Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[MiniTut] T-62A SPORT

Juri.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie,

Jak też wiecie, z okazji mundialu został dodany czołg T-62A sport. Chciałbym przedstawić najlepsze wyposażenie, które znacząco pomaga na polu bitwy boisku.

Sprzęt:

Skrzynka z narzędziami - skraca czas naprawy, który jest najważniejszym czynnikiem w tym trybie.

Dosyłacz - skraca czas przeładowania, bardzo przydaje się do detrackowania.

Stabilizator pionowy - Poprawia celność podczas jazdy, a w tym trybie głównie strzela się w ruchu.

Sprzęt eksploatacyjny:

Duży zestaw naprawczy - Skraca czas naprawy o 10%. Nie używajcie tego, bo nie ma sensu.

Usunięcie regulatora obrotów - Zwiększa moc silnika o 10%. W tym trybie nie niszczy silnika i można używać w nieskończoność.

Racje bojowe - Skraca czas przeładowania, celność itp.

Załoga:

Naprawa - Mówiłem, konieczność. Najważniejszy ze wszystkich tutaj wymienionych.

Strzał z biodra - poprawia celność w ruchu. Nie jest mega ważny, bo ten pojazd ma dobrą celność w ruchu.

BiA - Oczywistość, poprawa o te kilka % wszystkiego.

Hamowanie sprzęgłem - Pomaga szybciej obrócić się, gdy np. piłka zostanie wybita w przeciwnik kierunku. Nie jest mega ważny, ale się przydaje.

Najlepiej przełożyć z jakiegoś kv-1, kv-1s, is-3, is-6 czy co Wy tam macie, oraz przekwalifikować (najlepiej za golda), aby skrócić czas przeładowania.

Opublikowano
Najlepiej przełożyć z jakiegoś kv-1, kv-1s, is-3, is-6 czy co Wy tam macie, oraz przekwalifikować (najlepiej za golda), aby skrócić czas przeładowania.

Niektórzy to sobie mogą z T-62A przełożyć xD

Nie wiem bo nie grałem już dawno pewnie T-62 Sport jest oznakowany jako zwykły czołg a nie premium? =/

76561198001815076.png
  • 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...