Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dogry

WhR

Rekomendowane odpowiedzi

Specjalista
Opublikowano

Hejoo
Jak łatwo zarobic punkty? Wiem że grac i refy ale jest jakis łatwiejszy sposob?
A po drugie to co zrobic kiedy nie dostalem punktów za ileś tam reflinkow? Gdzie mam się z tym zglosic?

Opublikowano

co do 1 pytania, to nie ma łatwiejszych sposobów. Możesz robić sponsorpaye, lub inne reklamy i ankiety ale jest to bardziej nużące i denerwujące niż sciaganie i granie w te gry.
do 2 pytania to nie napisałeś ile dni temu robileś refflinki, informacja bardzo istotna, ponieważ punkty za reffy dochodzą do 2 dni, czasami dłużej

Specjalista
Opublikowano

co do 1 pytania, to nie ma łatwiejszych sposobów. Możesz robić sponsorpaye, lub inne reklamy i ankiety ale jest to bardziej nużące i denerwujące niż sciaganie i granie w te gry.

do 2 pytania to nie napisałeś ile dni temu robileś refflinki, informacja bardzo istotna, ponieważ punkty za reffy dochodzą do 2 dni, czasami dłużej

Co do 2 to może z 2miesiące temu wiem ze to wszystko nie jest od razu ale po tych miesiącach powinni oddac mi te punkty ;< Zły nie będe bo i tak jest to wszystko za darmo ale jednak przydaloby sie kilka stow : D

Opublikowano

Miałem robić poradnik, ale za dużo robiłem na temat DoGry.

Tutaj łap go:

Witajcie,

Wiele osób prosi mnie o poradnik, na temat szybkiego zdobywania punktów. Przedstawię Wam najlepszy sposób, z którego wiele osób korzysta. Jedynym ograniczeniem jest limit pytań, który można zwiększyć.

Do rzeczy:

Zadawanie pytań.

Wiele osób skarżyło się, że nie dostawało punktów za zadawanie pytań. Zawsze winę ponosi użytkownik i jego nieznajomość zasad.

http://dogry.pl/instrukcja-zdobywania-punktow-n2502.html

Pytanie musi być treściwe, konkretne i na temat gry. Nie mogą to być dyskusje, ani pytanie typu A czy B.

Nie mogą być:
- Co sądzisz o tej grze,
- Czy podobał Ci się wczorajszy event,
- WT czy WoT,
- Ile macie X,

Przykłady dobrych pytań:
- Ile penetracji ma X,
- Jak zrobić X,
- Co to znaczy X,

Do tego należy pamiętać, aby nie spamić pytaniami tego samego rodzaju, tylko zróżnicowanymi:
Nie:
Co to znaczy sidescrap
Co to znaczy HullDown
Co to znaczy WR

Tylko:
Co to znaczy SideScrap
Jak zrobić HullDown
Ile penetracji ma is-7

Itp.

Dalej - Jak powiedziałem, jedynym ograniczeniem jest limit pytań. Sposób na jego zwiększenie jest tylko jeden - zadawanie poprawnych pytań, czyli takich, jak podałem powyżej.

Jeśli Wasze pytania moderatorzy będą usuwać, to Wasz limit zostanie zmniejszony. Jeśli będą akceptowane - zwiększony.

Gdy nauczycie się tego sposobu, dziennie można zdobywać po kilkaset punktów, a z czasem nawet do 2000.

Opublikowano

Nie zrobisz nic innego. Refy ale nie warto robić samemu bo to strata czasu. Graj w gry to się uzbiera. Ogólnie moim zdaniem serwis chujowy jest bo mało dostaniesz a dłuuugo się punkty zbierają czasem nawet zauważyłem nie dają punktów ile powinni tylko mniej jak bardzo szybko chcesz nabić ;_:

3d10a40e96e20.png

Opublikowano

Nie zrobisz nic innego. Refy ale nie warto robić samemu bo to strata czasu. Graj w gry to się uzbiera. Ogólnie moim zdaniem serwis chujowy jest bo mało dostaniesz a dłuuugo się punkty zbierają czasem nawet zauważyłem nie dają punktów ile powinni tylko mniej jak bardzo szybko chcesz nabić ;_:

Jak znasz sposoby, w 1 dzień (około 2h pracy) masz 2k punktów... Podałem sposób, który polecam.

Jak Twoje pytania/odpowiedzi nie spełniają wymagań, to punktów nie otrzymasz.

Opublikowano

Miałem robić poradnik, ale za dużo robiłem na temat DoGry.

Tutaj łap go:

Witajcie,

Wiele osób prosi mnie o poradnik, na temat szybkiego zdobywania punktów. Przedstawię Wam najlepszy sposób, z którego wiele osób korzysta. Jedynym ograniczeniem jest limit pytań, który można zwiększyć.

Do rzeczy:

Zadawanie pytań.

Wiele osób skarżyło się, że nie dostawało punktów za zadawanie pytań. Zawsze winę ponosi użytkownik i jego nieznajomość zasad.

http://dogry.pl/instrukcja-zdobywania-punktow-n2502.html

Pytanie musi być treściwe, konkretne i na temat gry. Nie mogą to być dyskusje, ani pytanie typu A czy B.

Nie mogą być:

- Co sądzisz o tej grze,

- Czy podobał Ci się wczorajszy event,

- WT czy WoT,

- Ile macie X,

Przykłady dobrych pytań:

- Ile penetracji ma X,

- Jak zrobić X,

- Co to znaczy X,

Do tego należy pamiętać, aby nie spamić pytaniami tego samego rodzaju, tylko zróżnicowanymi:

Nie:

Co to znaczy sidescrap

Co to znaczy HullDown

Co to znaczy WR

Tylko:

Co to znaczy SideScrap

Jak zrobić HullDown

Ile penetracji ma is-7

Itp.

Dalej - Jak powiedziałem, jedynym ograniczeniem jest limit pytań. Sposób na jego zwiększenie jest tylko jeden - zadawanie poprawnych pytań, czyli takich, jak podałem powyżej.

Jeśli Wasze pytania moderatorzy będą usuwać, to Wasz limit zostanie zmniejszony. Jeśli będą akceptowane - zwiększony.

Gdy nauczycie się tego sposobu, dziennie można zdobywać po kilkaset punktów, a z czasem nawet do 2000.

no i chuj ja sobie tam reklamuję strone do scamowania takich malych dzieciaczkow z dogry.pl i mi jeszcze moderatorzy daja za to punkty po +5 za posta, dzis wbijam i 12 postow zaakceptowanych na 30.

Specjalista
Opublikowano

OK, wiec nic juz tym nie zrobie i te 4reflinki poszly? Czy mogę gdzies to napisac i doddadzą mi punkty?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...