Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Apokalipsa

Canna.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej znacie jakieś gry o apokalipsie zombie? Coś jak State of Decay lub 7 Days to Die?

Nie podawajcie mi DayZ modów do różnych tytułów itp. A i dead island grałem takze tego też nie podawajcie.

Opublikowano

L4D2 w trybie realizm+ekspert bawi mnie do dziś, polecam :)

Przegrane w tą grę miałem ponad 800 godzin, przejadła mi się ciutkę ;)

Opublikowano

Killing Floor

Mod do Half Life "paranoia"(bardzo krótki, ale w miarę klimatyczny)

Wszystkie części fallouta(nie jest skupione na zombie, ale na apokalipsie jak najbardziej)

graphic.png

Opublikowano

Nie podawajcie mi DayZ modów do różnych tytułów itp

Killing Floor

Mod do Half Life "paranoia"(bardzo krótki, ale w miarę klimatyczny)

Wszystkie części fallouta(nie jest skupione na zombie, ale na apokalipsie jak najbardziej)

Opublikowano

Eee tam, kicz.

Jak mnie to ku*wa irytuje. Jak grałeś w te gry, to terzeba było ku*wa napisać listę gier, w które grałeś. A teraz się idioto odwdzięczaj lajkami za próbę pomocy.

Opublikowano

Jak mnie to ku*wa irytuje. Jak grałeś w te gry, to terzeba było ku*wa napisać listę gier, w które grałeś. A teraz się idioto odwdzięczaj lajkami za próbę pomocy.

Nie idioto to po pierwsze. Po drugie nie chciało mi się robić listy gier bo i tak zwyczajnie nikt tego nie czyta co można wywnioskować po wcześniejszych odpowiedziach.

Like dam, ale napewno nie tobie ^^

@Edit patrząc na gameplaye najbardziej spodobała mi się gra "no more room in hell" dzięki za pomoc, łapcie like i zamykam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...