Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zostanę technikiem na serwerze mt2 /LenY

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

|

|

|

|

|

|

|

|

|

|

|

|

|

|

REKLAMA

d88c523678348a1ed7e838237eeda6adf7fafe22

Witam.

Jeżeli przeglądasz ten temat szukasz zapewne technika który pomoże ci stworzyć serwer mt2.

Trafiłeś na dobry temat. Coś o mnie ? Na imię mam Sławek. Mam 18 lat. Pochodzę z Rypina położonego w województwie kujawsko-pomorskim. Serwerami metina zajmuję się jakoś od 3/4 lat. Przez ten czas trochę się nauczyłem i mogę wykorzystać moją wiedzę na twoim serwerze.

Zaletami które możecie we mnie ujrzeć to kontakt / aktywność.

Dużo czasu spędzam na GG więc nie ma problemu aby dogadać się w sprawie współpracy.

Jakiego serwera szukam ?

interesują mnie przede wszystkim serwery Hard bądź Medium ewentualnie Hard/Medium : >.

Serwery które tworzyłem bądź byłem na nich technikiem: Norystt.pl (technik), Sevor.pl (Założyciel Serwera,technik), Elergos.pl (Założyciel,technik,chwilowo prace wstrzymane), i masa serwerów hamachi sprzed 3 lat którymi się zajmowałem zaczynając moją przygodę z serwerami mt2. Początki bywały trudne. Dużo nauki ale wydaje mi się że to wszystko opłaciło mi się bo teraz sam mogę stworzyć serwer.

97f12b3c4a57150220b403b85d93bb1190c3975e

-Edycja/stworzenie plików serwerowych

-Pełna opieka nad serwerem
-Spora ilość wolnego czasu. Pon-Piąt po 6-8 godzin a w weekendy 2 razy więcej. Czasami gdy pracy jest dużo zostaję po godzinach : )
-Dodawanie broni/zbroi do serwera jak i clienta
-Dodawanie map/mobów do serwera jak i clienta
-Edytowanie rat serwera
-Edytowanie questów (nie piszę własnych)
-Edycja Dropu
-Edycja/Dodawanie dungeonów (WW,WO-Wieża orków,KATAKUMBY itd.)
-Edytowanie bonusów 1-5
-Edytowanie DMG
-System Ulepszeń
-Edytowanie map (Dodawanie/Usuwanie obiektów)
-Dodanie/Edycja Wierzchowców/Petów
-Dodawanie nowych itemów + funkcji które ma pełnić
-Dodawanie różnych systemów: S.Zabójstw,S,Krwi,S.Skrzyni itd.
-Edytowanie clienta (Nie wykonuję grafiki)

23740f92d9124111ac8e8063be1b116acf9987fd

-Maszyny do prac na serwerze (Dedyk,VPS)

*Nie pracuję już na hamakach

-Zaufania do mojej osoby czyli chcę pełny dostęp do serwera:SSH,MYSQL,FTP

-Konkretnego planu na serwer

-Ogarniętej administracji

-Rangi w grze oraz na forum

-Za wykonaną pracę nie biorę gotówki tylko oczekuję zysku z IS

-Nie wyobrażam sobie tego że pliki które wykonam wylądują na MPC bądź będą sprzedawane.

00db78f18fc2347bbbe15e0a9918ea29a742b4ab

-PW

-GG:48501874

Opublikowano

Tobie to się nigdy nie znudzi, tyle serwerów Ci nie wyszło, tamten projekt miał być ostatni i co? Nie polecam ze względu na to, może jakby jeszcze jeden technik był t

Opublikowano

Tobie to się nigdy nie znudzi, tyle serwerów Ci nie wyszło, tamten projekt miał być ostatni i co? Nie polecam ze względu na to, może jakby jeszcze jeden technik był t

Tyle serwerów raptownie 1 ; D

Kto mówił że to ostatni serwer który będę robił ? nie znudzi mi się : )

Opublikowano

Polecić cię mogę :D bo działasz na forum i nikt na ciebie nie narzeka a i ja z toba nie miałem spiny :D (poprzednie konta)

aczkolwiek nazwałeś się technikiem :D co mnie słowo ostatnio bardzo irytuje ^^ "Technik Metin2" z znajomością języka python = TUT i Lua = 60% tak jak w 90% przypadków ( oceniam to po tym jakie osoby co tydzień startują :D

Opublikowano

Polecam Leniego :]

Dzięki : D

Osoba raczej zaufana. Kiedys miales wspolpracowac z Nim lecz no sponsor byl <...>. Jak najbardziej polecam.

Dzięki. Czekam na odpowiedź pw ;)

Polecić cię mogę :D bo działasz na forum i nikt na ciebie nie narzeka a i ja z toba nie miałem spiny :D (poprzednie konta)

aczkolwiek nazwałeś się technikiem :D co mnie słowo ostatnio bardzo irytuje ^^ "Technik Metin2" z znajomością języka python = TUT i Lua = 60% tak jak w 90% przypadków ( oceniam to po tym jakie osoby co tydzień startują :D

Zwał jak zwał. Dzięki ;D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...