Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wielki powrót w stylu Black and White- pytania

TenStylowy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć!Chciałbym się zapytać was czy warto zagrać ponownie w Nostale i czy by mógł mi ktoś skrócić wydarzenia nowośći , aktualizacje , ceny , na jakim świecie grać , jaką klasą i dlaczego......

Za każda sensowną odpowiedź będę nagradzać +1 bezsensowne komentarze będą ignorowane.

i1sWQY0.jpg

Opublikowano

Pobierz zainstaluj i sie przekonaj tyle w temacie, sam ocen czy warto czy nie

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7 (maks. 5 linijek).

Opublikowano

Jesli nie masz lepszej gry to z nud mozesz sobie zagrac.Co do nowossci. Nowe krzaki, system aren 3v3 od 13-22 zbiera teama o 8vl+ /-.Sa tez od 80 areny na skrzydla areny one sa w sobote,niedziele od 15-22.Jesli zdobedziesz najwieksza liczbe pkt w rankingu wygrywasz . wygrywaja osobno luk/woj/mag.Nie ma nic wiecej co do nowosci moze wiecej ludzi ladujacych w ND.

Opublikowano

Pobierz zainstaluj i sie przekonaj tyle w temacie, sam ocen czy warto czy nie

Twoja wypowiedź nie skłoniła mnie do tego.

Jesli nie masz lepszej gry to z nud mozesz sobie zagrac.Co do nowossci. Nowe krzaki, system aren 3v3 od 13-22 zbiera teama o 8vl+ /-.Sa tez od 80 areny na skrzydla areny one sa w sobote,niedziele od 15-22.Jesli zdobedziesz najwieksza liczbe pkt w rankingu wygrywasz . wygrywaja osobno luk/woj/mag.Nie ma nic wiecej co do nowosci moze wiecej ludzi ladujacych w ND.

Te systemy aren do walk przekonały mnie do tego abym pobrał i zaczął wbijać levele.

A jaką najlepiej klasę wybrać?

i1sWQY0.jpg

Opublikowano

Na poczatku wybralbym Luka najszybciej wbic lvl,tuziez jest nim najlatwiej.Jesli chcesz naprawde sie meczyc to graj magiem.A co do woja to mieszane mysli

Dziękuje za pomoc na pewno ją wykorzystam w grze.

i1sWQY0.jpg

Opublikowano

Nie wiem czy to ci pomoże ale polecam bić profke od 15 lvl na kurczakach w wiosce nosville i potem kupić sp. (polecam robić nupki i za nosdolary kupować dymki albo głośniki)

Opublikowano

Jest dosyc,dosyc. Sam niedawno wrocilem , jest gra na 25 nd o ktorej moze zrobie szczegolowy poradnik jak na niej zarobic. Ogolnie duzo graczy ktorych znalem poznikalo

1385975953-U914647.png

Opublikowano

Jest dosyc,dosyc. Sam niedawno wrocilem , jest gra na 25 nd o ktorej moze zrobie szczegolowy poradnik jak na niej zarobic. Ogolnie duzo graczy ktorych znalem poznikalo

Poznikało pewnie z nudów. 

i1sWQY0.jpg

Opublikowano

Arenki jak wspominali

Jeżeli nie grałeś dłuższy czas to jest 5 oraz 6 sp oraz 2 x sp partnera

Ex Lider Counter-Strike

Opublikowano

Ja będę miej optymistyczny i powiem, że mimo ciekawych zmian, które opisali koledzy nie opłaca się grać jeśli chcesz coś osiągnąć (gra o grubszy portfel). Jeśli jednak chcesz się tylko pobawić to wracaj.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...