Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Z brązu jak najdalej :D

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam :D

Będę tu zamieszczał screeny z gier. Aktualnie znajduję się w promote do silvera 3. Gram tak od brązu 5 i chcę Wam udowodnić, że można wyjść z tego. Sam byłem święcie przekonany, że zostanę tam na zawsze, ale uczyłem się na własnych błędach i wspinam się coraz wyżej. Wystarczy uwierzyć w siebie, grać TYLKO wtedy kiedy masz czas (nie ma, że afk 2min musisz po przeciwnik 1lv do przodu będzie od Ciebie) i nie denerwować się. Naprawdę trzeba być bardzo opanowanym. Grał głównie ADC. Polak potrafi :)

36460677410566371296.png

Opublikowano

Pierw coś dodaj zanim założysz temat... brak screenshota/filmu = kosz.

Użyj przycisku print screen, następnie wytnij w paincie grę i zapisz, a na koniec zuploaduj na forum w zakładce upload + użyj bbcode w edytorze.

Opublikowano

Szczerze? To ty nawet na ten silver nie zaslugujesz... Po co komentujesz swoje przegrane mecze, nie napiszesz "Zjebalem, bylem nafeedowany, i sie dalem rozjebac jak dziwka na stole", zamiast to piszesz ze warwick nida i jax ssali...

3/7 draven

3/5 draven

Jak dla mnie to mozesz i nawet do brazu isc, nie chcialbym Cie kiedy kolwiek znalezc w platynie +

Tyle z mojego punktu widzenia.

Jeżeli nie potrafisz wykorzystać
każdej danej Ci chwili,
to nie zasługujesz na ani jedną
dodatkową sekundę.

Opublikowano

Hmm ciekawe czy Ty jesteś taki zajebisty i zawsze masz zajebiste mecze c: . Dwie gry mi nie poszły nie zawsze się wszystko udaje. 

Ten DMG co miałem zrobić zrobiłem i wygrałem. Proste jak niektóre kutasy. Podasz mi Twojego lolkinga?

Szczerze? To ty nawet na ten silver nie zaslugujesz... Po co komentujesz swoje przegrane mecze, nie napiszesz "Zjebalem, bylem nafeedowany, i sie dalem rozjebac jak dziwka na stole", zamiast to piszesz ze warwick nida i jax ssali...

3/7 draven

3/5 draven

Jak dla mnie to mozesz i nawet do brazu isc, nie chcialbym Cie kiedy kolwiek znalezc w platynie +

Tyle z mojego punktu widzenia.

Opublikowano

Graj codziennie po 15 rundek i przez cały tydzień i zanim sie obejrzysz bedziesz w b1.

Wyjdziesz do konca sezonu wierze w ciebie.

Czerwone jest piękne! Kocham <3

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...