Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 59
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
  • 2 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
  • 5 tygodni później...
Opublikowano

ref

SERWERA NIE POLECAM

• Administracja często nie reaguje na wiadomości graczy
  • Co chwilę chcą robić nowe edycje
  • Mimo większości protestów ze strony użytkowników dotyczących najbliższej edycji właściciel upiera się dalej nad przeprowadzeniem jej. (jak pytałem graczy wyszło 3 na tak oraz 12 na nie[w tym 5 pisało, że nie wejdzie na serwer jak dojdzie do kolejnej edycji])
  • Po ostatniej zmianie (kit pvp), która daje wszystko prot+kox(można używać co kilka min), a przez to gra stała się jeszcze bardziej beznadziejna
  • Admin bierze udział w PVP

EDIT:

Teraz żałuję, że nie zrobiłem screenów...

Aż dziwne, że nie obchodzą cię moje komentarze, ani odpowiedzi graczy na serwerze. Nie opłaca się robić II edycji, bo na prawdę mało graczy będzie grało, przykładowo ja jeszcze nigdy nie wszedłem na serwer, na którym grałem na poprzedniej edycji, a było tego trochę. Powodem tego był zwykle fakt, że przed informacją o nowej edycji dużo czasu poświęcałem na zabezpieczenie gildii. Dużo osób zrobi to samo. Do tej pory spotkałem tylko 1 serwer, któremu II edycja się udała, a na tyle serwerów, na których grałem... szkoda gadać. Ale jak widać twoje wybujałe ego sprawi, że serwer upadnie, a ty stracisz graczy i kasę

kasa w życiu nie jest najważniejsza graczy nie straciłem jak możesz zauważyć serwer nadal istnieje tylko pod innym ip :)

Opublikowano

nigdy nie było administratora o nicku lordfps ani lord czy to jakis podstemp ? mysle ze tak poprostu zazdro ;)

Hahaha, najwiekszy oszust, gosciu zgrefowałes mi serwer i teraz placzesz na mpc jestes zalosny moze kiedys bys wbil do nas na ts

to pogadasz a nie bdz sie wiecznie bał probowales ddosowac moj serwer wielokrotnie, lecz jestes zalosny probowales wielokrotnie ddosowac 

moj router jestes zalosny nic Ci nigdy nie wychodziło te twoje 2 konta up to mulciaki chyba tak ;) z kazdego serwera cie wywalaja na jakim nie byles

to zawsze cie wypier*olili z teamu i teraz placzesz mi tu, zalosny jestes i tyle (sr brak pl znakow pisze na tel) cala prawda o jokerku wielki oszust ;)

wulgarne slownictwo ?? kazdy polski wulgaryzm jest zablokowany wiec widze tu next fake konto lub mulciak ;)

hah kiedy ? u nas jest pelna kulturka kolego wiec nwm z czym masz problem poprostu tego zazdroscisz

zawsze wychodziles na 0 ,na kazdym serwerze to nie flamewar to prawda poprostu boisz sie wejsc na nasz

ts i powiedziec nam to do mikrofonu, bo prosto w twarz bys pewnie nie mial odwagi.

Twoja zalosnosc przekracza granice ludzkosci proste logiczne..

Zazdro ???? no chyba nie ma o co jak taki gunwiany serw ...

Opublikowano

Nie polecam, slaby serwer, wlasciciel uwaza sie za jedynego dobrego w swiecie szatanow ... kazdy krytykuje jego serwer, ale to on ma racje... 

Autorskie pluginy, a tematy, posty, PW etc swiadcza o tym, ze szukasz darmowyych pluginow ... nie polecam.

Moje posty:  100 200 300 400 500 600 700 800 900 1000 1100 1200 1300 1400 1500 1600 1700 1800 1900 2000

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Administracja oprócz chatmodów nie powinna w ogóle grać, a pilnować porządku. Gdy ktoś napisze na helpopie, że ktoś ma cheaty, admin powinien od razu się tp na vanishu i obserwować i jeżeli nie jest pewny, że ma cheaty to powinien wziąć go na sprawdzanie, tepnąć do jakiejś klatki na spawnie i wziąć na ssy/skype.

Kolega był na pvp i klepał się z 3, admin na chacie napisał, że dostanie bana a nawet nie napisał za co, przez około 1 min nie dawał bana i go healował, żeby ten uciekł... I po 1 min dał mu bana.

Jak widać ogarnięta administracja, nie weźmie nawet na ssy.

Opublikowano

Administracja oprócz chatmodów nie powinna w ogóle grać, a pilnować porządku. Gdy ktoś napisze na helpopie, że ktoś ma cheaty, admin powinien od razu się tp na vanishu i obserwować i jeżeli nie jest pewny, że ma cheaty to powinien wziąć go na sprawdzanie, tepnąć do jakiejś klatki na spawnie i wziąć na ssy/skype.

Kolega był na pvp i klepał się z 3, admin na chacie napisał, że dostanie bana a nawet nie napisał za co, przez około 1 min nie dawał bana i go healował, żeby ten uciekł... I po 1 min dał mu bana.

Jak widać ogarnięta administracja, nie weźmie nawet na ssy.

Wiem o kogo chodzi.

Lecz twój kolega bił plecami i mu głowa latała

na około wiec raczej nie ma po co sprawdzać takiego

pana, chatmod,kidmod,moderator te rangi moga grac survival inne nie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...