Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja][News] Balmora

MadaFacker

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak już mogliście zauważyć serwerownia "ForGame.pl" została sprzedana właścicielowi Balmora.pl, ale nie o tym chcę tutaj rozmawiać ; ) ...

Kilka osób napotałao się na informację, że wyjdzie "BalmoraS2" będzie to serwer MEDIUM/EASY, który powinien pojawić się w najbliższych miesiącach

Jeśli takowy serwer miał by ruszyć, co myślisz o tym?

P.S W przód mówię, że chamskie odzywki będą zgłaszane mówię tu mniej więcej do [JP ARMII]

TeamSpeak3 mile widuje nowych członków ; ) 

Pozdrawiam 

Battlefield Heroes pod inną nazwą całkowicie odświeżone ! Już Niebawem 

rglinepolska3.png

Opublikowano

Ja osobiscie bym zagrał na balmorze s2, balmora s1 najlepszy serwer na jakim grałem i nie ma porównania, jedynie z WebMetin ewentualnie.

Czekam z niecierpliwoscia ;d

Opublikowano

Balmora S2 byłaby czymś ciekawym lecz zawsze są jakieś "ale"

Chętnie zagrałbym na czymś pewnym (balmora s1 stoi już ponad 2 lata).

Rozgrywka byłaby ciekawa, na brak zajęć na pewno nie można by narzekać 

Stabilność serwera + brak bugów jak najbardziej na TAK.

Ale teraz z drugiej strony. Przekręty.

Jak każdy wie tych na s1 jest kilka (sprzedawanie bryłek, itemków z is na allegro + pewnie eq)

Te rzeczy (navi itp) występują na większości serwerów easy lub medium a nawet hard.

Wykupili fg aby zmniejszyć sobie konkurencję którą i tak pewnie zniszczą w ten czy inny sposób.

Balmora S2 jak najbardziej tak, chętnie sprawdzę coś nowego ciekawego stabilnego.

Opublikowano

Ja osobiscie bym zagrał na balmorze s2, balmora s1 najlepszy serwer na jakim grałem i nie ma porównania, jedynie z WebMetin ewentualnie.

Czekam z niecierpliwoscia ;d

Ja gdy usłyszałem tą informacje, to od razu pomyślałem pogram sobie / Co prawda to prawda Fubu wypuszcza tylko stabilne i dobrze prosperujące serwery tego przykładem jest balmoraS1 gdzie gra nadal 700+ osób 

Balmora S2 byłaby czymś ciekawym lecz zawsze są jakieś "ale"

Chętnie zagrałbym na czymś pewnym (balmora s1 stoi już ponad 2 lata).

Rozgrywka byłaby ciekawa, na brak zajęć na pewno nie można by narzekać 

Stabilność serwera + brak bugów jak najbardziej na TAK.

Ale teraz z drugiej strony. Przekręty.

Jak każdy wie tych na s1 jest kilka (sprzedawanie bryłek, itemków z is na allegro + pewnie eq)

Te rzeczy (navi itp) występują na większości serwerów easy lub medium a nawet hard.

Wykupili fg aby zmniejszyć sobie konkurencję którą i tak pewnie zniszczą w ten czy inny sposób.

Balmora S2 jak najbardziej tak, chętnie sprawdzę coś nowego ciekawego stabilnego.

Tak na moje oko nie wygląda w cale tak źle pod względem jakiś itemków, które by sprzedawał ! Navi na pewno nie ma : ) 

A co do itemków co są rozdawane nie raz wszędzie coś takiego jest i będzie, bo to jest rzecz normalna gdy np. dwóch kolegów się spotkało jeden z nich jest adminem, a drugi zwykłym graczem ~~ zawsze dostanie coś na dobry start // Ale jest to na prawdę rzadkie zjawisko ostatnimi czasy

Battlefield Heroes pod inną nazwą całkowicie odświeżone ! Już Niebawem 

rglinepolska3.png

Opublikowano

Jak już mogliście zauważyć serwerownia "ForGame.pl" została sprzedana właścicielowi Balmora.pl, ale nie o tym chcę tutaj rozmawiać ; ) ...

Kilka osób napotałao się na informację, że wyjdzie "BalmoraS2" będzie to serwer MEDIUM/EASY, który powinien pojawić się w najbliższych miesiącach

Jeśli takowy serwer miał by ruszyć, co myślisz o tym?

P.S W przód mówię, że chamskie odzywki będą zgłaszane mówię tu mniej więcej do [JP ARMII]

TeamSpeak3 mile widuje nowych członków ; ) 

Pozdrawiam 

Taki miał już wyjsc w 2012 :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...