Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z Kontem ;p

xDominikMT2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam wpka 76 x4 G , biolog skonczony , eq na nim :

- truta+9 sr 29 x3 kd+4

-Stal +9 1.5k hp 10 strzaly 5 do pz x3 kd+4

-sokola+9 nno 20 dt

-nasior 54+9 15 strzaly 1.5k hp

-fenki+6 1k hp 15 strzaly 3 omdl 8 spowolka

-ebony 20 dt 20 szybkosci ruchu

-rogowego +4

-bialko +9 20 dt 3 % do pz

jeszcze mam stal woja +4 1k hp 10 do pz 10 strzaly , maske strachu +7 20 dt 10 magia, fmsa+9 sr 40 10 dt i ogolnie mam ponad 1.6kkk i pytanie jest takie sprzedac itemy na woja i ogarnąc lepsze eq na surke  czy moze zrobic drugie eq na bodego/mentala i wykorzystac go do dropu itp ? dzieki za pomoc

Zycie jest jak szachy - raz bijesz konia , a raz pchasz krolową : )

Opublikowano

Sprzedaj konto wraz z itemasami, zainwestuj kasę ze sprzedaży na wyposażenie nowego konta, zrób bodziaka i drop. Dodatkowo możesz zrobić sobie inną postać, którą będziesz rozwijać np. pod Pvp.

¯\_(ツ)_/¯

WROCISZZLAKIEM.gif

HISTORIA SPRZETU

eHealth e-cigarette -> ego ce3 -> ego ce4 -> ego ce5 ->Provog Yago ->Evod MT3 ->KangerTech Protank3 -> Glassomizer BVC -> Glassomizer BVC [2x] -> KangerTech T3S -> ASPIRE CE5 BVC -> Vision Spinner I -> Vision Spinner II -> Mild Master -> Eleaf iStick 20w -> GS Air -> V-Spot -> Anyvape VMW SubOhm -> Smok VCT -> Mutation xv2 -> Evic VTC Mini -> UD Hunter -> Goblin Mini RTA -> Cuboid 200w -> Limitless RDTA

Opublikowano

jesli juz mialbym robic cos w stylu tego co napisales , to wolalbym zrobic drugie konto , nie pozbywając sie Wpka i jego eq ;)

Opublikowano

jesli juz mialbym robic cos w stylu tego co napisales , to wolalbym zrobic drugie konto , nie pozbywając sie Wpka i jego eq ;)

W takim razie zrób drugie, zawsze możesz Yangi na allegro kupić - nie wydasz fortuny, a start łatwiejszy.

¯\_(ツ)_/¯

WROCISZZLAKIEM.gif

HISTORIA SPRZETU

eHealth e-cigarette -> ego ce3 -> ego ce4 -> ego ce5 ->Provog Yago ->Evod MT3 ->KangerTech Protank3 -> Glassomizer BVC -> Glassomizer BVC [2x] -> KangerTech T3S -> ASPIRE CE5 BVC -> Vision Spinner I -> Vision Spinner II -> Mild Master -> Eleaf iStick 20w -> GS Air -> V-Spot -> Anyvape VMW SubOhm -> Smok VCT -> Mutation xv2 -> Evic VTC Mini -> UD Hunter -> Goblin Mini RTA -> Cuboid 200w -> Limitless RDTA

Opublikowano

chyba nie doczytales dokladnie mojego pierwszego postu , mam 1.6kkk + stalke,fmsa,maske na start dla bodego ^^

Opublikowano

lepiej zrób dropa, to zostaw i nie sprzedawaj, ewentualnie czekaj na jakies niezle okazje, jak ktos sporo zaoferuje to czemu nie

Opublikowano

Sprzedaj wszystko. Wycisnij jak najwiecej hajsu. PL nie oplaca sie GF jak kiedys. Maja podobno nie przedluzac globala wiec zwijaj z pln'ami.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Zrób nowe konto, na wp staraj się w międzyczasie wbijać ostrze na P. Wtedy jak ogarniesz drugie konto będziesz miał z wp super dropka.

Dłuższej grafiki się nie dało?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...