Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jaką 8 premkę kupić?

kiewin000

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

112 to najgorszy czołg premium, zarabia jak sp, a jest 2 razy droższy. Jak chcesz wolnego TD, bez camo, ze spamiącą lufą, bierz jagodę, jak chcesz op HT'ka, to iska. Sam mam tego 2 i polecam. Gdyby miał 200 peny byłby niemożliwie dobry.

Opublikowano

Interesuje mnie jadzia 8.8, 112 oraz is6. Nwm jaki czołg będzie najlepszy. Może kotś mi doradzi

Zależy jakim jesteś graczem, bo jeżeli masz mało bitew to takie czołgi jak 122 czy IS-6 nie są dla Ciebie ze względu na działo. Każdy z tych dwóch czołgów ma 175 penetracji, a jeżeli Ci to nie wystarczy na VIII tiery to się nie pchaj w zakup (wystarczy znać weak spots'y czołgów i 175 penetracji wystarcza). Wybierając między 122, a IS-6: bierz IS'a-6 ze względu na jego ładowanie, mobilność, zarobki i pancerz ding'ający.

Tak jak mówiłem jeżeli Ci nie wystarczy 175 penetracji to bierz Jadzie lub ewentualnie Lowa.

Opublikowano

hmm... ja mam jadzie, jezeli lubisz dojezdzac na pole bitwy prawie ostatni (at15 zaraz za tb :P), byc malo mobilnym, oraz w ogole nie miec camo, ale walic po ok 240 co ok 4-5s to jest to czolg dla ciebie, natomiast jezeli wolisz wyjechac walnac i sie schowac to bierz ISa/T34. Dodatkowo - jadzi jest silnik, ktory pada przecietnie raz na bitwe.

Opublikowano

hmm... ja mam jadzie, jezeli lubisz dojezdzac na pole bitwy prawie ostatni (at15 zaraz za tb :P), byc malo mobilnym, oraz w ogole nie miec camo, ale walic po ok 240 co ok 4-5s to jest to czolg dla ciebie, natomiast jezeli wolisz wyjechac walnac i sie schowac to bierz ISa/T34. Dodatkowo - jadzi jest silnik, ktory pada przecietnie raz na bitwe.

Grałeś ty w ogóle tym czołgiem?

Nigdy, ale to nigdy (a 400 bitew na nim mam) nie dojechałem ostatni na pole walki. NIGDY!

Brak camo? Ciekawe w jakiej bajce. 10% przy postoju i 6% w ruchu to tyle ile ma med średniej wielkości. Przy malowaniu, BiA, Wencie i camo na 100% robi ci się jakieś 27%?

Ja ci polecam JgTigera, ale: musisz mieć dobrą załogę. MUSISZ!

Opublikowano

112 to najgorszy czołg premium, zarabia jak sp, a jest 2 razy droższy. Jak chcesz wolnego TD, bez camo, ze spamiącą lufą, bierz jagodę, jak chcesz op HT'ka, to iska. Sam mam tego 2 i polecam. Gdyby miał 200 peny byłby niemożliwie dobry.

CHLOPIE NA JGTIGERA MAM PONAD 2K BITEW I NIE MOW MI ZE TEN TANK NIE MA CAMO LOL POTRAFI POZOSTAC NIE WYSWIECONY NAWET PO 5 STRZALACH

BIERZ JGTIGERA

TAK JAK up ZALOGA TO PODSTAWA JA OBECNIE POSIADAM NA NIM 5 PEREK NA 32%

Opublikowano

Grałeś ty w ogóle tym czołgiem?

Tak grałem... 116 bitew na randomach i co najmniej 2raz tyle na druzynkach ;)

Nigdy, ale to nigdy (a 400 bitew na nim mam) nie dojechałem ostatni na pole walki. NIGDY!

A mi sie często zdarzało.

Brak camo? Ciekawe w jakiej bajce. 10% przy postoju i 6% w ruchu to tyle ile ma med średniej wielkości.

Powiedz mi jaki med.

Przy malowaniu, BiA, Wencie i camo na 100% robi ci się jakieś 27%?

Czyli CO NAJMNIEJ 2 perki i 500k kr. (nie problem na tym zarobic).

Ja ci polecam JgTigera, ale: musisz mieć dobrą załogę. MUSISZ!

Tu się zgodzę.

Opublikowano

Sry, ma 11% w postoju i 6.5% w ruchu.
Jaki med? E 50, Pantherki, Centuriony, Type 61, Lorraine... Choćby one mają porównywalne lub gorsze camo...
2 Perk i 500k kredek - 500k kredek to 10 bitew na niskim poziomie, 2 perk na 100% to jakieś 250 bitew. Pozdrawiam.

Opublikowano

T34 i jagoda reszta jest nie warta uwagi jezelu chcesz cos zarobic

IS-6 nie jest warty uwagi?

T34 to teraz najgorszy czołg premium jedynie jego zaletą jest działo, które ma 250 penetracji, ale nie do końca, bo ładuję w nieskończoność, a reszta to wady.

Opublikowano

IS-6 nie jest warty uwagi?

T34 to teraz najgorszy czołg premium jedynie jego zaletą jest działo, które ma 250 penetracji, ale nie do końca, bo ładuję w nieskończoność, a reszta to wady.

Po aktualizacji t34 dostał nerfa do DMG i wsadza średnio za 340-360 co jest żadnym osiągnięciem np na X tierach..

Polecić mogę Jagodę 88, jest to moja ulubiona zarabiaczka ósemkowa, za dobrą bitwę wyciągniesz +/- 80 tysi na czysto :) a tak ogólnie z całej gry moją ulubioną zarabiaczką jest e25.. Nie ma chyba lepszej :)) rof co 2 sekundy, pena dobra, szybki, niski profil = dobre camo :)

Za bitwe średnią zarabiam na nim 70 tysięcy za dobrą 100/110 :))

signature.png

Opublikowano

Co racja to racja. Pena nie wystarcza. Szczególnie na większe odległości, gdzie nie da się trafić w weakspota. Takiego KT nie przebije od przodu w żaden sposób.

Opublikowano

Co racja to racja. Pena nie wystarcza. Szczególnie na większe odległości, gdzie nie da się trafić w weakspota. Takiego KT nie przebije od przodu w żaden sposób.

Kolejny niedzielny kierowca.

Na większe odległości powiadasz? Wystarczy na przebijanie weakspotów z 250m (bo to ma celownik laserowy w lufie ten czołg)

Od przodu bez wystawienia półki to mało który T7 przebije KTka od przodu.

A poza tym to czołg dla funu, nie dla zarobku (w nim sie jeździ 40/20 AP/APCR a i tak często ammo nie styka)

Opublikowano

Jadzia jest dobra, szybko przeładowywuje, pancerz ma, i camo też ma dosyć.

Co do is-6 dobry HT, dużo dinguje, jak znasz weak spoty możesz dużo zarobić. Działo celne i szybkie ;)

b1427b380f6a1da2.png5623214702585481002474.gif
Opublikowano

E25 polecam :) Do tego załogę na 100% za resztę golda ;)Zresztą... wejdź na serwer testowy i tam sobie zobacz jak sprawuje isę dany czołg... Tylko NIE STRZELAJ Z GOLDa bo to bedzie ch*e porównanie :P

Opublikowano

E25 polecam :) Do tego załogę na 100% za resztę golda ;)Zresztą... wejdź na serwer testowy i tam sobie zobacz jak sprawuje isę dany czołg... Tylko NIE STRZELAJ Z GOLDa bo to bedzie ch*e porównanie :P

E-25 to czołg totalnie dla zabawy nie dla zarobku. Nie ma zbyt dużo pestek, wiec nim się potężnej sumki nie zarobki, a przy 3 000 tysiącach obrażeń zarobi 80 000 tysięcy, a taki IS-6 czy Jadzia zarobią 100 000 tysięcy i różnica jest.

Na pewno lepiej się sprawdzi SU-122-44.

Opublikowano

Jezeli tobie wystarczy ta pena na IX to chcialbym wuedziec ile gold ammo wozisz na kazda bitwe bo wg mnie 175peny nie wystarczy na calkiem pokazna czesc VIII tieru nue wspominajac juz o IX

Opublikowano

Jezeli tobie wystarczy ta pena na IX to chcialbym wuedziec ile gold ammo wozisz na kazda bitwe bo wg mnie 175peny nie wystarczy na calkiem pokazna czesc VIII tieru nue wspominajac juz o IX

Bo trzeba potracić grać tym czołgiem ^^

Też polecam is6, ma na nim ponad 600 bitew także wiem sporo na temat tego czołgu.

Musisz znać weakspoty, być dobrze obeznanym na mapach, wiedzieć coś na temat tej gry, pozycję wrogów itp.

UggNk9.gif

ExMod WoT SP  ExLider MMT exMentor

http://www.twitch.tv/jugensik

Opublikowano

Jeżeli tobie nie starcza 175 pene na T8, to pozdrowienia dla twojej krainy - Pomidorolandii.

Przez 60-70 bitew na ISie-3 jeździłem z działem z ISa (czyli słabsze od ISa-6, bo wolniej ładuje) i jakoś nawet na dychach dawałem radę, mimo, że czołg był gorszy od ISa-6. Dużo gorszy.

Ja osobiście polecam JgTigera 8.8. Najlepszy wybór dla ludzi lubiących TD, a nie potrafiących jeszcze do końca grać.

Mam jeszcze FCMa i SPka, ale tych pojazdów nie polecam. Pierwszego ze względu na to, że wymaga skilla, drugiego bo jest gównem.

Opublikowano

Bo trzeba potracić grać tym czołgiem ^^

Też polecam is6, ma na nim ponad 600 bitew także wiem sporo na temat tego czołgu.

Musisz znać weakspoty, być dobrze obeznanym na mapach, wiedzieć coś na temat tej gry, pozycję wrogów itp.

A ja 1100 i wiem jeszcze więcej. :)

Jeżeli Ci 175 penetracji nie starcza to nie pakuj się w ten czołg. W takim razie Ci polecam Jagodę. Penetracja nie odstrasza, pancerz w miarę dobry, camo też.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...