Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kupiony skin z naklejkami.

KaRRamb4

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, kupiłem ostatnio m4a1-s na rynku. Obstawiłem je na cs;go lounge, mecz został odwołany, zwórciłem sobie skiny i przy wymienianiu z botem zauwazyłem, że moje m4a1-s ma 2 naklejki. Fnatic i NIP (tak przynajmniej pisało przy wymianie pod m4a1-s). Tyle tylko, że w grze nic nie widać. To jakiś błąd na cs;go lounge, czy musze je jakos nakleic?

1369767914-U115053.png

Pomogłem? Daj LIKE ;)

Opublikowano

Moze blad bo jezeli tak to bys mial je naklejone.Lecz ja na cs lounge wygralem kiedys ak z 1 naklejka i  byla odrazu po boku. Jezeli to jest twoja i nigdy nie miales naklejki to pewnie bug.

"Upadli powstaną"

Opublikowano

@top

To żaden błąd z tymi naklejkami. Bronie z naklejkami i nawet ze zmienioną nazwą mają taką samą wartość co niemodyfikowana broń.

Powinieneś te naklejki widzieć w grze.

lounge nie oddaje ci twojego skina, tylko losowego o takiej samej jakości jak twój i tak samo wyglądający, ale naklejki i zmienione nazwy też możesz dostać (tego lounge nie sprawdza)

4770714280454741315510.png
Opublikowano

Ok teraz je mam :D to dziwne, bo wcześniej ich nie miałem, cs go lounge musiał mi je dać huhu :D Czy moge je zdrapać i sprzedać? Bo te naklejki fnaticu są warte prawie 3 euro, a NIP'u 3.5 euro. Da się tak, czy nie bardzo? :P Bo zarobiłbym pokaźną sumkę na tym, a wole nowe skiny niż te naklejki na m4a1-s

1369767914-U115053.png

Pomogłem? Daj LIKE ;)

Opublikowano

to ale np. sprzeda mi się ten skin drożej teraz? powiedzmy że sam skin 1 euro, naklejki 7 euro to za 5-6 euro pojdzie?

1369767914-U115053.png

Pomogłem? Daj LIKE ;)

Opublikowano

miałem awp z naklejką fnatic, nip i Nice Shot! a po lounge już ich nie było :(

graphic.png

RANK - THE GLOBAL ELITE - 1028H

PROFIL STEAM → CLICK

Opublikowano

Jak zdrapiesz naklejkę, bo będzie ona bardziej zniszczona. Nie możesz ją sprzedać, ani nakleić na inną broń. Jeśli kilka razy ją zdrapiesz to ona zniknie.

Naklejki nie podwyższają wartości broni. To tyczy się CSGOLounge jak i wymian ze zwykłymi graczami.

Opublikowano

W końcu zastanówmy się jak w realu wyglądają naklejki, też nie powinno się ich zdzierać bo się niszczą ;p

to ale np. sprzeda mi się ten skin drożej teraz? powiedzmy że sam skin 1 euro, naklejki 7 euro to za 5-6 euro pojdzie?

Czemu by nie spróbować. Ludzie patrzą po najtańszych więc ... Moim zdaniem, taki itemek trzeba osobiście sprzedać, ale to trzeba pytać, pisać itd. Może ktoś się skusi, ale coś mi podpowiada, że nie pójdzie za tyle na ile liczysz ;p

graphic.png

76561198059318618.pngAddFriend.png

• 6 miesięcy temu...
Opublikowano

Naklejki nie podnoszą wartości skina dam się o tym przekonałem sprzedając deagla z naklejka za 10 euro za cenę rynkową oraz m4a1 z kontrabandą ( wyjący świt) równeż za cenę rynkową.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...