Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PBE 09/06 LB bez silence na Q

Googlus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Brak silence na LB to jakiś żart, tak? Prima Aprillis wysłany przez IE, bo jeśli nie, to ja pier ... Ikonki dość fajne, ale zmiany niezbyt. 

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Huh, gra lb bez silenc'a to będzie zero >_<

Silence to jej potęga ... nie licząc dmg z ultimate....

Akurat DMG z Ultimate zależy od skilla, którego użyła poprzednio, ale zamiast dwóch silence, będzie zero. 

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Kurwy chcą nerfić Tristankę pod AP. Będzie teraz ciężej pobawić się na smurfie bo to ten range ulta będzie jak... range AA Vayne?

Co do LB to dobrze w sumie bo skoro dla Kassadina zabrali to czemu dla LB nie? ona ma za dużo CC'ków.

Opublikowano

Imo dobrze, że znerfili LeBlanc, była za mocna. W early potrafiła zjeść każdego bez większego feeda, należało się jej.

Mam nadzieję, że Riotowi się nie odwidzi, tak jak w przypadku Lee Sina.

Opublikowano

Co to zmienia? DMG zostal, jedynie silence usunęli a to chyba jakoś strasznie nie przeszkadza w pozbyciu się takiego adc czy apc. 

Ikona będzie za zakup skina czy da się zdobyć bez wydawania realnej gotówki?  

To już 9 lat z MPC <3

Opublikowano

@pare upow. Jeszcze fiddla ktory jak sie odbija jest najsluzszy w grze. Wyczuwam spadek lb na rankedach. W sumie dobrze. Zawsze na midzie w enemy mam pro elo lb a u nas kolesia co nie wie jak ulti dziala...

Opublikowano

Riot nerfi to co nie potrzeba, dało się grać na lb, da się, i będzie się dało. Ktoś nie lubie na nią grać, to niech banuje, od czegoś kazdy team ma te 3 bany no nie ? Niedlugo bedziemy banowac supporty, bo beda miec dmg. 

10732745374541468291.png

Opublikowano

Co to zmienia? DMG zostal, jedynie silence usunęli a to chyba jakoś strasznie nie przeszkadza w pozbyciu się takiego adc czy apc.

właśnie przeszkadza gdyz dlatego kassa dostal reworka
Opublikowano

Kurwa, i znowu płacze, bo całkowicie niekontrowalne OP ścierwo dostało nerfy na to, co czyniło je niekontrowalnym OP ścierwem. Dajcie specjalną rangę "jestem gównem z brązu 5" każdego, kto przez to płacze. "O nie, kolejny opek znerfiony, teraz za chuj nie wyjde na silvera, bo przecież mam zero skilla :(

@Up
Tak, Kassa dostał reworka, i nadal jest pickowany na LCS, szach mat, zjeby.

Opublikowano

@UP Pewnie sam jesteś brąz V...

Nerfią to co niepotrzebne , taki veigar to taka LB tylko bez escape , jak dla mnie range z w zmniejszyc i zrobic ze tylko q z r daje silence i troszeczke znerfic przeliczniki zeby nie biła 50% hp na 2 lv z q w i będzie ok..

Wgl zamiast płakać to banujcie jprd...

Opublikowano

Przeszkadza i to bardzo :) Teraz nie bedzie już tego że lb wskakuje z w, uderza q, e i cofa bo każdy ap będzie mógł ją obić. Taka ahri może jej teraz rzucić e - q -w i lb na wymianie jest w plecy. To samo fizz czy ktoś inny. Jeśli chodzi o zabicie adc przeciwnika to także się zmieni bo po wejsciu lb taki adc może użyć escape / flasha i lb jest w plecy. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...