Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam mam pewien problem nie zmieniałem maila ani nic a pisze mi takie coś jak kliknę zmień maila :"Z powodów bezpieczeństwa, masz 3 dni na potwierdzenie zmiany adresu e-mail. Jeżeli nie potwierdzisz zmiany, adres przypisany do konta nie zostanie zmieniony. Aby potwierdzić zmianę adresu e-mail, wystarczy kliknąć na link z wiadomości, która została wysłana na twój nowy adres e-mail."co jest ????

Opublikowano

ale jest mój mail cały czas aktywny aha mam jeszcze jedno pytanie bo pewnego dnia dałem się nabrać na stronkę oxmetin2ox.coś tam i wpisałem tam pasy i typek mnie cały czas hakował ( zmieniał pasy itp) zrobiłem formata i przeskanowałem kompa Kasperskim 2010 czy jeszcze coś mi grozi ???? zmieniłem pasy do konta poczty podpowiedz do poczty

Opublikowano

Ty nie miales keyyloggera na kompie tylko wyslales mu swoje passy jesli wszystko dokladnie zmieniles to juz nie powinno ci nic grozic ;)

everybody_lies_by_deadmelkor-d5bl91v.png

"Trzeba wiedzieć kiedy ze sceny zejść

Niepokonanym

Wśród tandety lśniąc jak diament

Być zagadką, której nikt

Nie zdąży zgadnąć nim minie czas..."

| exModerator Inne MMO | exLider League of Legends | exMPC Media Lider | VIP |

Opublikowano

niby tak ale zobacz on dostał się na moje konto ja zmieniłem pasy od poczty i chara i znowu wbił i zmienił hasło ja odzyskałem na maila i zmieniłem i on tez zmienił to dlaczego tak???

Dopiero zadzwoniłem do kumpla żeby zmienił pasy na swoim kompie i dopiero nie wbijał mi na konto

Edit

wie ktos moze????

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...