____________________________________________________________________________________________________

1. Imię: Tomek

3. Dlaczego to Ciebie mamy dodać na serwer : Bo lubie w dupe i nie tylko. Jestem milym i kulturalnym czlowiekiem ktory chce pograc z znajomymi

5. Nick z MINECRAFT: MlodyJebek

6. coś o sobie: Mam na imie Tomek i mam 14 lat. Interesują mnie polowania na zwierzyne

...znany również jako Whinter 

951751472061189469172.png

By. Whinter

Opublikowano

1. Imię: Hubert

3. Dlaczego to Ciebie mamy dodać na serwer : Bo snieg.
5. Nick z MINECRAFT: xHazelNooTx
6. coś o sobie:Snieg

Nie dodam cie Bo Snieg

1. Imię: Patryk

2. Wiek :  14 Lat

3. Dlaczego to Ciebie mamy dodać na serwer : Ponieważ mam dużo wolnego czasu szukałem takiego serwera już długi czas
4. Czy masz TS3: Tak
5. Nick z MINECRAFT:  MachBreiVen
6. coś o sobie: Lubię grać w piłkę nożną mam wiele medali

Dodany

1. Imię: Adam

3. Dlaczego to Ciebie mamy dodać na serwer : Poniewaz chce poczuc uczucie rywalizacji.
5. Nick z MINECRAFT: Whinter
6. coś o sobie: Mam na imie Adam, mam 15 lat. Interesuje mnie motoryzacja oraz informatyka.

_______________________________________________________________________________________________

3. Dlaczego to Ciebie mamy dodać na serwer: Bo lubię w dupę
5. Nick z MINECRAFT: Kamkow
6. coś o sobie: Interesuje mnie motoryzacja oraz rywalizacja w roznych konkurencjach i nie tylko.

Dodani Chodz jeśli lubisz w dupe to nwm jak cie serwer polubi xDD

mca.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...