Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Beta Hardline

Makyura

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Żeby zobaczyć listę ludzi którzy chcą się dostać, musiałbyś pracować w ĘĄ, Visceral, albo Dice, bo to oni wybierają... 

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

1394725204-U719057.png

Opublikowano

A jak zobaczyć tą listę? U mnie nie ma żadnej.

taką liste to mają u siebie ludzie od Battlefielda i wybierają osoby do tego nowego bf'a :D no nic trzeba czekać i liczyć na szczęście

Opublikowano

Żeby zobaczyć listę ludzi którzy chcą się dostać, musiałbyś pracować w ĘĄ, Visceral, albo Dice, bo to oni wybierają... 

taką liste to mają u siebie ludzie od Battlefielda i wybierają osoby do tego nowego bf'a :D no nic trzeba czekać i liczyć na szczęście

Zrozumiałem z tego, że jakaś publiczna lista jest:

Co jakiś czas losowani są ludzie z całej tej listy i otrzymują dostęp do beta wersji gry.

Tylko ja jej nie widziałem.

Ale jak nie ma to trudno.

Ogólnie jest zabawny bug i jak znajomy zaczął grać w Battlefield Hardline to na Battle Feedzie zamiast "Hardline" jest "Heroes".

graphic.pnggraphic.png

Opublikowano

Zrozumiałem z tego, że jakaś publiczna lista jest:

Tylko ja jej nie widziałem.

Ale jak nie ma to trudno.

Ogólnie jest zabawny bug i jak znajomy zaczął grać w Battlefield Hardline to na Battle Feedzie zamiast "Hardline" jest "Heroes".

Nie ma publicznej. To EA losuje/wybiera testerów z grona zapisanych.

Opublikowano

Ja nic nie wiedziałem o tych beta testach, aż do momentu kiedy chciałem sobie pograć w BF3, zobaczyłem że są zapisy, i sie zapisałem, wczoraj przychodzi mi wiadomość na maila że moge pobrać bete przez origin. 

Pierwsze pobieranie ważyło lekko ponad 6GB a dzisiaj przychodze z roboty i pobrało znowu 5GB, więc spoko. Mi sie tam podoba, jakaś odskocznia od tej wojny itp :)

Opublikowano

Panowie, chyba mam metodę!

Rejestrujecie się na

http://www.battlefield.com/hardline/beta

Następnie, w pasek przeglądarki wklejacie takie coś:

server.ea.assests.battlelog.battlefield.com/bfh/confirm?=TWÓ[email protected]?-send.email 

lub

server.ea.assets.battlelog.battlefield.com/bfh/confirm?=TWÓ[email protected]?-send.email

Ten skrypt (podobno) wysyła do serwera EA żądanie wysłania na naszego maila kodu aktywacyjnego/aktywacji gry. Wyczaiłem to na filmiku jakiegoś gościa na YT, i teraz patrzę, na emailu nic nie ma, ale gra pojawiła się na liście w originie więc chyba działa :)

Opublikowano

@"Reph3at" nic takiego nie działa.

Mi sie wydaje ze dziala. Popatrz:

Ja od dnia kiedy wprowadzili ta bete probowalem dostac klucz i nic, wbilem ten "skrypt" i doszedl w ciagu ok godziny. Moj kolega sie wczoraj zarejestrowal, powiedzialem mu o tym tez tak zrobil i u niego BF:H pojawilo sie po jakis 2-3h na originie. Wczoraj moj trzeci kolega poznym wieczorem tez to zrobil wiec dam znac jak dojdzie :)

Opublikowano

Aby dostać się do BF Herdline trzeba kupić na origin.

"Pogromcy mitów z Lenartem"

264721402651276651975.jpeg

Widzisz gdzieś tu Hardline?

myth-busted.jpg

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

1394725204-U719057.png

Opublikowano

Panowie, chyba mam metodę!

Rejestrujecie się na

http://www.battlefield.com/hardline/beta

Następnie, w pasek przeglądarki wklejacie takie coś:

server.ea.assests.battlelog.battlefield.com/bfh/confirm?=TWÓ[email protected]?-send.email 

lub

server.ea.assets.battlelog.battlefield.com/bfh/confirm?=TWÓ[email protected]?-send.email

Ten skrypt (podobno) wysyła do serwera EA żądanie wysłania na naszego maila kodu aktywacyjnego/aktywacji gry. Wyczaiłem to na filmiku jakiegoś gościa na YT, i teraz patrzę, na emailu nic nie ma, ale gra pojawiła się na liście w originie więc chyba działa :)

jak to wpisuje to nie czyta tego linku pisze że niema takiej strony

Opublikowano

Pierwsze wrażenia:

- chodzi jak Battlefield 4.

- o wiele mniej bugów niż w 4.

- ciekawa odskocznia od wojen.

- słaba grafika.

- słabe zachowanie broni jak w 4.

- mało Levolution i zniszczeń jak w 4.

Jest lepiej niż myślałem. 5/10.

graphic.pnggraphic.png

Opublikowano

Kto by chciał razem pograć? Bo bardzo potrzebne jest tu osłanianie się nawzajem. Jak coś mój nick na battlelogu: xissdpl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...