Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PBE 09/06 LB bez silence na Q

Googlus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kurwa, i znowu płacze, bo całkowicie niekontrowalne OP ścierwo dostało nerfy na to, co czyniło je niekontrowalnym OP ścierwem. Dajcie specjalną rangę "jestem gównem z brązu 5" każdego, kto przez to płacze. "O nie, kolejny opek znerfiony, teraz za chuj nie wyjde na silvera, bo przecież mam zero skilla :(

@Up

Tak, Kassa dostał reworka, i nadal jest pickowany na LCS, szach mat, zjeby.

SZACH MAT ZJEBY XDDDD

@ANTYWARN. Bardzo dobrze. Bedzie mozna cos zrobic na nia. aktualnie nie da sie jej scountrowac.

Opublikowano

Huh, gra lb bez silenc'a to będzie zero >_<

Silence to jej potęga ... nie licząc dmg z ultimate....

KURDEE JA omgf a ja kupiłem dzisiaj skina do niej z przeceny  

@RITOPLS

LeBlanc bez silence to gówno omgf  i co ja teraz zrobię ,nie mam żetonów ,a przecież mi nie oddadzą ,drugi Kassadin będzie..

47990292595971448862.png

Opublikowano

Kurwa, i znowu płacze, bo całkowicie niekontrowalne OP ścierwo dostało nerfy na to, co czyniło je niekontrowalnym OP ścierwem. Dajcie specjalną rangę "jestem gównem z brązu 5" każdego, kto przez to płacze. "O nie, kolejny opek znerfiony, teraz za chuj nie wyjde na silvera, bo przecież mam zero skilla :(

@Up

Tak, Kassa dostał reworka, i nadal jest pickowany na LCS, szach mat, zjeby.

powiedz mi ze nowy kassadin dorownuje staremu, beka

@AntyWarn

beka z buffa dla tristany, toz to nerf

Opublikowano

Zajebiście, tylko i tak będzie biła po miliony. Rozjebał mnie typek na samej górze xD . Po co płaczecie, i tak będzie op i tak. Rozumiem jak byście płakali za Riven. Ale za siliencem.. prosze was. Co do tristanki to fajnie , zbilansowali to. Chuj w dupe tym co płaczą. Dziękuje dobranoc <3

*.*
Lajk mile widziany.

Opublikowano

Zajebiście, tylko i tak będzie biła po miliony. Rozjebał mnie typek na samej górze xD . Po co płaczecie, i tak będzie op i tak. Rozumiem jak byście płakali za Riven. Ale za siliencem.. prosze was. Co do tristanki to fajnie , zbilansowali to. Chuj w dupe tym co płaczą. Dziękuje dobranoc <3

tylko ze w koncu oddasz leblanc, co wczesniej bylo  nie mozliwe, wiec nerf jest dosyc spory

Opublikowano

powiedz mi ze nowy kassadin dorownuje staremu, beka

@AntyWarn

beka z buffa dla tristany, toz to nerf

Oczywiście że nie bo dostał nerfy. Jesteś aż tak tępy stary? On był OP W PRZECHUJ więc dostał nerfy, debile jak ty płakali, bo nie mają kolejnego OP gówna dla totalnych no skilli, i wizja brązu jest coraz bardziej bliska. Tak samo jest z LeBlanc. Kto ją mainuje, nie przestanie grać, bo nadal jest op w chuj, ten nerf sprawił, że imbecyle z brązu (czyli ty, i każdy mający ból dupki na ten nerf) nie będą nią grali.

Opublikowano

Oczywiście że nie bo dostał nerfy. Jesteś aż tak tępy stary? On był OP W PRZECHUJ więc dostał nerfy, debile jak ty płakali, bo nie mają kolejnego OP gówna dla totalnych no skilli, i wizja brązu jest coraz bardziej bliska. Tak samo jest z LeBlanc. Kto ją mainuje, nie przestanie grać, bo nadal jest op w chuj, ten nerf sprawił, że imbecyle z brązu (czyli ty, i każdy mający ból dupki na ten nerf) nie będą nią grali.

nie mam żadnego bulu dupy, stwierdzam że kass po reworku jest o wiele słabszy niż był przed, a ty zaczynasz na mnie wjeżdżać bo stwierdziłem faklt który sam przed chwila potwierdziłeś

jeszcze mi wytłumacz czemu na mnie najeżdżasz bez powodu, wkurwia 

co do lb, w koncu bedzie mozna ja kontrowac 

mam nadzieje ze odpoczniesz sobie 7 dni

Specjalista
Opublikowano

Niepotrzebny nerf na linii nie sprawiała za dużych problemów, jest zbyt papierowa, a ten nerf zrobi już z niej totalną kupę

Odkrywca
Opublikowano

Dodaj jeszcze -200 bazowych obrażeń na praktycznie każdym spellu z ulta. Ta... na pewno ma dmg taki jak wcześniej ;)

@Bezimienny.

Tak, znerfcie jeszcze Jax'a...w sumie to Renektonowi można usunąć heala z Q, bo jest zbyt OP :( w sumie Shyvanie można usunąć W, bo nie mogę jej dogonić :( w sumie Trundlowi zmieńcie ulta, bo mnie zabija :( w sumie to Nasusowi usuńcie stackowanie z Q, w sumie to Swainowi usuńcie heala z ulta, 

Jak nie potrafisz grać na jakąś postać to ją banuj. Jak nafeedujesz, twoja sprawa. Każdy champion jest OPe... tylko trzeba wiedzieć jak nim grać. Takie gadanie znerfcie to znerfcie tamto jest bez sensu. W 5 sezonie będziemy grali jak w Hearthstona (czy jak to się tam pisze), autoatack będzie zabierał 5hp, bo adc za silne i trzeba znerfić.

Opublikowano

Najpierw Panth potem Kha teraz LB. Trochę słabo bo kupiłem ją niedawno i przyjemnie mi się nią grało teraz to pewnie będzie kupa.

jp8p35.png
Opublikowano

hmm, LB zabijała w sekundę a Ty nic nie mogłeś zrobić.

Teraz zabije Cię w sekunde chyba, że zareagujesz.

No to kuuuuzwa nerfy, płacz jak ta lala. useless le blanc juz nie zgromi bronzu pjenć :C

1375198444-U163133.jpg

Opublikowano

@up 
Co Ty nie powiesz ? Jeżeli odpowiednio zgnębisz wcześniej LB to co najwyżej będzie mogła Cię drasnąć. A to, że podobno dostanie nerfa to nic złego, ale zabieranie jej Silence'a to już traci postać sama na sobie, nie jest już taka unikalna, można tak powiedzieć..

Opublikowano

Co do Silence to jest to ostry nerf..

jeżeli traficie na ogarniętego gracza to nie zabijecie ADC ;) dostaniecie stuna na pysk.

Teraz LB będzie tylko do ogarów..

bo reszta nią nic nie ugra..

Jax nerfa? po co? wystarczy umieć na niego grać..

Banują go dlatego że jeżeli ktoś go ogarnia i go feednie inna osoba to jest GG..

Tak wiem że jest w Top1 banów..

Kiedy nienawiść każe się człowiekowi rozwijać, staje się ona jedną z wielu form miłości.

Po śmierci obawiam się tylko reinkarnacji.

Mogę zatracić się we własnych myślach..
Chcę być szefem, w głowie mam tylko chromowane dziewiątki.

Opublikowano

Boze co za idioci ....... nie chca grac postacia bo ja nerfia -.-.Jak ktos umie grac lb to i bez silenca sb poradzi.Pozatym na lb bylo bardzo latwo wygrac lane np fizzem zedm talonem czy syndra ;x

Jak sie na nia grac nie umie to nie wazne kim bys gral to i tak masz bol dupy tyle w temacie.

Opublikowano

Dodaj jeszcze -200 bazowych obrażeń na praktycznie każdym spellu z ulta. Ta... na pewno ma dmg taki jak wcześniej ;)

@Bezimienny.

Tak, znerfcie jeszcze Jax'a...w sumie to Renektonowi można usunąć heala z Q, bo jest zbyt OP :( w sumie Shyvanie można usunąć W, bo nie mogę jej dogonić :( w sumie Trundlowi zmieńcie ulta, bo mnie zabija :( w sumie to Nasusowi usuńcie stackowanie z Q, w sumie to Swainowi usuńcie heala z ulta, 

Jak nie potrafisz grać na jakąś postać to ją banuj. Jak nafeedujesz, twoja sprawa. Każdy champion jest OPe... tylko trzeba wiedzieć jak nim grać. Takie gadanie znerfcie to znerfcie tamto jest bez sensu. W 5 sezonie będziemy grali jak w Hearthstona (czy jak to się tam pisze), autoatack będzie zabierał 5hp, bo adc za silne i trzeba znerfić.

Więc uważasz, że 82% ban rate jest znikąd? 

r6c121.jpg

W takim razie pozdrowienia. 

Teraz gra lb bedzie cięższa i bardzo dobrze, będzie można cokolwiek zrobić a nie dostaniesz silence i nawet sie wysrać nie możesz bo dostajesz tyle dmg i silenca

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Widzę że się cieszycie że silenca zabrali LB ale jak by nie patrzeć to tylko tyle i aż tyle w dalszym ciągu lb wykonuje w sekundę combo które zabija większość postaci więc co za różnica ? dalej na początku  na 2 lvlu bierze 40 % hp w 1 sekunde , grałem tą nową leblank i dalej się nią pyka przyjemnie jak kiedyś.

Nowicjusz
Opublikowano

Niech rito usunie silence w ogóle z gry...Z silence został tylko cho gath, soraka i talon

Maja jeszcze: blitz, fiddle, garen i malzahar.

Opublikowano

Widzę że się cieszycie że silenca zabrali LB ale jak by nie patrzeć to tylko tyle i aż tyle w dalszym ciągu lb wykonuje w sekundę combo które zabija większość postaci więc co za różnica ? dalej na początku  na 2 lvlu bierze 40 % hp w 1 sekunde , grałem tą nową leblank i dalej się nią pyka przyjemnie jak kiedyś.

Tylko teraz na prawde trzeba mieć ograne te combo. Ja np. nie umiem w 1 sekunde nacisnąć QWRE . Lb moim zdaniem jest slaba przez brak sustainu. Wolę nidalee. Tez ogromny dmg, ale po combo nie musi wracac do bazy, bo sie uleczy

XrgAYyk.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...