Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Spadki FPS'ów z dnia na dzień !

QuitS

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Od około zeszłego czwartku po każdym pierwszym uruchomieniu kompa co dzień  tracę na WorldOfTanks po 5-8 FPS.... wiem brzmi jak absurd ,ale jeszcze w czwartek miałem do 50 FPS'ów a dziś wszedłem do gry i mam max 15-20 przy tych samych ustawieniach grafiki !! i dziś już zrezygnowałem z dalszej gry bo to sensu nie ma a wczoraj jeszcze po 30 FPS'ów miałem..... Kartę grafiki mam Gigabyte GT 220  1GB.... a inne gry WarThunder np. nadal mam po 70 FPS'ów na samolotach....

Opublikowano

Instalowałeś jakieś mody? Może jakiś syf Ci się pobrał? Zreinstaluj klienta, to na 100% pomoże.

Opublikowano

Mody nadal mam te same... dodałem XVM ,ale jak go dodałem to spadku FPS'ów nie miałem to właśnie zaczęło mi się dziać od niedawna....regularnie czyszczę rejestr  CCleaner'em  więc nie wiem zobaczę jeszcze poczekam co najwyżej na tego patcha 9.1.....

Opublikowano

Raczej zawartość res_modu... bez res_modu się nie da uruchomić wota...

Co za problem, usuwasz cały folder res_mods i robisz nowy o takiej samej nazwie ;d 

Opublikowano

Co za problem, usuwasz cały folder res_mods i robisz nowy o takiej samej nazwie ;d 

Chodziło mu o to, że ja napisałem, żeby usunął folder. Ma rację, ponieważ bez niego nie będzie działała gra.

Opublikowano

Chodziło mu o to, że ja napisałem, żeby usunął folder. Ma rację, ponieważ bez niego nie będzie działała gra.

No to jakbyś usunął owy folder robisz go od nowa. I w nim folder 9.0 i po problemie ;d

Opublikowano

No to jakbyś usunął owy folder robisz go od nowa. I w nim folder 9.0 i po problemie ;d

Poprawka*

0.9.0, a nie 9.0.

Opublikowano

Usunąłem  all mody no i nadal to samo 15-20 FPS no i przy takiej ilości czuć te LAGI... nie wiem co może być już tego przyczyną spróbuję jeszcze jutro jak pójdę do SQL włączyć od nowa pobieranie wota 

Opublikowano

Reinstal powinien rozwiązać Twój problem ;) Ewentualnie spróbuj jeszcze wywalić folder WarGaming, który znajdziesz w folderze appdata. Wpisz w "Uruchom" %appdata% i przeniesie Cię do tego folderu.

Opublikowano

Zrobiłem reinstall jeszcze przed aktualizacja 9.1 i nadal to samo po aktualizacji 9.1 FPS max 20 ...... a dobry miesiąc temu miałem po 35+ FPS modów mam naprawdę nie wiele :/ a grafika wszystko na OFF + WoT TWEAKER i wyłączyłem zbędne bajery a FPS nadal utrzymują się max 20 pare....

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...