Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

CS:GO Problem

Musioł

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Rozłączono, ponieważ niektóre pliki gry nie posiadają podpisu cyfrowego lub ten podpis jest błędny. Nie pozwala to na połączenie z serwerem zabezpieczonym przez VAC..

Takie coś wyskakuje mi za każdym razem gdy włączam CSa. Usuwałem już te foldery ze steamu "appdata" czy jakoś tak i dalej nic.

Cały czas muszę robić sprawdzanie plików i wtedy mogę grać. A jak wyłączę i za chwilę włączę to znowu ten sam problem i znowu muszę czekać i robić te sprawdzanie plików.

Opublikowano

Ja rozwiązałem ten problem tak:

Odinstalowałem CS:GO poprzez STEAM.
Następnie przeszedłem do folderu [dysk]/Steam/steamapps/common/ i usunąłem cały folder Counter Strike Global Offensive
Pobrałem i zainstalowałem CS:GO.

znalazłem mniej drastyczne rozwiązanie. Wystarczy usunąć folder "appcache" z głównego folderu steam.
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Biblioteka gier steam wchodzisz ---> prawym przyciskiem na CS:go ----> Właściwości ----> zakładka Pliki Lokalne ----> Sprawdź spójność plików gry

Opublikowano

Biblioteka gier steam wchodzisz ---> prawym przyciskiem na CS:go ----> Właściwości ----> zakładka Pliki Lokalne ----> Sprawdź spójność plików gry

Rozłączono, ponieważ niektóre pliki gry nie posiadają podpisu cyfrowego lub ten podpis jest błędny. Nie pozwala to na połączenie z serwerem zabezpieczonym przez VAC..

Takie coś wyskakuje mi za każdym razem gdy włączam CSa. Usuwałem już te foldery ze steamu "appdata" czy jakoś tak i dalej nic.

Cały czas muszę robić sprawdzanie plików i wtedy mogę grać. A jak wyłączę i za chwilę włączę to znowu ten sam problem i znowu muszę czekać i robić te sprawdzanie plików.

Wiem, tylko przed każdym włączeniem gry muszę to robić.

Opublikowano

Wiem, tylko przed każdym włączeniem gry muszę to robić.

oj, nie doczytałem. No to chyba jesteś na to skazany, bo dużo osób ma ten problem i musi to robić ciągle  :(

Opublikowano
Ja rozwiązałem ten problem tak:

Odinstalowałem CS:GO poprzez STEAM.

Następnie przeszedłem do folderu [dysk]/Steam/steamapps/common/ i usunąłem cały folder Counter Strike Global Offensive

Pobrałem i zainstalowałem CS:GO.

Albo mozesz tez usunac folder appache ze steam.

"Upadli powstaną"

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...