Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Reklama na Początek Lipca!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

<Reklama>

9jksc3.png

Witajcie,

Mój kumpel pisał już na tym forum w sprawie reklamy ;)

Więc do rzeczy.

1. Czego potrzebuje?

Reklamy każdego rodzaju.

YouTube:

+350 Wyśw. w ciągu 24h.

Jeśli chodzi o YouTube potrzebny mi tylko gameplay !!

Facebook (fanpage) - Najlepiej związany z metinem,albo grami.

+ 1000 Like oraz dobra aktywność.

2. Co oferuje i czego oczekuje?

Oczekuje skutecznej reklamy na wakacje,aby grało ok. 400-500 osób.

Może to być nawet 50 YouTuberów z dobrą aktywnością.

O wynagrodzeniu Prywatna Wiadomość (Na to konto)

Typ Serwera: Medium/Hard [105Lv]

xfrrd2.png

Opublikowano

Nie polecam, server kopia aliosa aka syf moze pare rzeczy dodanych z mpc xD w dodatku kultura Pana jest rowna 0 jak ktos widzial jego startus 'Lastivia.eu skurwsyny' szkoda ze ss nie zrobilem bo oczywiscie usunal :D, jeszcze raz nie polecam.

43976131910427822020.png

Opublikowano

Nie polecam, sami kretyni w teamie, w dodatku Shaggy, jak tam kolejny serwer? Znowu padnie jak Ralios, czy inny? Gdzie mogę po eq się zgłosić? Gówna się nie promuje, elo.

Opublikowano

Nie polecam, sami kretyni w teamie, w dodatku Shaggy, jak tam kolejny serwer? Znowu padnie jak Ralios, czy inny? Gdzie mogę po eq się zgłosić? Gówna się nie promuje, elo.

Oj nie Shaggy kolego tylko ja :)

Shaggy reklamuje serwer + pomaga w mniejszych sprawach.

Co do twoich serwerów padały po 20min,a ralios ile pamiętam stał ok. 4miechy,a nie padł tylko został zamknięty to zasadnicza różnica ;)

Opublikowano

Oj nie Shaggy kolego tylko ja :)

Shaggy reklamuje serwer + pomaga w mniejszych sprawach.

Co do twoich serwerów padały po 20min,a ralios ile pamiętam stał ok. 4miechy,a nie padł tylko został zamknięty to zasadnicza różnica ;)

żaden MÓJ serwer nie padł po 20 minutach, jedyne co to byłem w teamie jako grafik, mylisz pojęcia, i nie padł tylko wszyscy wiedzą jaka była prawda, hehe.

nie interesuj sie moja grafika bo jak pamietam to od marca/kwietnia nic nie robilem takze elo 

Opublikowano

Nie polecam, server kopia aliosa aka syf moze pare rzeczy dodanych z mpc xD w dodatku kultura Pana jest rowna 0 jak ktos widzial jego startus 'Lastivia.eu skurwsyny' szkoda ze ss nie zrobilem bo oczywiscie usunal :D, jeszcze raz nie polecam.

Bo to pliki alios2...

1 rzecz z forum:

-Bank,

Co do waszego niepolecania to gówno to kogo interesuje dostanie pieniążki to zareklamuje...

Opublikowano

Bo to pliki alios2...

1 rzecz z forum:

-Bank,

Co do waszego niepolecania to gówno to kogo interesuje dostanie pieniążki to zareklamuje...

Oj shaggy kazdy wie ze te gowno lastivia jest to twoj drugi server, bo z aliosa nie ma hajsu, wiec nie klam :* <3

Ciekawe dlaczego ten 'Hastyo' nie nagra zadnego filmiku ? :)

BO NIE ISTNIEJE ;-)

POZDRAWIAM I NIE POLECAM JESZCZE RAZ

RAZ: SHAGGY NIC NIE UMIE

DWA: BEDZIE MAX 100 ONLINE

TRZY: BUGI I JESZCZE RAZ BUGI ;)

43976131910427822020.png

Opublikowano

Oj shaggy kazdy wie ze te gowno lastivia jest to twoj drugi server, bo z aliosa nie ma hajsu, wiec nie klam :* <3

Ciekawe dlaczego ten 'Hastyo' nie nagra zadnego filmiku ? :)

BO NIE ISTNIEJE ;-)

POZDRAWIAM I NIE POLECAM JESZCZE RAZ

RAZ: SHAGGY NIC NIE UMIE

DWA: BEDZIE MAX 100 ONLINE

TRZY: BUGI I JESZCZE RAZ BUGI ;)

RAZ: Umie więcej od ciebie dzieciaku. Przynajmniej coś osiągnął.

DWA: MIN. 500 Osób (REKLAMA 1500ZŁ)

TRZY: BUGU ANI 1 :) WBIJ NA ALIOS NIE MA CO NAPRAWIĆ. SHAGGIEGO MOGE POLECIĆ.

Zresztą co ty wiesz jak nie grałeś na żadnym serwerze shaggiego.

Już mozesz iść,bo nie ma co sie kłócić :)

Opublikowano

Hastayo to gówno aka Shaggy, pierdoli że to jego kolega a tak naprawdę to jest on mam parę ciekawych ssów z GG, jak wrócę wrzucę.

Robi serwery te same jak RalioS, Alios i wszystko na kasę gdzie gra po 100 osób, doda parę rzeczy typ Nowe M1 na nowym serwerze i uważa że zrobił nowego zajebistego Harda, Shaggy gównie skończ stawiać te zjebane twoje Hardy bo to są zwykłe syfy tyle mogę powiedzieć, i przyznaj się że Hastayo to ty Shaggy, nawet ta samą czcionką piszecie + układacie zdania, proszę przyznaj się chociaż gimbusku może pokazać tutaj twoją sexi Fotkę z balu 3 gimbów Haha.  xD  xD

Kupuję od ludzi różne rzeczy typu System osiągnięć, Runy za hajsy i kużwa cieszy japę że ma stare rzeczy, zarobił na Raliosach gównach i teraz wydaję 50 zł od Endymiona czy kogoś Bramy Piekieł gówno umiesz zrobić sam, Alios2 większości robili mu Teodor itd sam gówno potrafi.

Opublikowano

Hastayo to gówno aka Shaggy, pierdoli że to jego kolega a tak naprawdę to jest on mam parę ciekawych ssów z GG, jak wrócę wrzucę.

Robi serwery te same jak RalioS, Alios i wszystko na kasę gdzie gra po 100 osób, doda parę rzeczy typ Nowe M1 na nowym serwerze i uważa że zrobił nowego zajebistego Harda, Shaggy gównie skończ stawiać te zjebane twoje Hardy bo to są zwykłe syfy tyle mogę powiedzieć, i przyznaj się że Hastayo to ty Shaggy, nawet ta samą czcionką piszecie + układacie zdania, proszę przyznaj się chociaż gimbusku może pokazać tutaj twoją sexi Fotkę z balu 3 gimbów Haha.  xD  xD

Kupuję od ludzi różne rzeczy typu System osiągnięć, Runy za hajsy i kużwa cieszy japę że ma stare rzeczy, zarobił na Raliosach gównach i teraz wydaję 50 zł od Endymiona czy kogoś Bramy Piekieł gówno umiesz zrobić sam, Alios2 większości robili mu Teodor itd sam gówno potrafi.

Mogę dostać pkt, ale sam jesteś przysłowiowym "gównem" ciągle zmieniasz nicki, po tym jak odszedłeś od Calmerii już masz inny   ;)

Sam robisz chujowe serwery, myślałem, że jesteś więcej wart, ale nawet Twoje wypociny na temat innych są tyle warte co Ty sam wielkie nic i już jesteś spalony na tym forum.

A Ty myślisz, że kiedykolwiek zrobisz fajny serwer? na gotowcach życzę Ci powodzenia, czekam na Twoją zmianę nicku kolejną.

Opublikowano

Shaggy aka gówna niech mnie hejtuje, Shaggy może wstawię rozmowę jak ty pro elo Technik prosi mnie o Packera do clienta Exaliona hah.

Opublikowano

Shaggy aka gówna niech mnie hejtuje, Shaggy może wstawię rozmowę jak ty pro elo Technik prosi mnie o Packera do clienta Exaliona hah.

Co jest złego w proszeniu o packera ?

Musiał ci dawać komentarze pod prezką pozytywne abyś mu dał...

Jak Shaggy jest gównem to czym jesteś ty ? Miałeś z 30 serwerów i każdy padł po 20min jak to robisz ? Celowo,czy na serio jesteś tak chujowy :P ?

Opublikowano

" Sami kretyni w teamie " Zacytuję sobie, święty nie jesteś sam kretynie. Twoje wypowiedzi mnie dołują i powalają lecz. 

Opublikowano

" Sami kretyni w teamie " Zacytuję sobie, święty nie jesteś sam kretynie. Twoje wypowiedzi mnie dołują i powalają lecz. 

W ogóle ten imaguś aka imagus to gówno jest :)

Wyzywa każdego a serwer miał swój to padł po 20min :)

@ AW

Dzięki za komentarz.

Opublikowano

W ogóle ten imaguś aka imagus to gówno jest :)

Wyzywa każdego a serwer miał swój to padł po 20min :)

@ AW

Dzięki za komentarz.

Niedojebanie+mozgowe.jpg

Po pierwsze on nie miał swojego servera tylko byl grafikiem, a to jest roznica :)

Po drugie shaggy nic nie potrafi tak jak ty :) 

Po trzecie na aliosie tez obiecywal taka pro reklame za 2 tysiace i co ? gówno.

Jeszcze raz nie polecam, ze wzgledu na brak mózgu i kultury.

Ty tez nie lepszy jest techniku od forum nulled ;)

43976131910427822020.png

Opublikowano

Niedojebanie+mozgowe.jpg

Po pierwsze on nie miał swojego servera tylko byl grafikiem, a to jest roznica :)

Po chuj się wtrącasz tam gdzie Cie nie trzeba? Tutaj Cie też nikt nie zapraszał, krótko i wyraźnie wypierdalaj :)

Opublikowano

Niedojebanie+mozgowe.jpg

Była za 1000zł i nic nie dało (chociaż pewnie już by padł jakby nie ta reklama).

Tutaj reklama jest przed startem,więc nie będzie spin :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...