Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Fifa world - skład do 150k

akso1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Część gry : Fifa world

Hybryda : Lepiej nie, chce mieć 100% zgrania, ale jeśli trzeba to sie przyzwyczaje do 70-90.

Liga lub narodowość: Prosiłbym o coś z BBVA / Włoch / Francji / Brazylii lub Niemiec. 

Formacja: Bardzo proponuje 4-4-2 :)

Ilość monet: Maxymalnie do 150k

Platforma: PC

Czego oczekuję: Szybkich zawodników posiadających też niezły strzał (drybling też mile widziany)

P.s - Grałem Ang. składem lecz mi nie przypadł do gustu.

Opublikowano

Co do składu Hiszpańskiego, b. dobry tylko bym stamtąd zamienił na coś innego z powodu cenu : 

-Ramosa

-Casillasa (na curtoisa lub lopeza :) )

-Inieste

-Di marie 

-może Modrica bo też tani nie jest :)

Co do skladu Brazyliskiego wszystko ładnie, oprócz tego Limy na N , nie przypada mi do gustu, miałem go już, ogarne se jakiegoś też N na tą pozycje zamiast jego.

I jeszcze jedno pytanie, czy bd. miał 100% zgrania z tymi składami? Z góry dzieki za opdowiedź :)

Pozdrawiam.

Opublikowano

Jak masz wszystkie linie pomarańczowe to zawsze masz 100 zgranie jeżeli zawodnicy są na swoich pozycjach. To samo jest jak robisz jedną ligę, narodowość.

Tak przy okazji :D, 280k do przodu xD

2a8j6ex.jpg

Opublikowano

Dobra , dzięki wielkie wszystkim za odpowiedź, a szczególnie loleq, będę budował jednak raczej ten skład Hiszpański tylko bez tych piłkarzy których wymieniłem wyżej, i jednak modrica dorzuce bo testowałem go juz na prawdziwych zespołach i bardzo jest badzo spoko. :)

Pozdrawiam. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...