Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Swiat sie usunął

masa998

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam problem a mianowicie jest nim to ze usunął mi sie save nagle sam z siebie znikł a z nim wszystkie npc i dosc sporo pelnych skrzyn i zaczynanie gry na czysto jest dosc nużące wiec zwracam sie tutaj o pomoc . Bylo tak , jest wieczór wlasciwie juz pozny wieczór nie wazne gram sobie i stwierdzilem ze skoncze na dzis grac wyłączyłem gre przed tym robiąc save i wyłączyłem komputer i nastepnego dnia włączam terrarie i wybieram postac i chce wybrac swiat przeszukując w swiatach mojego glownego swiatu nie moge go znalezc jest tak jak by luk

-World 1
-Tu powinien byc moj swiat lecz go nie ma
-World 3

sprawdzalem w folderze terrarii Worlds ten swiat tam jest zrobilem bak up swiata i wyskoczyl mi błąd ,,Load failed no backup found"
nie wiem co zrobic a chce po grac jeszcze troche bo dosc sporo osiągnąłem a poprostu nudno by było robić wszystko od początku ;c

chcialem tez nadmienic ze mam Piracką wersje terrarii , Serdecznie Dziekuje za pomoc osobie która mi jej udzieli :)

Opublikowano

Ja tak samo miałem z postacią, niby była, ale jej nie było. Niestety chyba będziesz musiał, się pożegnać z tamtym światem [*], bo raczej nie da się tego naprawić.

Opublikowano

Wrzucilem na pulpit zmienilem nazwe i dalem spowrotem do folder i nic na pewno nikt nie m jakiegos pomyslu na to ?

Opublikowano

Najprawdopodobniej nastąpił problem przy zapisaniu bo 1/3 mapy z prawej strony jest ucięta. Chcesz backup żeby zebrać itemy ze skrzynek?

90300032.png

Opublikowano

tak poprosze tez wazne by byly dla mnie npc ;/ bo troche zajmuje zebranie ich okolo 10-12 ;c

Mam pytanie kolego masz moze jakis komunikator gg czy cos ? jezeli posiadaśz gg to napisz 9952926 bedzie łatwiej nam sie porozumiec a w razie problemow sie do cb zwroce ;)

Opublikowano

Jest TEdit, zawsze możesz pobrać, załadować plik ze światem i zobaczyć jak to wygląda :) Może uda się coś naprawić. Zapewne tym sposobem użytkownik hhooo odzyskał kawałek świata :) 

To już 9 lat z MPC <3

Opublikowano

sprobuje sie cos po bawic ze skopiowanym swiatem moze cos mi wyjdzie ;P

A tym czasem po czekam na hhooo ;) bo nie chce czegos spieprzyc :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...