Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

logan1994

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam problem z grafika w mu na serwerze 97d+99item... nie wiem czym to moze byc spowodowane, wszystkie inne gry dzialaja poprawnie, na poczatku myslalem ze to wina sterownika, ale gdyby tak bylo, wszystkie inne gry mialyby podobne problemy...

27767742498113933832.jpg

Opublikowano

Windows 7 64bit na tym ss prawda, widac zla grafike przy napisach, ale. Sciagnalem jeszcze kilka serwerow, dla porownania... Jest tak samo, nic sie nie zmienia.
Jesli na sekunde zapomnimy o tych napisach, ktore tak naprawde mi nie przeszkadzaja powiem jeszcze o lagach, ktore sa nieznosne, nie da sie wyjsc z Lorencii :c

Opublikowano

Zainstaluj starsze sterowniki od Karty graficznej.

A lagi masz od słabego łącza internetowego.

Opublikowano

Lub przez niezgodność z windowsem, poczytaj o fixach, ja jutro postaram Ci się tu wkleić kilka linków. 

Zrób automatyczną zgodność, wiem, że tak idzie na win 7

k4L2ZMS.png

Opublikowano

Zainstaluj starsze sterowniki od Karty graficznej.

A lagi masz od słabego łącza internetowego.

sprawdze rano, ale dziekuje za podpowiedz. :)

lacze internetowe jest jak najbardziej w porzadku, kiedys na tym samym gralem i bylo okej.

Lub przez niezgodność z windowsem, poczytaj o fixach, ja jutro postaram Ci się tu wkleić kilka linków. 

Zrób automatyczną zgodność, wiem, że tak idzie na win 7

Na temat niezgodnosci masz na mysli, PPM-> Wlasciwosci-> zgodnosc... itd? jestem w tym totalnie zielony.

Juz sie biore za czytanie o tych fixach. :)

Edit. zainstalowalem starsze sterowniki do karty graficznej. 13-1 zamiast 13-9

nic sie nie zmienilo.

Nie moge znalezc nic na temat fixow.

Opublikowano

Przepraszam za to, ze jestem az takim moskiem... Przeszukalem google od a do z. Znalazlem kilka ciekawych rozwiazan, wszystkie z nich wyprobowalem. Poczawszy od: Zgodnosci, sterownikow, directx konczywszy na reinstalacji MU... Jesli nic nie pomoze, dam sobie i Wam spokoj, tak zeby nie truc. Napewno macie wiele ciekawszych zajec. :P
Pozdrawiam :)

• 1 rok później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...