Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Czy logo jest dobre?

Mistrz25566

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To nie może się tylko podobać to ma być za***iste, ponieważ będzie szło na serwer 300 slotów.

|| 50 | 100 | 150 | 200 | 250 | 300 | 350 | 400 | 450 | 500 ||

Opublikowano

Ehh kiedy te dzieci majkrafta dorosną jedno głupsze od drugiego, ciekawe kto zasponsoruje ci ten server.

Jeśli chodzi o logo jest paskudne, jako osoba myśląca sam powinieneś dojść do tego skoro macie kasę na opłacenie servera dedykowanego, to na logo za 20zł od randoma pewnie też.. 

Opublikowano

Mi się także nie podoba, Wredna ma racje, że to wygląda jak z generatora.

Do takiego typu prac dawaj zawsze przezroczystość

by Neosieł

Opublikowano

Logo mi się nie podoba. [member=Wredna] ma racje - przypomina takie z generatora. 

Uśmiechnij się do jakiegoś grafika/zapłać. Jedno logo nie będzie kosztowało majątku (a przynajmniej tak sądzę).

Opublikowano

Logo mi się nie podoba. [member=Wredna] ma racje - przypomina takie z generatora. 

Uśmiechnij się do jakiegoś grafika/zapłać. Jedno logo nie będzie kosztowało majątku (a przynajmniej tak sądzę).

No niestety logo to jednak trochę kasy. Niby mała, szybka do wykonania (teoretycznie) grafika, a potrafi pójść za 500zł. jednak wątpię, by te logo miało takie przeznaczenie, jak loga firm (długoletnie), więc nie ma sensu, byś komuś płacił ewentualnie umówił się na max 50zł. Zależy jeszcze od rodzaju, czy vectorowe (umożliwiające dowolną zmianę rozmiaru bez utraty jakiejkolwiek jakości), czy bitmapowe/rastrowe uniemożliwiające zmianę rozmiaru bez utraty jakości.

Najlepiej napisz zlecenie w FA :)

Ewentualnie zgłoś się do @DadekDesign z tego co sie orientuje on tworzy bardzo ciekawe i fajne loga do MC :)

Opublikowano

Zacznijmy od tego, że to jest napis, a nie logo :/

#Mój kolega graphic designer polemizowałby. @jasieg11

Opublikowano

Zacznijmy od tego, że to jest napis, a nie logo :/

zacznijmy od tego że każdy napis który przedstawia coś jest logotypem a logotyp jest logiem :) więc nie wymądrzaj się jak nie wiesz ^^

słabe te logo napisz na pw to ci coś wykonam :) 

936131400425106482086.png
Opublikowano

Skąd ja to znam... To chyba cooltext.com, nie baw się w to, taka moja rada. Muszę Ci dać kilka przykładów profesjonalnych napisów, żebyś to zrozumiał...

https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xfp1/t31.0-8/774439_564386030271728_1994908151_o.png

To jest prosto zrobione, a jednak wygląda niesamowicie:

https://i1.ytimg.com/u/4SiKbPVYx38BgUvfOPtBsQ/channels4_banner_hd.jpg?v=5273d337

d2oLM0M.png

Opublikowano

Dla mnie fuj :P Wygląda, jak z darmowego generatora.

A myślisz że skąd to jest z cooltext.com

523561446660279974822.gif              

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...