Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Webmaster, pentester, unix admin.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, bez grafiki 2D bo nie mam o tym pojęcia. Oferuję swoje usługi jako:

- webmaster (asp.net, php) - od kilku lat piszę w php, w asp.net drugi rok, mogę napisać funkcjonalność pod layout, edytować coś czy wykonać jeszcze jakąś indywidualną zachciankę,

- pentester - jest to sprawdzanie strony na podatności różnych typów ataków od strony klienta (dogłębnie),

- unix admin - nie, nie chodzi tutaj o technika z metina tylko osobę dbającą o stan maszyny, żeby wszystko było aktualne i zabezpieczone.

mogę też zostać GM - ogarniam te sprawy, co tu dużo pisać i się rozpisywać, oferta ma być zwięzła i informująca o tym co robię. Jestem sumienny, pracę wykonuje na czas. Moge podjąć dłuższą współpracę na innych warunkach niż tylko zapłata. :) Pozdrawiam, Kuba.

GG: 35125721

Opublikowano

Oferta średnio zachęcająca, możliwe, że przez brak elementów graficznych.

Pozostaję neutralny - chyba, że wstawisz przykłady wykonanych prac, z kim współpracowałeś, itp.

Wtedy mój głos na pewno ulegnie zmianie.

Opublikowano

TS3 xxx stojący na nim serwer innej gry (300/300 osób dziennie - gra dość wymagająca pod względem serwera) - spróbuj to położyć, panie,

tych serwerów metin2 było dużo. W ogóle nie mam pojęcia w jaki sposób oceniasz moją ofertę, ale, emhm, dzięki?

Opublikowano

TS3 x i stojący na nim serwer innej gry (300/300 osób dziennie - gra dość wymagająca pod względem serwera) - spróbuj to położyć, panie,

tych serwerów metin2 było dużo. W ogóle nie mam pojęcia w jaki sposób oceniasz moją ofertę, ale, emhm, dzięki?

Hymm, nie rozumiem Cię, napisałem opinie a Ty mi piszesz, żebym spróbował atakować Twojego TS'a.

Przecież nie karzę Ci wypisać co do jednego serwera, podaj jakieś przykłady.

Mój głos nadal pozostaje neutralny.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...