Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja]Negros vs TBD czy jeszcze inaczej?

hubert231231231

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Otworzyłem temat w dyskusjach, bo chciałbym poznać opnie wielu graczy.

O co mi chodzi? Grałem na TBD (oczywiście na bocie i nie zamierzam tego zmieniać), miałem 21 lvl więc zostawiłem bota na pelerynkach w m2, bo nic niby nie miałem do stracenia. Niestety zapomniałem, że u dozo mam pro fmsa, smiertelke i inne cenne duperele czyli zaczynam od zera. Zacząłem grać na privie ale to nie jest to samo co PL. Teraz mam dylemacik i chciałbym zobaczyć wasze opinie oraz podpowiedzi an ten temat dlatego neich każdy piszę co myśli ale na temat i bez pisania "nie graj na PL bo tam sa tylko boty i dzieci".

Chcę od was usłyszeć na jakim serwerze metin2 PL, jaką postaciom zaczęli byście grać żeby się jak najłatwiej wybić, żeby tanio i łatwo eq robić (poczynając od eq 1-18 aż do eq 65+).

-Wiem, że najlepiej zrobić wp/bodego bo to dropek ale potem przecież będę musiał zrobić mu zbroje, broń i skille, a to tanie u nich nie jest.

-Poza dropkami do łowienia ryb nie chce robić drugich postaci.

-Będę korzystać z moda.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...