Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ekipa Na Metin2.Co.Kr :)

CoDxKaliber44

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dają,ja przed nowym sysem miałem eq +9 itp boja i exp leciał na metkach 50-60 lvl zajebiscie ( miałem riba śr 52 ;d i aure na G1 )

Heh , rib 52% średnie <lol> z privem Ci się pomyliło...

Exp leci jak na pl'u może troszkę gorzej.

Miałeś aure na G1 ? czemu nie na P ? Koszt wbicia aury z G1 na P to jakieś 2-3kk a koszt takiego riba to +300kk. Pozatym najlepszego riba jakiego widzialem to 45% srednie i kosztowal 200kk...

Opublikowano

@Up

Jakiegoś ku aura to ja jeszcze na oczy tam nie widziałem. Jak dostaniesz to pewnie za jakieś kilkadziesiąt kk

sygnacy.png

Sygnatura by dudsonowa

Najbardziej zajebisty grafik na MPC KLIK

Opublikowano

@Up tam nie ma ku tylko instrukcje...

Najdroższe jest czarowane ostrze -500k. Aura to wydatek max 300k( mozna dotsac nawet za 100k)

Reszta to 50-100k

Opublikowano

Hmm Nie powiedziałbym że exp gorszy niż na PL zrobiłem test i jednak wiecej niz na PL

zetrax.jpg

Nie jestem najlepszy na świecie, ale lepszych ode mnie nie ma.

Opublikowano

dzis ewnetualnie jutro bede gral na serwie:D

mam 92,4% ale wlasnie mi sie limit w iPlusie skonczyl xD i mi idzie po 1-5kb/s :D

moze w nocy sie sciagnie jak cos to s1 jinno bede gral ;p

jak ktos zainteresowany na pw moge dac gadulca;p

35677.png27235.png

34025.png28520.gif

Dixon37

Opublikowano

Czy ten serwer jest lepszy od PL'a??? Są lagi??? Z tego co przeczytałem to jest taniej a exp i drop porównywalny. Czy jest do tego jakieś spolszczenie?? Z góry thx. A i czy mógłby ktos podać link do niego ?

Opublikowano

exp moze troszke wiekszy niz na plu;]

drop prawie identyczny;p

nowe bronie zbroje, moby, mapy

tanie ku i nie ma spol a tu link do tematu Rejestracja;] ;]

lagi chyba nie ma;D zero neokidow;]

35677.png27235.png

34025.png28520.gif

Dixon37

Opublikowano

Co do neokidów to z polski może ich nie ma ale niektórzy koreańce też się tak zachowują :D

Raz koreańczyk z innego królestwa gonił mnie od dt do początku doliny próbując mnie zabić ^^

Opublikowano

Wielkie dzieki ;) No to spróbuje ;D A i jeszcze coś! Skąd wiecie ,że to KU co kupujesz jest akurat Aurą xD Czy robicie to na chybił trafił xD

Opublikowano

Metin2.co,kr 100 razy lepszy jest od PL wszystkie najnowsze żeczy wchodzą najpierw do niego potem do us i na końcu do naszego ;//

Koniec z privami

Sura WP 6 lvl+ na metin2.us ON

@PrOpOp

Pomogłem???  Daj -
Opublikowano

JA juz gram zapraszam jinno nick VeGaBoNs lvl 2 :D co do lagow to sie boje bo zaczelo mnie kickac :D ale ogolnie aure miecze sellaja po 150k-200 k :D wiec nie trudno na g wbic bo 10 wystarczy przeczytac :D i sprzedaaja zwoje egzo w sklepach itp :D

Chelsea <33

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...