Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

NosFantasia [30-05-2014 17:00]

Kubaman

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Beta została dawno zakończona. Można dalej tworzyć konta, aby mieć założone na potem.

누가 뭐라 해도 난 나야 난 그냥 내가 되고 싶어
I WANNA BE ME ME ME

Opublikowano

Witam dziś o godzinie 13:18 Kubaman na swoim FanPage napisał : 

Ostatnio dotarły do mnie wieści o utraconych kontach na Nostale PL. Było to bowiem spowodowane:
1. Interwencją ze strony Gameforge, zagrożono, że jeżeli serwer dalej będzie tworzony to mogą być tego konsekwencje
2. Keyloggerem, którego wysłał mi mój bliski znajomy, no tak, były.
Z całego serca, ja, Kuba, Chcę przeprosić wszystkich, którzy ponieśli szkody. Ja również straciłem swoje konto na Enigmie, właśnie przez Keyloggera. Teraz ten pan podszywa się pode mnie i niszczy moje resztki godności. Proszę, pamiętajcie - nigdzie nie należy podawać takich samych danych do innych gier. Ale to nie jest tylko moja wina. Szkodę w pewnym sensie narobiono sobie samemu. Osobom, które podały swoje prawdziwe dane do swoich najlepszych i głównych postaci brakuje piątej klepki... W tej sytuacji nie wiem, co mogę poradzić poszkodowanym osobom. Mam nadzieję, że chociaż po części firma Gameforge zainterweniowała i udało się Wam cokolwiek odzyskać. Chcę was jeszcze raz bardzo przeprosić za to, co się stało na przełomie ostatnich dni.
Dziękuję wam za te wszystkie chwile, gdzie dobrze się bawiliśmy godzinami a nawet dniami. Dziękuję też osobom, które grały od samego początku. To dla mnie dużo znaczy, jednakże ten raz był już ostatni.
Serwer uważam za zamknięty, w celu uniknięcia w przyszłości podobnych sytuacji. Mam nadzieję, że wszystko wam się ułoży i wróci do normy. I pamiętajcie...
Nie rejestrujcie się tymi samymi danymi na wszystkich stronach/grach/forach etc. Tego właśnie są takie efekty.

Dziękujemy Kubaman :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...