Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

DIAMENT 1, NAJLEPSZY GRAGAS NA SERWERZE

kashaaa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Widać, ze Cassio BoL xddd

no nie pierdol, filmik nie jest o cassio bol, R klikam sam, gragas bardzo skilowy zawodnik

EnforceVIP: aHR0cDovL3d3dzguemlwcHlzaGFyZS5jb20vdi84NzUyOTI0MC9maWxlLmh0bWwNCg==

Paczka ze skryptami, poradnikiem, bibliotekami.

Opublikowano

xDD jaki skrypt? Poza tym Gragas retard ,ult na 1 osobe luls ,jaka liga i czy Ryze też miał bola?

challenger / d1, gragas nei jest retardem dlatego ze "ult na 1 osobe" tylko dlatego ze ult cassio.

mentalnosc golda "omg ult na 1 osobe retard", wiesz ze na tym polega ta gra, ultujesz carry i wygrywasz gre ;) "luls"

EnforceVIP: aHR0cDovL3d3dzguemlwcHlzaGFyZS5jb20vdi84NzUyOTI0MC9maWxlLmh0bWwNCg==

Opublikowano

challenger / d1, gragas nei jest retardem dlatego ze "ult na 1 osobe" tylko dlatego ze ult cassio.

mentalnosc golda "omg ult na 1 osobe retard", wiesz ze na tym polega ta gra, ultujesz carry i wygrywasz gre ;) "luls"

To nie jest Q LeBlanc ,on ma to jebnąć w Carry i odrzucić tanków ,a nawet ciebie was nie zabił ,więc.

A jaką ty masz mentalość bolowca XDD?

47990292595971448862.png

Opublikowano

Rudzielcu zauważyłem milcz jak do ciebie mówie ,bo cie  zburstuje tak ,że się nie pozbierasz. To chyba kurde mówie ,że był słaby. Wracaj do szkoły nauczyc się czytania ze zrozumieniem ,bo widać u ciebie braki.

"Poza tym Gragas retard ,ult na 1 osobe luls"

Opublikowano

No to mówie ,że jest retardem ,mam niby  powiedzieć ,że jest zajebisty :) ?

napisałeś że jest retardedm przez ult na jedną osobę dlatego Ci wyjaśniłem że ult na jedną osobą jest dobry jeżeli uda mu się zultować jednego z carry, jednak ten gragas jest przygłupem żeby ultować cassio.

Opublikowano

napisałeś że jest retardedm przez ult na jedną osobę dlatego Ci wyjaśniłem że ult na jedną osobą jest dobry jeżeli uda mu się zultować jednego z carry, jednak ten gragas jest przygłupem żeby ultować cassio.

No to ja napisałem  ,że może też użyć R na wszystkich jak byliście cały czas w kupie ,nie szkoda ci spamu xD?

47990292595971448862.png

Opublikowano

No to ja napisałem  ,że może też użyć R na wszystkich jak byliście cały czas w kupie ,nie szkoda ci spamu xD?

aha uzyc r na wszystkich, to jeszcze gorszy wpierdol by dostali, czy ty masz mozg? wedlug ciebie zadaniem gragasa jest wpierdolenie calego enemy teamu w swoj team?

jak bys nie zauwazyl to jest support gragas a nie stary ap gragas ktory wpierdala caly przeciwny team w swoja druzyne zadajac przy tym 1500 dmg w kazdego

koniec dyskusji z goldowym zerowcem.

Opublikowano

aha uzyc r na wszystkich, to jeszcze gorszy wpierdol by dostali, czy ty masz mozg? wedlug ciebie zadaniem gragasa jest wpierdolenie calego enemy teamu w swoj team?

jak bys nie zauwazyl to jest support gragas a nie stary ap gragas ktory wpierdala caly przeciwny team w swoja druzyne zadajac przy tym 1500 dmg w kazdego

koniec dyskusji z goldowym zerowcem.

Haha ,powiedział bolowiec ,gdyby nie było tego programu siedziałby w brązie V. Już z tobą skończyłem zerze ,a jak chcesz się powyzywać zapraszam na PW.

Kurde ale ty głupi jesteś ,a kto karze temu Gragasowi ultować ich drużyne do siebie ,mógłby tanków porozrzucać ,a 2 Carry do siebie wziąść ,a poza tym bolowcu ,twój team był nafeedowany.

Koniec ,jeśli wiesz co to znaczy.

Ale ludzie tak trudno odróżnić sarkazm ? :PPP

On się spiął nie będę dać gownoidowi V po sobie jeździć

47990292595971448862.png

Opublikowano

Haha ,powiedział bolowiec ,gdyby nie było tego programu siedziałby w brązie V. Już z tobą skończyłem zerze ,a jak chcesz się powyzywać zapraszam na PW.

On się spiął nie będę dać gownoidowi V po sobie jeździć

znajdź mi osobę brąz5, kupię mu kilka paid scriptow i vipa na pol roku, do konca sezonu ma miec przynajmniej silver.

czekam smieciu.

O KURWA, DOBRA PAJACU JUZ WIDZE Z KIM PROWADZONA JEST DYSKUSJA,

"WZIĄŚĆ"

"KARZE"

PO PROSTU WYPIERDALAJ DO SZKOLY.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...