Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Czy byście zagrali

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Czy byście zagrali na takim serwerze?

Survival+Gildie

Na start mozna zrobic tylko napiersnik,narzedzia i miecz diax, zeby zrobic reszte eq diax trzeba kupic receptury.Na serwerze bedzie takze skrypt co 15 min konkurs, bedzie mozna robic puszki pando teleportowac sie w losowe miejsce ulepszac wielokrotnie rzecz i bedzie na mapie tylko na spawnie trampolina.

Jak sie podoba to fajnie bo 14czerwca otawrcie.

Pomogłem daj like!

Opublikowano

Po przeczytaniu 3 linijki, od razu odechciało mi się czytać resztę, ponieważ takich serwerów jest 100100, tak jak powiedział kolega wyżej.

Serwerów Surival+Gildie jest masa, jak chcesz go czymś wyróżnić to postaraj się.

Jednak nie zgadzam się w 100%, ponieważ takiego serwera już nie wyróżnisz, wszyscy będą go pomijać.

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngTheLionelMessi

Weź sobie nie nabijaj komentarzy co ?

Bo tylko piszesz głupoty...

@1361622928-U485574.pngBodyCraft

Tutaj na forum jeśli się nie mylę, jest spis treści trybów 

Obczaj może coś będzie dla ciebie :)

Bo dla SV + Gildie watpie abyś miał szansę, chyba że masz 90% autorskich pluginów + dużą reklamę ;) i oczywiście ogarnięty team

Opublikowano

Uważam tak samo jak szymo02. Serwery survival + frakcje stanowią ok 90% wszystkich serwerów minecraft w Polsce, więc mogę ci zagwarantować, że twój bardzo "oryginalny pomysł" na serwer nie wypali...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...