Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

opinie o rtvpixelagd.pl

tsdek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko, do końca nie wiem czy dobry dział, także pytam:

proszę o opinię sklepu rtvpixelagd.pl, Czytałem na Ceneo że osoba która tam kupiła coś było uszkodzone etc.

I teraz się waham coś kupić od nich, jakieś opinie? :c

iz857a.png
Jak odpowiadasz mi na posta użyj proszę @tsdek - szybciej ogarnę.

Moje poradniki(ANDROID):

Moje poradniki(Programowanie stron):

Opublikowano

To że coś przyszło uszkodzone to nie wina sklepu (tak bywa najczęściej). Wina leży najczęściej po stronie transportu.

Pomogłem? Daj LIKE

Ciebie to nic nie kosztuje! Ale mnie motywuje

Opublikowano

Zauważyłem że mają tam monitor który jest na innych stronach za 500zł, a na tej stronie jest za 106zł, ufać?

iz857a.png

Moje poradniki(ANDROID):

Opublikowano

Zauważyłem że mają tam monitor który jest na innych stronach za 500zł, a na tej stronie jest za 106zł, ufać?

106? moze maja promocje, wyprzedaz?

Opublikowano

Nic nie pisze o jakiejś promocji x;

iz857a.png

Moje poradniki(ANDROID):

Opublikowano

Link do oferty(wcześniej było za 106, teraz jest zapytaj o cenę):

http://www.rtvpixelagd.pl/produkt-Monitory_LED_ZALMAN_Monitor_TM230_-TM230,459.html

iz857a.png

Moje poradniki(ANDROID):

Opublikowano

Otwierasz przy kurierze bo masz takie prawo i jak jest coś ujebane po prostu nie płacisz za to.

Gówno, a nie prawo. W przypadku paczek opłaconych z góry kurier może poczekać (najczęściej czekają), ale wcale nie mają takiego obowiązku, bo w razie uszkodzenia mechanicznego możesz zgłosić szkodę i przyjadą jeszcze raz spisać odpowiedni protokół.

W przypadku paczki pobraniowej możesz odmówić jej przyjęcia przed zapłatą jeśli towar posiada widoczne uszkodzenia na opakowaniu (lub po prostu nie chcesz paczki przyjąć). Jeśli chcesz natomiast sprawdzić stan towaru, który znajduje się w kartonie to najpierw musisz za paczkę zapłacić i podpisać jej odbiór. Wtedy dopiero kurier może (ale nie musi) poczekać aż Ty przy nim otworzysz. Jeśli będzie coś uszkodzone to kurier spisze wtedy protokół szkody, ale pieniędzy Ci nie odda. Ty uszkodzony towar wraz z protokołem szkody odeślesz do sklepu i wtedy ową kwotę zwróci Ci sklep.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...