Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Diablo ]I[

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
strona-diablo-3.jpg

Zaczęło się od 6 już teasera (teaserami blizzard torturował fanów już od tygodnia nie zapominajmy równierz o wcześniejszych pseudo zapowiedziach)

ice5andahalf_mini.jpg

W tym obrazku doszukiwano się m.in Run czy też uśmieszków oraz kształtu pentagramu

WWI : wszyscy czekali z zapartym tchem na tą impreze Blizzard udostępnił możliwość oglądania przez internet jednakże nie przewidział aż takiego zainteresowania i poprostu oglądać sie nie dało jedyne co nasycało nienasyconych to pisemna relacja z Strony gry-online

http://www.gry-online.pl/s013.asp?ID=41705

"Nie zostało to powiedziane, ale wydaje się, że w każdej klasie można będzie grać zarówno kobietą jak i mężczyzną (teraz Witch Doctorem jest właśnie kobieta). Do rozgrywki dołącza dwóch innych graczy, również Witch Doctorów, a na ekranie pojawia się jeszcze jeden boss - tym razem bardzo przypominający Beliala z Diablo II. Chwycił on jednego z bohaterów i odgryzł mu głowę..."

http://www.blizzard.com/diablo3/index.xml - strona z intrem oraz gameplayem

Oficjalnie potwierdzone :)

http://www.blizzard.com/diablo3/faq/ <-faq dotyczące diablo 3 czyli pytania (między innymi ile będzie klas)

Co wy na to?
Kupicie, będziecie grali? Jakie są wasze oczekiwania i obawy?

EXPmIpC.gif

Opublikowano

Ja na pewno zagram grałem w diablo II przeszedłem bez cheatów i z cheatami tu będzie tak samo ale pewnie będzie coś kosztować 100+zł jeżeli tak to se ściągnę z neta.

Kto, kurwa śmiał edytować moją sygne, ja sie pytam?

Opublikowano

Cena z pewnością będzie wahała się w granicy ~130zł... ale jeśli będzie ten klimat, super kampania, grywalny BN i ogólna rozwałka to z pewnością kupię...

Jedyne czego się boję, to to, że przesadzą z nowymi rozwiązaniami... oby nie ;] Ale czekamy ;]

EXPmIpC.gif

Opublikowano

Ja zbieram na to kasę oraz na sc2 i chyba na gta4 ;)Znowu starsi bedą narzekać,że jestem maniakiem ;D

Opublikowano

Wiedziałem o tym wczoraj xD

na blogu pt. whereisthatfire.co* jest więcej info

Jak tylko wyjdzie w Polsce to jadę do Empiku albo gdzieś i kupuję funkiel nówkę xD

Opublikowano

pewnie zagram, moi koledzy grali w diablo II i im sie podobala sadzac po czasie jaki spedzili przed kompem :P

W 1968 wystarczyło kilka Mhz żeby posłać rakiete na księżyc, teraz potrzeba pentium 4 3.0 Ghz żeby odpalić Viste...

SPAMOWI powiedz STOP!!

Opublikowano

napewno zagram bardzo lubie diablo gralem w 2 LOD jak bylem mniejszy i to byla super gra nie moge sie doczekac

tiger.jpg~~|~~tiger.png

--------------------------------------------------------------------------------------

Czapa thx za sygne.

Opublikowano

gamplay diablo III

(chyba juz wszyscy widzieli, tester gra barbarzynca i nowa klasa - skrzyzowanie nekro i maga nazwa klasy - "Czarownik" "Witch Doctor")

Part I

Part II

budynsz1.jpg

Jesli macie problem piszcie na GG 1252128

Ogladamlogobleach2tx8.jpgWszystkie juz widzialem

Opublikowano

Oby zapobiegli dupowaniu itemu w Diablo III, powinni na to zwrócić uwagę.

Pora zacząć odkładać kasę na oryginała.

Ciekawe jakie będzie miał wymagania :/

Opublikowano

ciekawe czy zrobia krok na przod zrobia na konsole ale watpie takich gier jest malo

tiger.jpg~~|~~tiger.png

--------------------------------------------------------------------------------------

Czapa thx za sygne.

Opublikowano

ciekawe czy zrobia krok na przod zrobia na konsole ale watpie takich gier jest malo

filmiki zawaliste

tiger.jpg~~|~~tiger.png

Czapa thx za sygne.

Opublikowano

Jeżeli będzie miała zbyt wysokie wymagania-nie wypali.

Mam nadzieję że będzie miała klimat D2 i LOD'a (bez skojarzeń xD) bo bez tego również nie wypali..

Sam grałem długo w D2, na pewno zagram w D3 ;P

Opublikowano

nie wiecie czy będzie abonentowa bo raz zapłacić 130zł to nic za gre ,ale abonent trochę odstrasza zawsze. Jak w WoW

SILKROAD online jest grą dla botów

silkroad sprzyja boterom

Santetsu.png

WYFARMIONE 1,351,000/1,000,000 SP

Opublikowano

H*j z abonamentem ja napawno w to zagram

GRAŁEM WE WSZYSTKIE CZĘŚCI!!

31dabad8e9803218.jpg

Crysis jest bogiem strzelanie nałogiem granat zabawą a broń podstawą

Nic innego nie wymyśliłem xD

Opublikowano

i po co się unosisz ? gwałcisz szifta ? gwałty są karalne ..

130zl to stosunkowo malo xP

Jeżeli będzie miała zbyt wysokie wymagania-nie wypali.

wypali bo <glupie> dzieci maja dobre kompy =/

Opublikowano

hmm.. porponujęhonorowe miejsce na monitorze - tak jak u mnie bo nei mam gdzie gier trzymać ;d

Opublikowano

Ja mam cd-action z recenzja d3. musze przyznac ze jest zajebista

//jak ktos chce to moge wrzycic do przeczytania plik lub odreczny tekst :)

@down pozniej narazie ide na kebab i po truskawy :)

Opublikowano

Po paryskiej imprezie 2008 Blizzard Enternaiment Worlwide Invitation fani oczekiwali atracji, ale i niespodzianek. W trakcie ubieglorocznej edycji, ktora miala miejsce w Seulu, zaprezentowany zostal po raz pierwszy StarCraft II. W tym zas roku wszystkie znaki w interecie i przeciekach wskazywaly na ciag dalszy kultowego Diablo..

Spekulacje byly z reszta podgrzewane przez Blizzarda tuz przed impreza, emocje siegnely wiec poziomu wiekszego, niz ktokolwiek oczekiwal - ale w koncu Diablo III stal sie faktem :) ! Niepewnosc trwala jednak do samego konca ceremonii otwarcia. Utrzymanie napiecia bylo naturalnie zamierzone - nikt przy zdrowych zmyslach nie uwierzy, ze pierszy pokaz "trojki" odbyl akurat w tym miejscu przez przypadek. Sam Blizzard przecierz to jedna z tych (bardzo) niewielu firm, ktore niemal miczego nie robia bez celu i ktore po mistrzowsku "graja" marketingiem. I po raz kolejny to potwierdzila, bo na samej zapowiedzi sie nie skonczylo - wszyscy zebrani mieli okazje zobaczyc nie tylko krotkiego teasera, ale takze sesje na zywo. Wrazenia? Najkrocej mowiac: szykuje sie kolejny wielki hit!

Nowe-stare diablo?Najwieksza informacja dla wszystkiech fanow brzmi: trojak to sequel dwojki. Banalne? Tak. Genialne? Coz opinie sa podzielone, nie da sie jednak ukryc, ze decydujac sie obecnie na prace nad gra, w ktorej np. pole bitwy bedzue idbywalo sie w rzucie izometrycznym(czyli dokladnie tak jak w poprzednich czesciach), trzeba byc albo szalonym albo genialnym. Po zobaczeniu Diablo III w akcji "wybor" ogranicza sie jednak tylko do tego drugiego okreslenia.

Zalozenia Blizzard w ogole ma bardzo proste: stworzmy diablo przy oomocy wspolczesniej technologii. Nadal bedzie to jednak gra przedwszystkim szalenie wciagajaca, klimatyczna, ale do tego takze przyjazna dla poczatkujacych. Rozwoj poszedl zupelnie w innum kierunku niz to mam miejsce w wiekszoscu sequelow, bo zamiast dorzucac mase mowych rzeczy, skoncentrowano sie w pierwszej kolejnosci na nowych graczach. Jedna z innowacju sa na przyklad czerwone kule zostajace na ziemi po pokonaniuwiekszych grup wrogow - wystarczy w taka wejsc i... zostajesz wyleczony bez potrzeby uzywania potionow. I to - wsytuacji, gdy zabawa toczy sie w tryb wspolpracy - wraz z kumplami, bo po co utrudniac to, co z zalozenia ma byc proste i przyjemne ?

KONIEC CZESCI I/(III/IV)

Opublikowano

dzięki :*

# Cleave (Rozcięcie): Umiejętność ta pozwala wyprowadzić cięcie, które może trafić wielu przeciwników naraz.

Hammer of the Ancients (Młot Starożytnych): Ten atak o bardzo dużych obrażeniach sprawia, że nad Barbarzyńcą pojawia się olbrzymi złoty młot, który uderza w ziemię przed nim.

# Leap (Skok): Ta umiejętność umożliwia Barbarzyńcy skok na znaczną odległość. Przy lądowaniu Barbarzyńca uderza w ziemię swoimi broniami, powodując falę uderzeniową, która rani i oszałamia przeciwników.

# Furious Charge (Gwałtowna Szarża): Szarżuj w stronę wroga, miażdżąc wszystko na swojej drodze.

# Seismic Slam (Sejsmiczne Uderzenie): Barbarzyńca podnosi jedną ze swoich stóp, a następnie obniża ją przy pomocy swojej broni, uderzając w ziemię, w wyniku czego wysyła falę energii przez ziemię w linii prostej.

Whirlwind (Trąba Powietrzna): Barbarzyńca wiruje w cyklonie, atakując wszystko na swojej drodze.

# Groundstomp (Tąpnięcie): Ta umiejętność oszałamia i wprawia w bezruch wszystkie potwory w małym zasięgu od Barbarzyńcy.

# Battle Cry (Okrzyk Bitewny): Barbarzyńca wykrzykuje ostrzeżenie, zwiększając obronę wszystkich członków drużyny.

# Yellow Warcry (Żółte Zawołanie Bitewne): Ta umiejętność oszałamia potwory, ale nie zadaje im obrażeń.

^

^

skille barbarzyńcy

a teraz wicz doktor

# Fire Bomb (Ognista Bomba): Ta umiejętność pozwala Witch Doctorowi rzucać płonącymi pociskami, podobnymi do koktajlów Mołotowa, w swoich przeciwników.

# Locust Swarm (Chmara Szarańczy): Ten pocisk emituje chmarę zielonych insektów, które zalewają wszystko w zasięgu.

# Horrify (Przerażenie): Specjalna maska przeraża wszystkich wrogów w zasięgu, powodując ich ucieczkę w strachu.

Mass Confusion (Masowy Zamęt): Ten podobny do klątwy atak przyzywa niebieskiego ducha tam, gdzie wskaże Witch Doctor. Duch dezorientuje niektóre potwory w zasięgu. Zdezorientowane potwory błąkają się się bez celu. Mogą atakować lub być atakowane przez inne potwory.

Soul Harvest (Żniwa Dusz): Ta umiejętność tworzy pierścień niebieskiego dymu wokół Witch Doctora. Wszystkie cele znajdujące się wewnątrz pierścienia ponoszą obrażenia. Jeśli obrażenia zadane potworom zabiją je, ich dusze unoszą się w powietrze, a następnie wstępują do ciała Witch Doctora, co odnawia jego zasoby many lub życia.

Przywołania:

* Wall of Zombies (Ściana Zombie): Ta umiejętność przypomina Ścianę z kości Nekromanty. Zombie wychodzą spod ziemi, formując ścianę. Posiadają możliwość atakowania twoich wrogów.

* Summon Mongrel (Przyzwanie Mongrela): Witch Doctor przywołuje parszywego psa-trupa, który atakuje cel.

teraz obrazki

http://diablo.phx.pl/diablo3/skille/barbarzynca.jpg

http://diablo.phx.pl/diablo3/skille/2.jpg

http://diablo.phx.pl/diablo3/skille/3.jpg

http://diablo.phx.pl/diablo3/skille/4.jpg

Art skopiowany z Imperium Diablo

Opublikowano

ee tam, jak będzie tak długie jak D2 to nie trzeba nocek robić xP

w 30h doszedlem do końca 5 aktu ;d

Opublikowano

:P Ja podobnie.. bo niecałe 2 dni przeszedłem całe..;p Ale gra się zaczyna na wyższym poziomie trudności, a tak wogóle to na BN, najlepiej z kolegami ;]

EXPmIpC.gif

• 4 tygodnie później...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...