Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pierwsze intro :D

Canna.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Muzyka w ogóle nie pasuje do obrazu. Do tego tragiczne zakończenie (lepsze byłoby wyciemnienie). Reszta, to jest zwykły puszczony 1 film...

Opublikowano

Muzyka w ogóle nie pasuje do obrazu. Do tego tragiczne zakończenie (lepsze byłoby wyciemnienie). Reszta, to jest zwykły puszczony 1 film...

Wyjdź ;_;

Coś ty się po mnie spodziewał, to moje pierwsze intro xD

Opublikowano

Troche muza nie pod temat ale luz.

Ujeb te czarne paski bo ludzie sie na to patrza, nastepne intro. Sprobuj zrobic do 15-18s 25+ juz za dlugie.

Mhm... no te rady napewno się przydadzą, dziękuję :) 

Opublikowano

Jak na pierwsze b. dobre tylko napisze parę rzeczy, które mi nie przypadły do gustu :)

1. Zbyt długie intra jak dla mnie powinny trwać do 15s.

2. Muzyka nie pasuje.

3. Słabe zakończenie.

9bylOWE.png

Opublikowano

Jak na pierwsze b. dobre tylko napisze parę rzeczy, które mi nie przypadły do gustu :)

1. Zbyt długie intra jak dla mnie powinny trwać do 15s.

2. Muzyka nie pasuje.

3. Słabe zakończenie.

20 jest dla mnie optymalne ;)

co do muzyki według mnie jest inaczej ale skoro tak uważacie...

słabe... ? To jakie miało być? Co masz namyśli mówiąc słabe? Czym byś to zastąpił? 

Opublikowano

30 s intro? Troszkę długie. Muzyka totalnie nie pasuje, a to jest 60% udanego filmiku, zakończenie - przejście - jest OK. Jakość na pewno świetna.

Niestety, ale muzyką zepsułeś całokształt, ale jak na pierwszy raz jest dobrze :)

Twórz kolejne, z miłą chęcią obejrzę.

Opublikowano

30 s intro? Troszkę długie. Muzyka totalnie nie pasuje, a to jest 60% udanego filmiku, zakończenie - przejście - jest OK. Jakość na pewno świetna.

Niestety, ale muzyką zepsułeś całokształt, ale jak na pierwszy raz jest dobrze :)

Twórz kolejne, z miłą chęcią obejrzę.

v2 ;)

https://www.youtube.com/watch?v=dCV91CPibLg&feature=youtu.be

Trochę poodnajduję się w programie i jutro dam coś znacznie (znaczy postaram się) lepszego ;)

Opublikowano

v2 ;)

https://www.youtube.com/watch?v=dCV91CPibLg&feature=youtu.be

Trochę poodnajduję się w programie i jutro dam coś znacznie (znaczy postaram się) lepszego ;)

W czym obrabiasz?

Hmm, teraz już lepiej, ale... Staraj się jeszcze bardziej składać scenki, może jakieś efekty pod muzykę. Na początku pasowałoby zwolnione tempo. 0:11 - 0:20 idealnie! :)

Opublikowano

W czym obrabiasz?

Hmm, teraz już lepiej, ale... Staraj się jeszcze bardziej składać scenki, może jakieś efekty pod muzykę. Na początku pasowałoby zwolnione tempo. 0:11 - 0:20 idealnie! :)

:) 

Camtasia Studio 8 

Opublikowano

:)

Camtasia Studio 8 

A to nie... Nie znam tego programu, więc nie doradzę/nie pomogę, bo nie wiem nawet jakie funkcje ma, efekty :p Możesz dodawać np. sparkles ?

Teraz zrobiłeś to intro - COD 2?

Opublikowano

A to nie... Nie znam tego programu, więc nie doradzę/nie pomogę, bo nie wiem nawet jakie funkcje ma, efekty :P Możesz dodawać np. sparkles ?

Teraz zrobiłeś to intro - COD 2?

Ja również nie znam większości jego funkcji ponieważ dziś zacząłem przygodę z tworzeniem tych filmików :D 

To intro z CoD 2 robiłem niedługo po tym z Wot'a

Opublikowano

Ja również nie znam większości jego funkcji ponieważ dziś zacząłem przygodę z tworzeniem tych filmików :D

To intro z CoD 2 robiłem niedługo po tym z Wot'a

Huh... To nieźle Ci idzie o_o Hmm, czyli dzisiaj. Ile zajęło Ci to czasu?

Opublikowano

Huh... To nieźle Ci idzie o_o Hmm, czyli dzisiaj. Ile zajęło Ci to czasu?

1-wsze intro dosyć długo coś koło 40 minut ponieważ obczajałem program (0 poradników, wszystko po omacku) 2-gie intro coś koło 10 minut.

Opublikowano

1-wsze intro dosyć długo coś koło 40 minut ponieważ obczajałem program (0 poradników, wszystko po omacku) 2-gie intro coś koło 10 minut.

No to bardzo szybko. Dodać troszkę efektów, przejść, inna kolorystyka, może jakieś napisy, dopasować bardziej do muzyki i będzie idealnie :D

Opublikowano

No to bardzo szybko. Dodać troszkę efektów, przejść, inna kolorystyka, może jakieś napisy, dopasować bardziej do muzyki i będzie idealnie :D

Jutro coś popróbuję i dam edita ;) 

Dziękuję za konstruktywne opinie :) 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...