Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Podobne postacie

Bojda

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ze skrytobójców to na pewno Riki (permanenta niewidzialność), Clinkz, Bounty Hunter i Nyx Assassin. Co do magów to zależy czego oczekujesz, jeżeli AoE to na 100% Outworld Devourer i Invoker, a z single-target to Lion, Lina i Ogre Magi.

Opublikowano

Nie ma to jak polecać najtrudniejszą postać w grze dla totalnego newbie (mowa o Invokerze -.-) NIE PICKUJ GO, jak nie ogarniasz gry. Wiem z autopsji.

Legenda
Opublikowano

Invoker? Odpada dla nowicjusza na starcie. Zbyt dużo kombinacji żeby wytworzyć skilla, znajomość tego i co jeszcze umiejętność dana robi. Wybierz sobie Bounty Hountera albo Zeusa.

exModerator Metin2 | exModerator DOTA

Opublikowano

@ Jednoki nie ma postaci bez kontry (jakby nie miała kontry to by była top pick w turniejach a nie jest nawet w tier 2 o ile sie nie myle).

@ Up

Weź sven'a pod carry bedziesz taki tank, że jej ulti będzie cię  tylko smyrało 

a co do mid'a to ja na Krobe (DP) wygrywam każdą postacią jaką wezmę :) także nie wiem w czym jest problem :D (Tak postać jest OP na początku jak grasz na kogos kto grał 30 gier bs'em i uważa się za pro )

inna dobra postać to jest bristleback również tank któremu nic nie zrobi

Ja na DP bardzo lubie invokera na midzie, ale to wymaga już troche skilla.

a wracając do tematu to wchodź na all pick najlepiej i bierz random hero tak jest się najłatwiej nauczyć i opanować kilka/naście hero. 

Opublikowano

Mam pytanko co to jest zilean ? bo troche w dote gram i nie spotkałem się z takim czymś ?

Zgaduję, że jakieś lolowe guwno.

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

Opublikowano

Ta , to jest postać z lola. Ulta ma jak Wraith King tylko może go dawać innym plus jego główny dmg jest z bombek.(bardziej support)

mirajane_tag_by_raaims-d4f56kb.png

Komp:

Procesor: i5-4670k , Karta: Asus GTX 780 Ti , Płyta: ASRock H97 Perf. Cooler CPU: Raijintek NEMESIS

Opublikowano

Mi bardzo fajnie gra się postacią phantom assassin.

Ma bardzo dobre obrażenia krytyczne, możliwość teleportacji na całkiem duży obszar i potrafi sprzątnąć enemy paroma hitami:)

limbo-spider-800x100.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...