Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z mikrofonem.

Rafmi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Mam problem z mikrofonem ( w słuchawkach) . Wszystko jest podłączone dźwięk słychać , ale gdy coś mówie przez mikrofon to najpierw słychać szum , a następnie gdy coś mówie nic nie słychać.

Jeśli ktoś mi pomoże nagradzam limitem.

Za każdą inteligentną odpowiedź odnośnie tematu też lajki.

Opublikowano

Masz coś namieszane z ustawieniami, przy podpinaniu słuchawek powinno Ci wyskakiwać okienko z konfiguracją, tam coś poszperaj a najlepiej wstaw screena jak to tam wygląda

graphic.png

i7-6700K l MSI GTX 1080 X l 2x8GB 3000MHz l MSI Z170A l SSD HyperX 240GB

Opublikowano

Nie możliwe bym miał coś namieszane z ustawieniami , ponieważ te słuchawki mają 2 lata. Mikro od tego czasu działało cały czas , tylko teraz taki problem wystąpił . Po za tym sprawdzałem i wszystko jest wporządku , przy podpinaniu kabla okno z konfiguracją wyskakuje.

Teraz mam do was pytanie :

Gdy podłączam mikro wyskakuje mi okno z konfiguracją ( wszystko niby wporządku ) ,ale nadal nie działa . Spróbowałem podłączyć mikro zastępcze ( też wyskoczyło okno) , ale również to mikro nie działa.

I teraz pytanie : Czy to jest problem wejścia na mikro czy problem obu mikrofonów?

Opublikowano

Chyba raczej pozostaje mi tylko opcja nr. d) .

Proszę innych użytkowników również o opinie odnośnie tego problemu ( czy to wejście czy to mikro)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...