Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Hooltras - Sponsoring

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 50
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Sponsoruje Beliar.PL i jak na razie zero problemów.Idzie się dogadać.Polecam

Opublikowano

Polecam na 101%.

Byłem w team na 2 serwerach, które sponsorował i nie było żadnych problemów.

A gdy wystąpiła mała awaria, wystarczył 1 sms i Hooltras już jest na TS i wszystko naprawia ;) 

Także polecam ;)

1377531174-U173186.png

Opublikowano

Ja niestety miałam niemiłe doświadczenia z Hooltrasem, które spowodowały utratę zaufania do jego osoby i podważyły profesjonalizm "Jeśli nie dasz mi swojego prywatnego fb, to nie współpracujemy". Nie wiem, czy Hooltras się do tego przyzna, może obróci to w żart, to już mało istotne.

Dlatego jeśli nie jesteś kobietą, to współpraca z Hooltrasem jest dla Ciebie świetnym rozwiązaniem!

it's not who i am underneath

but what i do that defines me.

Opublikowano

LittleBlack napisałem Ci na PW zapytanie...

Często chce dane GMów. Jeśli byłaś u mnie gdzieś GM to zgadza się, że tak mogło być. Czasem nawet chce odbitkę dowodu.  Jeśli nie piastowałaś u mnie stanowisk to przepraszam. Nie pamiętam zajścia ale wierzę, że tak było... jednak myślę, że było to w żartach przy jakiejś rozmowie na TS... mimo wszystko sorry jeśli to źle odebrałaś. 

Invoriabanenr.png

Opublikowano

LittleBlack napisałem Ci na PW zapytanie...

Często chce dane GMów. Jeśli byłaś u mnie gdzieś GM to zgadza się, że tak mogło być. Czasem nawet chce odbitkę dowodu.  Jeśli nie piastowałaś u mnie stanowisk to przepraszam. Nie pamiętam zajścia ale wierzę, że tak było... jednak myślę, że było to w żartach przy jakiejś rozmowie na TS... mimo wszystko sorry jeśli to źle odebrałaś. 

To nie ja proponowałam współpracę Tobie, tylko Ty nam, a w zasadzie Fabianowi (Lukazuki), z tego, co wiem. I nie było to stanowisko GM, tylko współpraca na naszym forum (które należy do Fabiana, nie do mnie, a jego fb masz, więc nie wiem, po co jeszcze mój). Gdyby to były żarty, to po mojej odmownej odpowiedzi w sprawie tego fb, nie zakończylibyśmy rozmowy. A niestety, gdy odmówiłam, rozmowa i niedoszła współpraca się zakończyła.

Resztę możemy ewentualnie wyjaśnić poprzez pw, o ile o całym zajściu już sobie przypomniałeś.

@BaaLCadar to, ile Fabian o mnie wie, nie powinno zaprzątać Twojej głowy.

Tamtego zajścia nie można nazwać żartem, może co najwyżej jednostronnym, bo ja poczułam się zażenowana, nie rozbawiona. Nie ma jednak sensu wałkować tego tematu, to było w sumie kilka miesięcy temu, może już takich zachowań nie praktykujesz. Mi w sumie krzywda wielka się nie stała, zwłaszcza, że po tym fakcie nie mieliśmy już ze sobą styczności i zapewne mieć nie będziemy. Życzę powodzenia i pozdrawiam. :)

it's not who i am underneath

but what i do that defines me.

Opublikowano

To nie ja proponowałam współpracę Tobie, tylko Ty nam, a w zasadzie Fabianowi (Lukazuki), z tego, co wiem. I nie było to stanowisko GM, tylko współpraca na naszym forum (które należy do Fabiana, nie do mnie, a jego fb masz, więc nie wiem, po co jeszcze mój). Gdyby to były żarty, to po mojej odmownej odpowiedzi w sprawie tego fb, nie zakończylibyśmy rozmowy. A niestety, gdy odmówiłam, rozmowa i niedoszła współpraca się zakończyła.

Resztę możemy ewentualnie wyjaśnić poprzez pw, o ile o całym zajściu już sobie przypomniałeś.

aaaa to były żarty...wtedy gadałem z fabianem i tak się trochę "pobawiliśmy" ale to nie miało być nic złego. Po prostu Luka powiedział mi, że strasznie bronisz prywatności i chciałem to "sprawdzić".. Poza tym z tego co pamiętam to pomimo współpracy z Luka tyle czasu... on też o Tb niewiele wie:)   Więcej Ci pewnie fabian powie jak to było:PP 

@LittleBlack nie zaprząta i niewiele interesuje (ile Fabian wie o Tb)... wyjaśniam jedynie o co chodziło i czym to było spowodowane. Przepraszam jeszcze raz za zajście... nie wiedziałem, że to na poważnie odbierzesz. Pozdrawiam :P

Invoriabanenr.png

Opublikowano

Uhh Hooltas, pamietam Cię jeszcze za czasow z MementoMori ;) Oczywiście polecam! Każdy serwer na którym grałem u Hooltrasa był mega stabilny.

W sumie sam by chętnie podjął współprace, ale pliki jeszcze nie gotowe, właściwie to dopiero jest MEGA, MEGA dobry pomysł, jak skończę wszystko to się odezwę :)

Opublikowano

Polecam chłopa, bardzo dobre maszyny a przede wszystkim stabilne.

Wywiązuje się ze wszystkiego w 100%, miły i uczciwy.

Jeszcze raz polecam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...