Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

GTA V na PC, XBox One i PS4 Potwierdzone!

Lenartowy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, 
Myślę że spora część osób które zaglądają do działu, czekały na ten moment :D

Otóż R* oficjalnie zapowiedział Piątkę na PC i "Next Geny". 
Premiera na jesień tego roku. 

Trailer.

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

1394725204-U719057.png

Opublikowano

I tak mi nie pójdzie ^^ Oglądnę sobie na youtube tą gierkę gdy wyjdzie.

Noooo na dzień dzisiejszy nikomu nie pójdzie, bo dalej niema podanych wymagań :P

A obejrzeć możesz nawet teraz, bo raczej niczym nie będzie się różniła, chyba że R* pracował nie tylko nad potrem na nowe konsole, ale też nad grafiką (co by mnie ucieszyło w chooy).

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

1394725204-U719057.png

Opublikowano

Ale bede wtedy patrzyc jak to wyglada na kompie =) a gta 4 ledwo uciagnalem takze na gta 5 nie mam co liczyc.. Dopiero w marcu, kwietniu zagram bo nowy komputer =)

Pisane z alcatel m'pop english soft.

Opublikowano

IV ma skopaną optymalizację ;)

Pożyjemy zobaczymy :D

1394725204-U719057.png

Opublikowano

IV ma skopaną optymalizację ;)

Pożyjemy zobaczymy :D

Ja mam 8500g oraz amd ahlom x2 dual core procesor 5000+ więc to mało prawdopodobne że sobie zagram :) Ciekawe czy Gta Online przeniosą :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...