Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dzienny

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka. Szczerze mówiąc, nie mam teraz na jakim serwerze metka grać. Zacząłem znowu zastanawiać się nad powrotem do PL'a, w którego nie grałem już ponad rok. Tylko jestem ciekaw, czy warto wracać. Dużo się zmieniło? Słyszałem o połączeniu serwerów, więc na jakim teraz opłaca się grać od zera (zastanawiam się nad Samosem, TBD (proszę mówić pod względem cen i ilości osób ))? Czy w ogóle opłaca się grać od nowa?

To chyba na tyle,

Pozdrawiam ;-)

Opublikowano

Zdecydowanie polecam TBD, dużo a wręcz mnóstwo ludzi, ceny są niskie [ aura ok. 900k ] tak więc nie ma tragedii. Na samosie od początku ciężko będzie ci zarobić na dobre eq, a na TBD wręcz odwrotnie. Grać ogólnie to się trochę nie opłaca, zrobiła się totalna lipa z eventami a o samym zespole aż szkoda słów.

517981403547547309333.jpeg

Opublikowano

Zdecydowanie polecam TBD, dużo a wręcz mnóstwo ludzi, ceny są niskie [ aura ok. 900k ] tak więc nie ma tragedii. Na samosie od początku ciężko będzie ci zarobić na dobre eq, a na TBD wręcz odwrotnie. Grać ogólnie to się trochę nie opłaca, zrobiła się totalna lipa z eventami a o samym zespole aż szkoda słów.

Hmm... no spoko ;)

A masz jakiś inny serwer MT2 do polecenia (najlepiej jakiś medium (nie lubię grać na privach hard)?

Czekam jednak na więcej odpowiedzi. 

Opublikowano

Hmm... no spoko ;)

A masz jakiś inny serwer MT2 do polecenia (najlepiej jakiś medium (nie lubię grać na privach hard)?

Czekam jednak na więcej odpowiedzi. 

'Mieć' nie mam. Dobry medium to WebMetin i tam ci polecam zajrzeć.

Opublikowano

również tak jak pan na górze polecam serwer TBD jeśli bardzo chcesz zagrać na plu ale jeśli możesz też grać na prywatnych serwerach to polecam bardziej prywatne serwery nie opłaca się moim zdaniem grać już na polskim globalu :(

Opublikowano

Oczywiście, że warto. Na razie nie jest ciężko, ale później bez is'a będzie lipa.

Polecam grę na privach. Tak jak @Metin2-Poland polecam WebMetin

giphy.gif ­

Opublikowano

Oczywiście, że warto. Na razie nie jest ciężko, ale później bez is'a będzie lipa.

Polecam grę na privach. Tak jak @Metin2-Poland polecam WebMetin

A ile osób ogólnie gra na tym WebMetinie? Macie jakiegoś GamePlay'a, bo chciałbym zobaczyć serwer :)

Na tym serwerze jest taka lekka nutka harda? :) Który max lvl?

Kurde, szczerze mówiąc trudna decyzja...

Opublikowano

A ile osób ogólnie gra na tym WebMetinie? Macie jakiegoś GamePlay'a, bo chciałbym zobaczyć serwer :)

Kurde, szczerze mówiąc trudna decyzja...

Są trailery. Zajrzyj do ich prezentacji:

http://www.mpcforum.pl/topic/1220669-webmetinpl-dedyk-medium/

Co do ilości graczy, realna ilość graczy znajduje się na stronie www.webmetin.pl

Około tysiąca, czasem mniej czasem ponad.

Graczy Online 787 Rekord Graczy 1238 Ilość kont 9029 Ilość postaci 8940

Opublikowano

Troszeczkę niepokoi mnie aż tak duży max lvl.

Szczerze mówiąc zagrałbym sobie na jakimś serwerze podobnym do upadłego Heliuma (łatwy exp do około 40 poziomu, max lvl około 120).

Czekam też jednak na wypowiedzi dotyczące PL'a.

Opublikowano

Szczerze mówiąc zagrałbym sobie na jakimś serwerze podobnym do upadłego Heliuma (łatwy exp do około 40 poziomu, max lvl około 120).

Założyciel Heliuma otwiera serwer CradosMT2, więcej info w profilu tego użytkownika:

http://www.mpcforum.pl/user/1127446-vincent/

Popatrz na jego napisane tematy.

Co do poziomu, jest to dość fajnie zrobione, zmienione są bonusy większości biżuteri [te wbudowane] i fajnie jest serwer rozwinięty.

Opublikowano

Założyciel Heliuma otwiera serwer CradosMT2, więcej info w profilu tego użytkownika:

http://www.mpcforum.pl/user/1127446-vincent/

Popatrz na jego napisane tematy.

Co do poziomu, jest to dość fajnie zrobione, zmienione są bonusy większości biżuteri [te wbudowane] i fajnie jest serwer rozwinięty.

Jeżeli chodzi o mnie to spoko, ale ja bym chciał jakiś serwer żeby już teraz pograć :)

Opublikowano

Może Ascarial?

Napisz tutaj, bo pewnie zaraz przyjdzie mod i zamknie temat.

http://www.mpcforum.pl/topic/585724-nie-wiesz-gdzie-grac-szukasz-serwera-zapytaj-tutaj/page-692

giphy.gif ­

Opublikowano

Znając życie to tak...

Tak czy owak, można dalej wypowiadać się na temat tego, czy warto grać na PL'u. :)

Ascarial mówisz?... Hard czy medium? :O

Na PLu zawsze ;) Nie upadnie jak większość pseudo serwerków i TBD jest to stosunkowo młody serwer= niskie ceny, mnóstwo graczy i fajna atmosfera. Polecam :p

@Ascarial to medium/hard

Idę na przód, lecz niedługo spojrzę wstecz.

Opublikowano

Na PLu zawsze ;) Nie upadnie jak większość pseudo serwerków i TBD jest to stosunkowo młody serwer= niskie ceny, mnóstwo graczy i fajna atmosfera. Polecam :P @Ascarial to medium/hard

A więc raczej zagram na PL'u.

Teraz tak nie na temat, czy ten TuT nadal "działa"?

Link:

http://www.mpcforum.pl/topic/767935-tut-jak-wbi-30lvl-na-polskim-metinie-w-1-dzie/

Są tam ludzie, od których uda się trochę hajsu załapać? (żebranie) :)

Opublikowano

A więc raczej zagram na PL'u.

Teraz tak nie na temat, czy ten TuT nadal "działa"?

Link:

http://www.mpcforum.pl/topic/767935-tut-jak-wbi-30lvl-na-polskim-metinie-w-1-dzie/

Są tam ludzie, od których uda się trochę hajsu załapać? (żebranie) :)

Wątpię ;D Ale możesz kupić przepustkę do v2 i zbierać śmieci/sellać potki. Z takiej wyprawy wrócisz z 2kk+ spokojnie :D

Idę na przód, lecz niedługo spojrzę wstecz.

Opublikowano

zybś chodz same 2 reczne zbieral i tak wyjdziesz na + jak grałem dawniej to mase tego wywalalem i nupki zbieraly :)

ale pl to jedna wielka bociarnia teraz na kazdym ch na kazdym spocie stoi conajmniej 2 boty nawet na besta w dolinie

RoyalMT2

Not Found i tak już pewnie pozostanie.

Nie ma to jak bocic na mt2 pl. 150 medali konnych w dzień -1 bot 10-20 broni na 30 lvl w dzień - 1 bot A to wszystko bez rękawicy na drop i jak tu nie bocić. :]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...